• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son dünkü test kızlar, sıvı alımını kesip 14.00 de yaptım.
ilk yaparken testleri çok stres oldum ya ama hep gün aşırı degerlendirdk
Yumurtlama geçmiştir büyük ihtimalle. Siz bu ayı bi atlatın gebelik yoksa sonraki aylar her gün test yaparsınız

Arkadaşlar merhaba benim de bi sorum olacaktı biz de eşimle 3 aydır çocuk için uğraşıyoruz şuan adet gecikmesi yaşıyorum 13 gün gecikti ama adet olmadım hala Dr a gittim hamilelik yok dedi büyük ihtimalle mevsim geçişinden diye düşünüyorum ovulasyon testini önerdiler dün yapmaya başladım ilk test bu şekilde çıktı sizce yumurtlama oldu mu ya da olacak mı bugün de yapıcam ama aynı saatlerde yapmak gerekiyormuş sanırım o yüzden akşamı bekliyorum

Eklentiler

• 1587547385241180963765683005801.jpg
    1587547385241180963765683005801.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 26
Arkadaşlar merhaba benim de bi sorum olacaktı biz de eşimle 3 aydır çocuk için uğraşıyoruz şuan adet gecikmesi yaşıyorum 13 gün gecikti ama adet olmadım hala Dr a gittim hamilelik yok dedi büyük ihtimalle mevsim geçişinden diye düşünüyorum ovulasyon testini önerdiler dün yapmaya başladım ilk test bu şekilde çıktı sizce yumurtlama oldu mu ya da olacak mı bugün de yapıcam ama aynı saatlerde yapmak gerekiyormuş sanırım o yüzden akşamı bekliyorum
Test için uygun zaman 12-4arasıdır gündüz çubuk testlerde bir saat sıvı kesmek yeterli ama sizin testler için iki saat falan galiba sıvı kesme süresi vaktiniz müsaitse şuan sıvıyı kesip iki buçukta testi yapın her gün iki buçukta yaparak yumurtlama gününüzü bulursunuz inşallah yumurtlama olursa

Herkese merhaba. Biz eşimle 2.çocuğumuzu istiyoruz. Kızımdan sonra bir düşük yaptım ve o günden beri korunmuyoruz(2yıl). Akışına bıraktım ama süreç pek normal de değil. Doktora gittim muayene oldum rahim filmi çektirdim herşey yolunda. Tam takip edilecektim korona çıktı. Ovulasyon testi aldım, adetimin son gününden bir önceki gün (23 Nisan) başladım yapmaya. Çok enteresan bir şekilde bittiği gün yumurtlama günümmüş. Bugüne kadar hep adetimin12.günden sonrasına odaklanmıştım. Bu şekilde olan var mı aranızda acaba? Bir de testlerime bakıp yorum yapabilecek var mı? Çok teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• 15879343749291901367003820987110.jpg
    15879343749291901367003820987110.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba benim de bir sorum olacak uzun zamandır bu testleri yapıyorum yumurtlama görmediğiniz günler oldu mu? Sonuçta belli bir zaman sonra pik günü ortalama belli oluyor. Çok fazla değişir mi bugünler?

Back