Yakın gibi görünüyor en net sonucu tabi ki yarın ki testte alırsınız umarım daha da koyulaşırArkadaşlar merhaba adetimin 18.günü bugün sizce yakın mı
Evet öyle bekleyip göreceğim inşAllah❤Her ay ayni günlerde yumurtlama olmaz, hatta her ay yumurtlama olmayabilir sorun etmeyin,gunde bir ayni saatte yapmaya devam
Evet tabi ki o da bir seçenek ama şu an ki şartlarda acil olmadığı için pek dr ziyareti yapmamak daha mantıklı gibi o yüzden denemek istedim teşekkür ederim öneriniz içinDoktora gidip muayene olsanız ? Yumurtanız varsa kaç mm olduğunu size söyler ve ona göre her gün yumurtanıza 2mm ekleyerek ne kadar büyüdüğünü hesaplayabilirsiniz. Ya da gün aşırı ilişkide şartlar mümkünse o şekilde de gebe kalabilirsiniz
Merhaba görebildiniz mi pikiEki Görüntüle 2709445 kızlar her gün 2 tane yaptım sabah akşam adetim bitti ertesi gün başladım teste.Döngülerim ise 25 ila 28 gün arası değişiyor bugün 11.gün ve en son testi az önce yaptım.Galiba bu ay yumurtlama yok yorumlar mısınız.Daha önce 2 kez yaptım 11.gün ya da 12.gün yumurtlama gördüm hep ama bunda hala tık yok
Merhaba görebildiniz mi piki
Vücudumuzda lh hormonu hep var , bu dalgalanmalar da normaldir. Günde 1 tane ,ilk idrardan ve sabah saat 10:00 dan sonra ,testten 2 saat önce sıvı alımı kesilmiş olarak testi uygulayın. Sabırlı olun her ay aynı gün pik yapmıyor olabileceği gibi her ay yumurtlamıyoruz da.. ben de bu testi kullandım bu ay pik i çok net gördüm. Bakalım.. 1 hafta sonra test yapacağım. İnşallah hamileyizdirEki Görüntüle 2709445 kızlar her gün 2 tane yaptım sabah akşam adetim bitti ertesi gün başladım teste.Döngülerim ise 25 ila 28 gün arası değişiyor bugün 11.gün ve en son testi az önce yaptım.Galiba bu ay yumurtlama yok yorumlar mısınız.Daha önce 2 kez yaptım 11.gün ya da 12.gün yumurtlama gördüm hep ama bunda hala tık yok
Evet aynen öyle,hepsini biliyoruz ama ona rağmen panikleyebiliyoruz ilginç bi şekildeVücudumuzda lh hormonu hep var , bu dalgalanmalar da normaldir. Günde 1 tane ,ilk idrardan ve sabah saat 10:00 dan sonra ,testten 2 saat önce sıvı alımı kesilmiş olarak testi uygulayın. Sabırlı olun her ay aynı gün pik yapmıyor olabileceği gibi her ay yumurtlamıyoruz da.. ben de bu testi kullandım bu ay pik i çok net gördüm. Bakalım.. 1 hafta sonra test yapacağım. İnşallah hamileyizdir
Evet canım pik değerlendirEki Görüntüle 2711385 Ne dersiniz kızlar 15.gün bugün
Aa süper sizinki de,aynı zamanlar da yumurtluyoruzBenimde böyle şimdi yaptım
21.gün mü?Döngüleriniz kaç gün ki?valla yumurtlama göremicem heralde diye kafama göre takıldım daha akşam yakınlaşma oldu bugün pik gördüm Allahım güç verBenim adetimin bugün 21.günü geç yumurtluyorum sanırım bu ay
Hayırlısı bakalım eşimle gün aşırı deniyoruz biz sende öyle yap canım inşallah gebe kalırız
Ben 34.günde bir adet oluyorum canım21.gün mü?Döngüleriniz kaç gün ki?valla yumurtlama göremicem heralde diye kafama göre takıldım daha akşam yakınlaşma oldu bugün pik gördüm Allahım güç ver
Hadi bakalım Rabbim hepimizin gönlğne göre versin.Bir de benim bazen 2 gün sürüyor silikleşmesi o yüzden dedim Allah güç versin diye.Birde şunu ekliyim yumurtlamayı gördüğün gün 2 kez ilişki önermişti benim doktorum 3 saat arayla ben öyle deneyeceğim bu ay keza arkadaşım da o şekilde hamile kaldı doğurdu şu an belki faydası olur diye yazmak istedimBen 34.günde bir adet oluyorum canım
Bazen 16.da yumurtlamam oluyor bazen 21 değişiyor
Her ay adet oluyorum ama gün olarak farkediyor
Bizde birgün ilişki birgün yok öyle devam ediyoruz dün olmuştu ama bugünde yumurtlama bugünde olmalı
Ben 34.günde bir adet oluyorum canım
Bazen 16.da yumurtlamam oluyor bazen 21 değişiyor
Her ay adet oluyorum ama gün olarak farkediyor
Bizde birgün ilişki birgün yok öyle devam ediyoruz dün olmuştu ama bugünde yumurtlama bugünde olmalı
Canım yapmadım daha test ana ağrım var sanırım yumurtlamam var sende değerlendir benceEki Görüntüle 2711579
Canım sabah iki çizgiyi koyu görünce az önce tekrarladım testi t çizgisi daha da koyulmuş,çatladıysa kaçırmayım dedim.Sen ne yaptın akşam tekrarladın mı testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?