Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gidip muayene olsanız ? Yumurtanız varsa kaç mm olduğunu size söyler ve ona göre her gün yumurtanıza 2mm ekleyerek ne kadar büyüdüğünü hesaplayabilirsiniz. Ya da gün aşırı ilişkide şartlar mümkünse o şekilde de gebe kalabilirsiniz

Evet tabi ki o da bir seçenek ama şu an ki şartlarda acil olmadığı için pek dr ziyareti yapmamak daha mantıklı gibi o yüzden denemek istedim teşekkür ederim öneriniz için

Merhaba görebildiniz mi piki

Merhaba görebildiniz mi piki

Bugün 12.günüm az önce yaptım bu şekilde sanırım göremicem bu ayÇğnkğ döngülerim kısa benim 25 ila 28 günde bir regl oluyorum.2 gün daha göremezsem ki pek görecek gibi degilim,sanırım boş bu ay.Daha önce 3 kez falan takip etmişliğim var bu günlerde koyu olurdu hep anlamadım o yüzden bekleyip görecem

Madem konuyu açtım daha sonra okuyacaklara faydası olsun 13.günüm ve hala negatif.Bunun sonunda yumurtlama olmaması da geç yumurtlama olması da bir örnek olacak burda dursun

Vücudumuzda lh hormonu hep var , bu dalgalanmalar da normaldir. Günde 1 tane ,ilk idrardan ve sabah saat 10:00 dan sonra ,testten 2 saat önce sıvı alımı kesilmiş olarak testi uygulayın. Sabırlı olun her ay aynı gün pik yapmıyor olabileceği gibi her ay yumurtlamıyoruz da.. ben de bu testi kullandım bu ay pik i çok net gördüm. Bakalım.. 1 hafta sonra test yapacağım. İnşallah hamileyizdir

Evet aynen öyle,hepsini biliyoruz ama ona rağmen panikleyebiliyoruz ilginç bi şekildesanki dünyanın sonu gibisiz piki görmüşsünüz süperinşAllah göbüşler bebiş dolar sizin için mümkün ama ben önce bi yumurtlayım da hayırlısıyla.Siz de haberdar edin hayırlı haberler inşAllah

Benimde böyle şimdi yaptım
Aa süper sizinki de,aynı zamanlar da yumurtluyoruzbenim döngülerim kısa olduğu için 15.gün yumurtlama görünce şaşırdım doğrusu çünkü hep 11,12.günler görürüm ben yumurtlamayı.İnşAllah gebelik haberlerimizi de aynı gün alırız yaaa lütfennn

Benim adetimin bugün 21.günü geç yumurtluyorum sanırım bu ay
Hayırlısı bakalım eşimle gün aşırı deniyoruz biz sende öyle yap canım inşallah gebe kalırız

Benim adetimin bugün 21.günü geç yumurtluyorum sanırım bu ay
Hayırlısı bakalım eşimle gün aşırı deniyoruz biz sende öyle yap canım inşallah gebe kalırız
21.gün mü?Döngüleriniz kaç gün ki?valla yumurtlama göremicem heralde diye kafama göre takıldım daha akşam yakınlaşma oldu bugün pik gördüm Allahım güç ver

21.gün mü?Döngüleriniz kaç gün ki?valla yumurtlama göremicem heralde diye kafama göre takıldım daha akşam yakınlaşma oldu bugün pik gördüm Allahım güç ver
Ben 34.günde bir adet oluyorum canım
Bazen 16.da yumurtlamam oluyor bazen 21 değişiyor
Her ay adet oluyorum ama gün olarak farkediyor
Bizde birgün ilişki birgün yok öyle devam ediyoruz dün olmuştu ama bugünde yumurtlama bugünde olmalı

Hadi bakalım Rabbim hepimizin gönlğne göre versin.Bir de benim bazen 2 gün sürüyor silikleşmesi o yüzden dedim Allah güç versin diye.Birde şunu ekliyim yumurtlamayı gördüğün gün 2 kez ilişki önermişti benim doktorum 3 saat arayla ben öyle deneyeceğim bu ay keza arkadaşım da o şekilde hamile kaldı doğurdu şu an belki faydası olur diye yazmak istedim

Canım sabah iki çizgiyi koyu görünce az önce tekrarladım testi t çizgisi daha da koyulmuş,çatladıysa kaçırmayım dedim.Sen ne yaptın akşam tekrarladın mı testi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…