- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Sen ne kadar zamandir istiyorsun pekiOzaman olıruna bırak cnm yıpratma kendini
3.5 senedir cnm :/Sen ne kadar zamandir istiyorsun peki
Benim de bat 18. Ovülasyoj testinde hiç koyu yakalamadım iki gün silikti bugün kaybolduBatım 18 mart bnm gibi ovulasyon takibinde olan var mı
Atmadıysan bakablirmyim testlerine cnm bnde görmemiştim cnm ilk defa bugün gördm cnm ikinci çizgi silik belliydiBenim de bat 18. Ovülasyoj testinde hiç koyu yakalamadım iki gün silikti bugün kayboldu
Birde takmamayi deneyim dedim ama yine kafamda hep o varAtmadıysan bakablirmyim testlerine cnm bnde görmemiştim cnm ilk defa bugün gördm cnm ikinci çizgi silik belliydi
Ay cnm bnm ya olsun düşünme meye gayret et siz ne zamndr istyrsnzBirde takmamayi deneyim dedim ama yine kafamda hep o varbu ay sadece istedigim icin olucak bazi seyler..Esime kosulsuz sarilmayi ozledim..
Aynen ya olmak zorunda olunca hiç istemiyorum.Birde takmamayi deneyim dedim ama yine kafamda hep o varbu ay sadece istedigim icin olucak bazi seyler..Esime kosulsuz sarilmayi ozledim..
Attım canım yarın olursa gösteririmAtmadıysan bakablirmyim testlerine cnm bnde görmemiştim cnm ilk defa bugün gördm cnm ikinci çizgi silik belliydi
Tamam cnm bnmAttım canım yarın olursa gösteririm
Arkadaşlar anlayan yorumlayabilir mi olmuş mu yani?Atmadıysan bakablirmyim testlerine cnm bnde görmemiştim cnm ilk defa bugün gördm cnm ikinci çizgi silik belliydi
Ben internetten aldım laboquikKızlar merhaba. Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz ? Ben ilk defa alacağım ve nasıl kullanıcam ayrıntılı anlatabilirmisiniz?
Kızlar merhaba. Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz ? Ben ilk defa alacağım ve nasıl kullanıcam ayrıntılı anlatabilirmisiniz?
Arkadaşlar anlayan yorumlayabilir mi olmuş mu yani?
Yapacaktım da çok fazla sıvı aldım çıkmaz diye yapmadım. Ama değerlendirdim zor şartlarda hem deCanım ben de Laboquick kullandım. Test çizgisiyle en az aynı koyulukta olan günü yakalaman gerekiyor.
Canım cook yaklaşmış sanki.. Akşam tekrar yapsaydın keşke..
Anladım canım.. Bu ara değerlendirmeyi çok yapın.. :) Bi test yarın da yap bence..Yapacaktım da çok fazla sıvı aldım çıkmaz diye yapmadım. Ama değerlendirdim zor şartlarda hem de
Bugün tekrar yapacağım atarım yine. Dr a baktırdım yumurtam 19 mm olmuşAnladım canım.. Bu ara değerlendirmeyi çok yapın.. :) Bi test yarın da yap bence..
Canim iğnenin içinde lh olabilir çok emin değilim ama.. Test yapmak ne kadar doğru olur bu aşamada bilmiyorum. Daha bilgili biri varsa yazsın tabi.. Ama bence doktor hangi saatte dediyse o saati değerlendirKizlar dun catlatma ignesi oldum bu gece 12de 36 saat olacak bugun yumirtanin catlamasi lazim sizce ovulasyon testime gore bu gece catlarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?