Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz ? Ben ilk defa alacağım ve nasıl kullanıcam ayrıntılı anlatabilirmisiniz?

Atmadıysan bakablirmyim testlerine cnm bnde görmemiştim cnm ilk defa bugün gördm cnm ikinci çizgi silik belliydi
Arkadaşlar anlayan yorumlayabilir mi olmuş mu yani?

Eklentiler

• 382003FC-8276-4791-AB46-8D0E15EE3663.jpeg
    20,8 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar merhaba. Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz ? Ben ilk defa alacağım ve nasıl kullanıcam ayrıntılı anlatabilirmisiniz?

Canım ben de Laboquick kullandım. Test çizgisiyle en az aynı koyulukta olan günü yakalaman gerekiyor.
Arkadaşlar anlayan yorumlayabilir mi olmuş mu yani?

Canım cook yaklaşmış sanki.. Akşam tekrar yapsaydın keşke..

Bu da ikinci günündeki koyuluk. Dünden daha koyu. Dün değerlendirdik ama bugün imkansız. Tutar mı ki?

Eklentiler

• 151EF602-1F0F-4C9E-A309-5CDB280E99F7.jpeg
    32 KB · Görüntüleme: 121
Kizlar dun catlatma ignesi oldum bu gece 12de 36 saat olacak bugun yumirtanin catlamasi lazim sizce ovulasyon testime gore bu gece catlarmi

Eklentiler

• Screenshot_20200522-203533_Chrome.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar dun catlatma ignesi oldum bu gece 12de 36 saat olacak bugun yumirtanin catlamasi lazim sizce ovulasyon testime gore bu gece catlarmi
Canim iğnenin içinde lh olabilir çok emin değilim ama.. Test yapmak ne kadar doğru olur bu aşamada bilmiyorum. Daha bilgili biri varsa yazsın tabi.. Ama bence doktor hangi saatte dediyse o saati değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…