Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah şifa versin çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşsin inşallah

Canım bugün başka bi bölüme tekrar hastaneye gitmiştim. Aynı katta olunca doktora gidip tekrar sordum. Notlarından bakarak bana dediği o gün çatlama olmuş. Bir ayda da tek olur dedi. O günleri degerlendirseydin dedi. Ama zaten ben eşimle tartıştım ve değerlendiremedim ovulasyon testi bugün biraz daha koyu çıktı ama hala ilkinden daha koyu değil.. Belki de senin dediğin gibi sonradan pik yaptı bilemiyorum

Geçmiş olsun canım.. Acil şifalar dilerim

Merhaba şimdi bu ovülasyon testi yumurta çatlayınca mı çift çizgi oluyor olgunlaşınca mı

Merhaba şimdi bu ovülasyon testi yumurta çatlayınca mı çift çizgi oluyor olgunlaşınca mı
çatlamak üzere olduğunda
o çift çizgi gördüğün zamanlarda 12 saat içinde çatlıyor yanılmıyorsam
lh hormonu yumurtanın çatlaması için tetikleyici görev görüyor

Çift çizgi birkaç gün boyunca çıkabilir. Testin pozitif sayılması için T'nin C kadar veya daha koyu olması gerekiyor. Test pozitif çıktıktan sonra 12-36 saat içinde çatlama bekleniyor. Ama bu ortalama bir tahmin sadece.
Yukarıda yazdıklarımı okursanız LH yükelişindeki davranışın kadından kadına değiştiğine dair bulguları görebilirsiniz. Bazı arkadaşlar çatlamadan sonra pozitif görmüşler.
Teste tahmini yumurtlama gününüzden birkaç gün önce başlayıp misal 10 gün ya da fazla testiniz varsa daha uzun süre test ederek kendi bünyenizdeki davranışı takip edebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.. Dun aksam ki ovulasyon testim bu sekilde. Bu sabah tekrarladim ama cok silik cikti. Lutfen bilgisi olan yardimci olabilir mi ? Yorumlarsaniz cok sevinirim ..

Eklentiler

• 1519639656232.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba arkadaşlar.. Dun aksam ki ovulasyon testim bu sekilde. Bu sabah tekrarladim ama cok silik cikti. Lutfen bilgisi olan yardimci olabilir mi ? Yorumlarsaniz cok sevinirim ..
Merhaba, bu test pozitif değil. Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz? Sabah ilk idrarla test etmediniz değil mi?
Sabahki testinizden en az 6 saat sonra yeniden test edin bence

Merhaba, bu test pozitif değil. Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz? Sabah ilk idrarla test etmediniz değil mi?
Sabahki testinizden en az 6 saat sonra yeniden test edin bence

Yok ilk idrarla yapmadim sivi da hic almadim teati yapana kadar ama cok silik ckti. Aksamki niye bu kdr koyuydu anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…