- 8 Şubat 2018
- 524
- 420
- 103
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Allah şifa versin çok geçmiş olsunNormalde dundu adetim kahverengi lekelenmem oldu arkasi hemen gelirdi normalde simdiye derya deniz olmaliydi bugun pedim hic batmamis mesela ama hafif kanama pecetemi kirlieticek kadar hicbir belirtimde yok ne kasik agrisi ne bel agrisi ne goguslerimde hissiyat anlamadim gercekten noldugunu..Oglumda rota virusu cikti 2 gundur hastanedeydim pert oldum kendimden utandim bi evladim baygin yatiyor bense ikincisi icin cabaliyorum diye aglamaktan helak oldum dua edin arkadaslar rabbim sagligimizi almasin gercekten gerisi cok bos..
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşsin inşallahNormalde dundu adetim kahverengi lekelenmem oldu arkasi hemen gelirdi normalde simdiye derya deniz olmaliydi bugun pedim hic batmamis mesela ama hafif kanama pecetemi kirlieticek kadar hicbir belirtimde yok ne kasik agrisi ne bel agrisi ne goguslerimde hissiyat anlamadim gercekten noldugunu..Oglumda rota virusu cikti 2 gundur hastanedeydim pert oldum kendimden utandim bi evladim baygin yatiyor bense ikincisi icin cabaliyorum diye aglamaktan helak oldum dua edin arkadaslar rabbim sagligimizi almasin gercekten gerisi cok bos..
Canım bugün başka bi bölüme tekrar hastaneye gitmiştim. Aynı katta olunca doktora gidip tekrar sordum. Notlarından bakarak bana dediği o gün çatlama olmuş. Bir ayda da tek olur dedi. O günleri degerlendirseydin dedi. Ama zaten ben eşimle tartıştım ve değerlendiremedimÇatlama olduktan sonra yumurtanın ömrü 12-24 saat canım. Doktor 2 gece ilişki önerdiğine göre belki yumurtanın büyüklüğünü baz alarak ovulasyonun (çatlamanın) yakın olduğunu, misal 1 gün içinde gerçekleşeceğini öngörmüştür. O nedenle ovulasyon öncesi gün + ovulasyon günü olarak 2 gün önermiştir. Yumurta takibi konusunda deneyimli olan arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilir.
LH testine gelince, maalesef ovulasyonu anlamak için çok güvenilir bir yöntem değil. Mesajımdaki 2. Resme bakarsan orada cift yükselişli bir A grafiği göreceksin. Orada LH önce az yükselmiş, hatta daha yükselmeden ovulasyon gerçekleşmiş, sonra düşmüş ve taa çok sonra peak yapmış. Belki senin de buna benzer, yani peak'in sonradan oluştuğu bir grafiğin vardır.
Ovulasyon takibi için doktor kontrolü dışında en iyi yöntem ateş takibi canım. Önümüzdeki ay ateşini takip edip yumurtalama gününü tespit edebilirsin
Geçmiş olsun canım.. Acil şifalar dilerimNormalde dundu adetim kahverengi lekelenmem oldu arkasi hemen gelirdi normalde simdiye derya deniz olmaliydi bugun pedim hic batmamis mesela ama hafif kanama pecetemi kirlieticek kadar hicbir belirtimde yok ne kasik agrisi ne bel agrisi ne goguslerimde hissiyat anlamadim gercekten noldugunu..Oglumda rota virusu cikti 2 gundur hastanedeydim pert oldum kendimden utandim bi evladim baygin yatiyor bense ikincisi icin cabaliyorum diye aglamaktan helak oldum dua edin arkadaslar rabbim sagligimizi almasin gercekten gerisi cok bos..
çatlamak üzere olduğundaMerhaba şimdi bu ovülasyon testi yumurta çatlayınca mı çift çizgi oluyor olgunlaşınca mı
Çift çizgi birkaç gün boyunca çıkabilir. Testin pozitif sayılması için T'nin C kadar veya daha koyu olması gerekiyor. Test pozitif çıktıktan sonra 12-36 saat içinde çatlama bekleniyor. Ama bu ortalama bir tahmin sadece.Merhaba şimdi bu ovülasyon testi yumurta çatlayınca mı çift çizgi oluyor olgunlaşınca mı
Merhaba, bu test pozitif değil. Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz? Sabah ilk idrarla test etmediniz değil mi?Merhaba arkadaşlar.. Dun aksam ki ovulasyon testim bu sekilde. Bu sabah tekrarladim ama cok silik cikti. Lutfen bilgisi olan yardimci olabilir mi ? Yorumlarsaniz cok sevinirim ..
Merhaba, bu test pozitif değil. Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz? Sabah ilk idrarla test etmediniz değil mi?
Sabahki testinizden en az 6 saat sonra yeniden test edin bence
Dün akşamdan önce yaptınız mı hiç? Belki de pik geldi geçti?Yok ilk idrarla yapmadim sivi da hic almadim teati yapana kadar ama cok silik ckti. Aksamki niye bu kdr koyuydu anlam veremedim
Yaptim hep cok silikti rum testlerDün akşamdan önce yaptınız mı hiç? Belki de pik geldi geçti?
Simdi yaptim yine koyulasmis gercekten yorumlayamiyorumYaptim hep cok silikti rum testler
Daha zamani var diye dusunuyorum bende 3 gun anlamsiz bi koyuluk goruyordum ama ogrendim ki gercekten ciddi bi koyuluk yakalamak gerekiyor bunlar hala silik.Ya kimse bisi bilmiyor mu basindan gecenler ysrdim lutfen
Ben biraktim ucunu bu ay bi beklentim yokBatım 18 mart bnm gibi ovulasyon takibinde olan var mı
Neden csnmBen biraktim ucunu bu ay bi beklentim yok
Gecen ay ovulasyon testi yaptim ve cok cabaladim artik yoruldumNeden csnm
Ozaman olıruna bırak cnm yıpratma kendiniGecen ay ovulasyon testi yaptim ve cok cabaladim artik yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?