Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sırasıyla Cumartesi-Pazar-Pazartesi ovülasyon testlerim.Yardımcı olabilir misiniz çatlamış mı yoksa hala çatlamamış mı ? 2 günde bir değerlendirdik eşimle.
Adet döngümün 21.günü bugün 18.günü iki tane pembe görmeye başladım.İki çizgi de pembe veya koyuysa pozitif diyorlar.Hala çatlamaması ilginç anlamadım bir şey.Ama T çizgisi pazar günü koyu çıktı baya o çatlayacağı anlamına gelmiyor mu ?
Adet döngümün 21.günü bugün 18.günü iki tane pembe görmeye başladım.İki çizgi de pembe veya koyuysa pozitif diyorlar.Hala çatlamaması ilginç anlamadım bir şey.Ama T çizgisi pazar günü koyu çıktı baya o çatlayacağı anlamına gelmiyor mu ?
Hiç belli olmuyor bazen geç çatlayabiliyor havuç ye 2-3 tane İnşallah şifa olur ama yine de değerlendirmeye devam et çatlama günü de değerlendirmek çok önemli