- 30 Aralık 2022
- 101
- 38
- 22
-
- Konu Sahibi serendipity16
Canım test ilk 20 dk içinde doğru sonucu verir akşam aynı test silikleşmişse bir sorun yok ilk aldığın sonuç doğru ama farklı test yapmışsanız akşam silik çıktıysa çatlamıştırPiki görmedim de o teste ben de zamanında bakmadım sadece dün koyuydu baya akşaminda açılmıştı sonra diğer testte de koyuluk görünce siliklesince çatladı mi dedim böyle köyü olup birden silik olur mu akşamında
Evet canım pikten sonra silikleşmeye başlıyorsa çatlamıştır
İwde canım şimdi de yapdim böyle cikdi 2 saat sıvı almadan yapdim pcos var diyemi oluyor anlamıyorumEvet canım pikten sonra silikleşmeye başlıyorsa çatlamıştır
İnovata kulananiyorum kafama çok karişdiCanım test ilk 20 dk içinde doğru sonucu verir akşam aynı test silikleşmişse bir sorun yok ilk aldığın sonuç doğru ama farklı test yapmışsanız akşam silik çıktıysa çatlamıştır
Ahh maalesef bende de var o Pcos o yüzden dengesiz oluyor.Ben bu testten kullanmadım hiç bilmiyorum doğruluğu güvenilirliği ama bir gebenin günlüğü sayfasından alıyorum instagramdan.İwde canım şimdi de yapdim böyle cikdi 2 saat sıvı almadan yapdim pcos var diyemi oluyor anlamıyorumEki Görüntüle 3197361
İnovata kulananiyorum kafam çok karişdi
Ben azeriyim ve trendyoldan sipariş verdim yorumları okuyub aldım herkes memnundu en iyisi doktar diyen kimi gün aşiri iliwki yapmak allahdan hayırlısıAhh maalesef bende de var o Pcos o yüzden dengesiz oluyor.Ben bu testten kullanmadım hiç bilmiyorum doğruluğu güvenilirliği ama bir gebenin günlüğü sayfasından alıyorum instagramdan.
Ahh maalesef bende de var o Pcos o yüzden dengesiz oluyor.Ben bu testten kullanmadım hiç bilmiyorum doğruluğu güvenilirliği ama bir gebenin günlüğü sayfasından alıyorum instagramdan
Hamile olmaya çalışıyorum evet ben 9 aydır çocuk istiyorum ama Pcos uğraştırdı beni baya Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım hamilemisin ? yoksa hamile olmaya çalışıyorsun?
Amin inşallah tezlikle evlat sahibi olalım canım inşallahHamile olmaya çalışıyorum evet ben 9 aydır çocuk istiyorum ama Pcos uğraştırdı beni baya Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım sabah farklı testi koyuydu sonra akşam her şeye dikkat ederek yaptım siliklesmisti ertesi günün sabahı da siliktiCanım test ilk 20 dk içinde doğru sonucu verir akşam aynı test silikleşmişse bir sorun yok ilk aldığın sonuç doğru ama farklı test yapmışsanız akşam silik çıktıysa çatlamıştır
Teşekkür ederim canım sabah farklı testi koyuydu sonra akşam her şeye dikkat ederek yaptım siliklesmisti ertesi günün sabahı daCanım test ilk 20 dk içinde doğru sonucu verir akşam aynı test silikleşmişse bir sorun yok ilk aldığın sonuç doğru ama farklı test yapmışsanız akşam silik çıktıysa çatlamıştır
Canım Bir şey daha sormak istiyorum koyulasti ama pik yapmadı bu her zaman olur mu koyulaşıp siliklesmesiEvet canım pikten sonra silikleşmeye başlıyorsa çatlamıştır
Rica ederim sizde bende tez zamanda güzel haberler alırız inşallahCok tewekkur ederim
Amin inşallah canımRica ederim sizde bende tez zamanda güzel haberler alırız inşallah
Canım bir wey soruwa bilirmiyim toplam4 gün pik gösterdi bu gün yapdim böyle cikdi bu gün değerlendirsem hamile kalma şansım varmı acabaAhh maalesef bende de var o Pcos o yüzden dengesiz oluyor.Ben bu testten kullanmadım hiç bilmiyorum doğruluğu güvenilirliği ama bir gebenin günlüğü sayfasından alıyorum instagramdan.
Çatlamış gibi duruyor değerlendir tabikiCanım bir wey soruwa bilirmiyim toplam4 gün pik gösterdi bu gün yapdim böyle cikdi bu gün değerlendirsem hamile kalma şansım varmı acabaEki Görüntüle 3198281
Cooookkkkk tewekkur ederimÇatlamış gibi duruyor değerlendir tabiki