- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Akşam testi tekrarla canim dün benim de bu sekildeydi aksam tam koyuydu buraya da attım bak. Bugünü mutlaka degerlendir ve yarin da yap bakalim catlamis mi anlarsin. Ben birazdan yapicam tekrar.
Yaa ne güzel koyulaşmış bnde bu akşam kopkoyu görürüm inşEki Görüntüle 2019114 U umutsuzkadin8 canim mesajlarını okudum. Galiba anlamamissin yardımcı olmasi icin kendi testlerimi aticam sana.
Ovulasyon testi hep silik çıkar yumurtlama zamani iki çizginin de aynı koyulukta ya da T çizgisinin C den koyu olması gerekir. Yumurtan catladiginda ise siliklesir.
Ovulasyon testi yaparken en az 2-3 saat sıvı tüketimini azaltman hatta hiç icmemen lazım. Ardindan sabah ilk idrarla yapmiycaksin. Sabah saat 11 ila aksam 8 arasinda test daha dogru sonuç verir. Bunlara dikkat edersen bugün ya da yarın koyu çizgiyi göreceksin bence canim.
Görürsün inşallah canım anlattıklarıma dikkat ederek akşam 6-7 gibi yap bakalim.Yaa ne güzel koyulaşmış bnde bu akşam kopkoyu görürüm inş
Tekrarlicam canım sende yapınca atarsın buraya resminiAkşam testi tekrarla canim dün benim de bu sekildeydi aksam tam koyuydu buraya da attım bak. Bugünü mutlaka degerlendir ve yarin da yap bakalim catlamis mi anlarsin. Ben birazdan yapicam tekrar.
Cnm slm akıntın ne durumda
canım merhaba bende bu ay ovulasyonla deniycem bakalım 4. ayımız denemelerde. sende durum ovulasyon işe yararmı kiCnm slm akıntın ne durumda
Dünden biraz daha az sankiCnm slm akıntın ne durumda
Canim yaptim tekrar ustteki dun yaptigim alttakinide yeni yaptimTuğçecim tahminimce daha yumurtlama olmamış ama sen yine de önemse bu günü yarın daha koyu olur tahminimce
Benim ki gbi seninki de benim tahminimce biz bu akşam görürüz tam koyuluğu akşam bi kere daha yapcam ben bugün izin günüm rahatım ondanCanim yaptim tekrar ustteki dun yaptigim alttakinide yeni yaptim
Bende yapayim aksam o zaman tekrar canimBenim ki gbi seninki de benim tahminimce biz bu akşam görürüz tam koyuluğu akşam bi kere daha yapcam ben bugün izin günüm rahatım ondan
Canım teşekkürler artık anlamaya başladım testlerim koyulaşmaya başlıyor bugün hatta böyle çıktıEki Görüntüle 2019114 U umutsuzkadin8 canim mesajlarını okudum. Galiba anlamamissin yardımcı olmasi icin kendi testlerimi aticam sana.
Ovulasyon testi hep silik çıkar yumurtlama zamani iki çizginin de aynı koyulukta ya da T çizgisinin C den koyu olması gerekir. Yumurtan catladiginda ise siliklesir.
Ovulasyon testi yaparken en az 2-3 saat sıvı tüketimini azaltman hatta hiç icmemen lazım. Ardindan sabah ilk idrarla yapmiycaksin. Sabah saat 11 ila aksam 8 arasinda test daha dogru sonuç verir. Bunlara dikkat edersen bugün ya da yarın koyu çizgiyi göreceksin bence canim.
Kozlar benim de 31 günde bir oluyor 27 temmuz da Regl günüm bugün de koyu çıktı bizde dün ve ondan önceki çatlar diye üst üste oldu birliktelik iniallah aynı anda güzel haberler alırızBende yapayim aksam o zaman tekrar canim
Benim akıntm artık hiç gelmiyor diye bilirim bugün için ama ıslaklık hali varya hissedilen o biraz daha varDünden biraz daha az sanki
Kozlar benim de 31 günde bir oluyor 27 temmuz da Regl günüm bugün de koyu çıktı bizde dün ve ondan önceki çatlar diye üst üste oldu birliktelik iniallah aynı anda güzel haberler alırız
Canım teşekkürler artık anlamaya başladım testlerim koyulaşmaya başlıyor bugün hatta böyle çıktı
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun bakalım ay sonu anlayacağız işe yaradımı yramadımıcanım merhaba bende bu ay ovulasyonla deniycem bakalım 4. ayımız denemelerde. sende durum ovulasyon işe yararmı ki
Biz de öyle 4 ayımız inşallah olur dua ediyorumcanım merhaba bende bu ay ovulasyonla deniycem bakalım 4. ayımız denemelerde. sende durum ovulasyon işe yararmı ki
Koyulaşmış değil mi?bana koyu gibi geldiAkşam tekrarla testini canim U umutsuzkadin8
Benim de öyle oldu sonraki gün koyu çıktı yani bugün denemeye devam edeceğiz kızlar başka şansımız yokKizlar sjmdi yaptim şimdide silik çıktıEki Görüntüle 2019153
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?