- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.901
Cnm ovu testine devam ediyomusunİnşallah canım Çarşamba doktora gittim yumurtan büyümüyo 7 mm de kalmış sesi öyle üzüldüm aktar da işim vardı
Cnm ovu testi yapmıyorsun galiba bu ayKizla klomene basliyorum bugun haftayada kontrole gidecem
Yok canim bugun adetimin 4. Gunu doktor cagirmisti gittim klomen verdi haftaya oazartesi aksam esinle birlikte ol sali gunu bekliyorum dedi bakalim teste döktügum paralari doktora dokerim daha mantikli benceCnm ovu testi yapmıyorsun galiba bu ay
Haklısın cnm kesin çözüm üretiyor en azından ins. Faydasini gorursun. Neden klomen verdi sorunmu vardiYok canim bugun adetimin 4. Gunu doktor cagirmisti gittim klomen verdi haftaya oazartesi aksam esinle birlikte ol sali gunu bekliyorum dedi bakalim teste döktügum paralari doktora dokerim daha mantikli bence
Cnm ovu testine devam ediyomusun
Bu cumartesi gece 23 teki testi canimCnm ovu testine devam ediyomusun
Buda pazar 23 teki testimCnm ovu testine devam ediyomusun
Catlamismidir sence cumartesi pazarı degerlendlrdlk bugunde değerlendirelim mi kiCnm ovu testine devam ediyomusun
Ama cumartesi koyu pazar silik çıktıDaha var çatlamasına cnm
Polikistik over canimHaklısın cnm kesin çözüm üretiyor en azından ins. Faydasini gorursun. Neden klomen verdi sorunmu vardi
Bugun batın kaçıncı gunuCatlamismidir sence cumartesi pazarı degerlendlrdlk bugunde değerlendirelim mi ki
Bugün 21. Gün canım bak tekrar atayım testl bu cumartesi gecesiBugun batın kaçıncı gunu
Bu da pazar gecesiBugun batın kaçıncı gunu
Çatlamamış gibi duruyo canımKızlar ya bu ay anlamadım ben kendi testimi.Sizlere sorayım bari ona göre kaçırmayım.Hergün atnı saatlerde yaptım bu testleri, sizce daha var mı çatlamaya?
Normal yumurtlama tarihime var 36 günde oluyorum bugün 17. Günümdü.Bana çatlamadı gibi geldi ama.
Valla bana da öyle geldi anlamadım hiç.Devam edicem teste mecbur :)Çatlamamış gibi duruyo canım
Bak benim ki de böyle cumartesi bi tek koyuluk cyakaladimÇatlamamış gibi duruyo canım
Pazar da bu hale geldi ama ben gece 23 Tw yaptım testleriValla bana da öyle geldi anlamadım hiç.Devam edicem teste mecbur :)
Öbürü de çok koyu çıkmamış gibi.Kafam karman çorman oldu ya.Devam et bence teste gece silik çıkıyor nedensePazar da bu hale geldi ama ben gece 23 Tw yaptım testleri
En çok yakadigim kötülük bu canım bugün 21. Günü bat 35 günde falan olurum bakayım bugün 8 glbl tekrar yapayimÖbürü de çok koyu çıkmamış gibi.Kafam karman çorman oldu ya.Devam et bence teste gece silik çıkıyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?