Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün ovulasyon teati yaptım ben de iki çizgi de koyu çıktı bu ne demek oluyor bilgisi olan var mi

Glifor yumurtalari gelistirir ve daha hizli kilo verirsin dedi canim 10 kilo vermistim zaten simdi bi 10 kilo daha vermem lazimmis iste boyumda kisa biraz

Glifor yumurtalari gelistirir ve daha hizli kilo verirsin dedi canim 10 kilo vermistim zaten simdi bi 10 kilo daha vermem lazimmis iste boyumda kisa biraz
Canım sen moralini yüksek tut herşeyde vardır bi hayır başına böyle bişey gelmese bu hastalıkları da öğrenemicektin düzelicej inşallah

Canım sen moralini yüksek tut herşeyde vardır bi hayır başına böyle bişey gelmese bu hastalıkları da öğrenemicektin düzelicej inşallah
Valla hic umursamiyorum hirbalife kullanacam setini aldim bugun zayiflamaya yardimci kullanan arkadaslarim filan cok zayifladilar gorumcemde kullandi bende baslicam hizli kilo veririm hastaliklarimdan kurtulurum ondan sonra bebis gelir hayirlisiyla

Valla hic umursamiyorum hirbalife kullanacam setini aldim bugun zayiflamaya yardimci kullanan arkadaslarim filan cok zayifladilar gorumcemde kullandi bende baslicam hizli kilo veririm hastaliklarimdan kurtulurum ondan sonra bebis gelir hayirlisiyla
Aynen canm hem zayıflaman daha iyi sonra gebelikte hepten şişiyoz

Gl
Glifor verdiğine göre şekerin yüksek çıkmış.Egzersizle birlikte şekerin daha kolay düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…