- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.761
Dene Can'ım bende hayıt otu içiyorum.Be günde 10 dk spor yapıyorum vaktim olunca evde.Egzersiz de iyi geliyormuş kan değerlerine şekere falanbiri daha tavsiye etti suan incir suyu iciym ins. onuda denicem :) tesekkutler ♡♡♡
ben bugun diyete basladim ama pek uzun surcegini sanmiyimDene Can'ım bende hayıt otu içiyorum.Be günde 10 dk spor yapıyorum vaktim olunca evde.Egzersiz de iyi geliyormuş kan değerlerine şekere falan
Ben burda diyet grubuna girdim mezun olduğun ay hamile kaldımben bugun diyete basladim ama pek uzun surcegini sanmiyim
bukadar etkili haBen burda diyet grubuna girdim mezun olduğun ay hamile kaldımİşe yarıyor
Tabiki öyle.O günden beri dikkat ediyorum beslenmemi degiştirdim asla beyaz ekmek yemem tatlı çok yemem.Kola içmem suyu arttırdım.İşe yarıyorbukadar etkili ha
Aynı renkteyse yumurtlama günün bugünü ve yarını değerlendir yarın çatlar büyük ihtimal ve silik çıkarBugün ovulasyon teati yaptım ben de iki çizgi de koyu çıktı bu ne demek oluyor bilgisi olan var mi
Resm'i koyarsan daha iyi anlarız Can'ım.Bugün ovulasyon teati yaptım ben de iki çizgi de koyu çıktı bu ne demek oluyor bilgisi olan var mi
Sali gunu gidecem tekrar kist gibi bisey olmus olabilir icerde dedi guatrdan dolayi ona bakacaklar canimTiroit mi diyorsun Can'ım.Tiroit bende de çıktı.İlaç kullanıyorum ömürboyu kullanılacakmış
Glifor yumurtalari gelistirir ve daha hizli kilo verirsin dedi canim 10 kilo vermistim zaten simdi bi 10 kilo daha vermem lazimmis iste boyumda kisa birazPko düzensizleştirir evet ama kilo verdim de diyorsun.Ben 24 temmuzda ki testlerin pozitif gibi geldi bana o Zaman ama öncesi de koyu çıkmıştı senin.Şekerli şeyler çok mu yiyorsun.Bana glifor vermedi doktor hiç çünkü
Canım sen moralini yüksek tut herşeyde vardır bi hayır başına böyle bişey gelmese bu hastalıkları da öğrenemicektin düzelicej inşallahGlifor yumurtalari gelistirir ve daha hizli kilo verirsin dedi canim 10 kilo vermistim zaten simdi bi 10 kilo daha vermem lazimmis iste boyumda kisa biraz
Valla hic umursamiyorum hirbalife kullanacam setini aldim bugun zayiflamaya yardimci kullanan arkadaslarim filan cok zayifladilar gorumcemde kullandi bende baslicam hizli kilo veririm hastaliklarimdan kurtulurum ondan sonra bebis gelir hayirlisiylaCanım sen moralini yüksek tut herşeyde vardır bi hayır başına böyle bişey gelmese bu hastalıkları da öğrenemicektin düzelicej inşallah
Aynen canm hem zayıflaman daha iyi sonra gebelikte hepten şişiyozValla hic umursamiyorum hirbalife kullanacam setini aldim bugun zayiflamaya yardimci kullanan arkadaslarim filan cok zayifladilar gorumcemde kullandi bende baslicam hizli kilo veririm hastaliklarimdan kurtulurum ondan sonra bebis gelir hayirlisiyla
Aynen canimAynen canm hem zayıflaman daha iyi sonra gebelikte hepten şişiyoz
Resm'i koyarsan daha iyi anlarız Can'ım.
polikistikoverda kist oluşmuyor ki.Adetle atılır o merak etmeSali gunu gidecem tekrar kist gibi bisey olmus olabilir icerde dedi guatrdan dolayi ona bakacaklar canim
Kırp tekrar dene bakalımYukleyemedim boyut buyuk diyor
Guatrla alakali bir kist gibi bisey olmus olabilirmis bogazimdapolikistikoverda kist oluşmuyor ki.Adetle atılır o merak etme
Glifor verdiğine göre şekerin yüksek çıkmış.Egzersizle birlikte şekerin daha kolay düşer.Valla hic umursamiyorum hirbalife kullanacam setini aldim bugun zayiflamaya yardimci kullanan arkadaslarim filan cok zayifladilar gorumcemde kullandi bende baslicam hizli kilo veririm hastaliklarimdan kurtulurum ondan sonra bebis gelir hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?