• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bisey yaomiyorum takipte etmiyorum canim bu ay sogan suyu falanda içmedim artik akintiyla takip edicem bu ay nasip kendimi sıkıntıya sokmaktan baska bisey yaramiyo
Aynen canm hele bu ovu testleri hepten skıntı yaratıyo 14. Günde bkliyodum yumurtlmayı silikti gcık oldum elimde son iki tane kalmıştı bgün 16. Gün btsin dye yaptım çift çizgi ztn iki aydr ilk defa agrsından belli etti yumurta gün aşırı ilişki en gzeli htta kafana gre yeni bat kaç senin

Kırp tekrar dene bakalım
20170810_210313.jpg

Ovulasyon testim böyle yorumlarısınız kizlar

Eklentiler

• 20170810_210313.jpg
    20170810_210313.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 20170810_210313.jpg
    20170810_210313.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 35
Aynen canm hele bu ovu testleri hepten skıntı yaratıyo 14. Günde bkliyodum yumurtlmayı silikti gcık oldum elimde son iki tane kalmıştı bgün 16. Gün btsin dye yaptım çift çizgi ztn iki aydr ilk defa agrsından belli etti yumurta gün aşırı ilişki en gzeli htta kafana gre yeni bat kaç senin
31 canımbakalim valla artik jormal sorunlari bile cok buyitmeye basladim kendimi cok yıpratıyorm insallah uğraşmadan olur.

Bebis yok polikistik over var ve kilo vermem lazim yoksa bebis filan olmaz ayrica guatr ve gizli sekerde cikti
Nasilll yani bunlarin hepsi nasil oldu canim? Yabi doktor nerden anladi?

Söktürücü kullaniyorum canim doktor verdi bitince olurmuşum veee bugun tartildim 2 kiloya elveda demisim :halay:bu glifor inanilmaz tok tutuyor bulanti yaptigi icinde bisey yiyemiyorum
Vayyy işte bu harika haber bu kadar kısa srede 2 kilo vermişsin sen bu hırsla ay btmeden 10 kilo gömersin :rolleyes::KK9:

Back