- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.801
Normalmiş öyle olması ya.Bende de bu ay 2 gün gecikti :)Canm bn 28 gnde bi regli oluyorum yılda bi iki defa ancak şaşar geçen ay 14. Gün oldu yumurtlama bu ay 16. Gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalmiş öyle olması ya.Bende de bu ay 2 gün gecikti :)Canm bn 28 gnde bi regli oluyorum yılda bi iki defa ancak şaşar geçen ay 14. Gün oldu yumurtlama bu ay 16. Gün
Ya bnm ki çok gıcık gecikme yapmıyo erken geliyo onun yerine Allah'ım bu ay gecikir hiç gelmez inşallahhhNormalmiş öyle olması ya.Bende de bu ay 2 gün gecikti :)
İnşallah gelmesin.Olsun erken geliyor işte.Umutlandırmıyor boşuna.Ben gecikince sinir oluyorumYa bnm ki çok gıcık gecikme yapmıyo erken geliyo onun yerine Allah'ım bu ay gecikir hiç gelmez inşallahhh![]()
Canm sen napıyosun nerelerdesinTugce2133 Tuğçe naptin varmi bebis? Gidebildinmi doktora ? Takip edemedim ben varmi burda hamile olan?
Ben bisey yaomiyorum takipte etmiyorum canim bu ay sogan suyu falanda içmedim artik akintiyla takip edicem bu ay nasip kendimi sıkıntıya sokmaktan baska bisey yaramiyoCanm sen napıyosun nerelerdesin
Aynen canm hele bu ovu testleri hepten skıntı yaratıyo 14. Günde bkliyodum yumurtlmayı silikti gcık oldum elimde son iki tane kalmıştı bgün 16. Gün btsin dye yaptım çift çizgi ztn iki aydr ilk defa agrsından belli etti yumurta gün aşırı ilişki en gzeli htta kafana gre yeni bat kaç seninBen bisey yaomiyorum takipte etmiyorum canim bu ay sogan suyu falanda içmedim artik akintiyla takip edicem bu ay nasip kendimi sıkıntıya sokmaktan baska bisey yaramiyo
Bebis yok polikistik over var ve kilo vermem lazim yoksa bebis filan olmaz ayrica guatr ve gizli sekerde ciktiTugce2133 Tuğçe naptin varmi bebis? Gidebildinmi doktora ? Takip edemedim ben varmi burda hamile olan?
Bugün yarın olacak Can'ım.Tam koyu degil.2. Çizgi daha koyu oldu mu çatlıcak
31 canımbakalim valla artik jormal sorunlari bile cok buyitmeye basladim kendimi cok yıpratıyorm insallah uğraşmadan olur.Aynen canm hele bu ovu testleri hepten skıntı yaratıyo 14. Günde bkliyodum yumurtlmayı silikti gcık oldum elimde son iki tane kalmıştı bgün 16. Gün btsin dye yaptım çift çizgi ztn iki aydr ilk defa agrsından belli etti yumurta gün aşırı ilişki en gzeli htta kafana gre yeni bat kaç senin
Nasilll yani bunlarin hepsi nasil oldu canim? Yabi doktor nerden anladi?Bebis yok polikistik over var ve kilo vermem lazim yoksa bebis filan olmaz ayrica guatr ve gizli sekerde cikti
Hormon testleri ve vajinal ultrason canim31 canımbakalim valla artik jormal sorunlari bile cok buyitmeye basladim kendimi cok yıpratıyorm insallah uğraşmadan olur.
Nasilll yani bunlarin hepsi nasil oldu canim? Yabi doktor nerden anladi?
Bilmem canm hiç görmedim daha girmiyo herhaldeKizlar selin nerelerde ya cok merak ettim
Ugrasmicam artik filan diyordu ya belki o yuzden girmiyordurBilmem canm hiç görmedim daha girmiyo herhalde
Aynen canım bn buralatdayım her gün valla sen npıyosun regli oldun muUgrasmicam artik filan diyordu ya belki o yuzden girmiyordur
Söktürücü kullaniyorum canim doktor verdi bitince olurmuşum veee bugun tartildim 2 kiloya elveda demisimAynen canım bn buralatdayım her gün valla sen npıyosun regli oldun mu
Vayyy işte bu harika haber bu kadar kısa srede 2 kilo vermişsin sen bu hırsla ay btmeden 10 kilo gömersinSöktürücü kullaniyorum canim doktor verdi bitince olurmuşum veee bugun tartildim 2 kiloya elveda demisimbu glifor inanilmaz tok tutuyor bulanti yaptigi icinde bisey yiyemiyorum