- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.781
İnsallah canimGl
Glifor verdiğine göre şekerin yüksek çıkmış.Egzersizle birlikte şekerin daha kolay düşer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canimGl
Glifor verdiğine göre şekerin yüksek çıkmış.Egzersizle birlikte şekerin daha kolay düşer.
Boğaz'da nodül olur Can'ım.Nodül degilde tiroit vardır o kilo vermeni engeller hamile kalmayı engeller saç dökülür dikkat dağıtır.Bende de o vardı hergün ilacını içiyorum şuan herşey normale döndü.Korkma önemli degildirGuatrla alakali bir kist gibi bisey olmus olabilirmis bogazimda
Geldi mi vakit yineEki Görüntüle 2032058 Kızlar dolu dolu geliyorum bu ay da![]()
Hadi insallah olur canimEki Görüntüle 2032058 Kızlar dolu dolu geliyorum bu ay da![]()
Doktor ameliyat olabilirsin bakacaz sali gunu dedi o yuzden cekindim birazBoğaz'da nodül olur Can'ım.Nodül degilde tiroit vardır o kilo vermeni engeller hamile kalmayı engeller saç dökülür dikkat dağıtır.Bende de o vardı hergün ilacını içiyorum şuan herşey normale döndü.Korkma önemli degildir
Geldi geldi canm soğan suyundan kaynaklı geç yumurtladım sanırsam gçen ay 14. Gün oldu bu ay 16. Gün sağ kasıkta da ağrım var iki aydr ağrı hissetmiyodum bi mutluyum bi mutluGeldi mi vakit yine
Ne tahlili yaptı da nerden çıktı guatr olduğun.Ultrasonla mı baktı boğazına.Doktor ameliyat olabilirsin bakacaz sali gunu dedi o yuzden cekindim biraz
mi oldun ya yumurtlama vaktimi geldi kafam döndü:))))Geldi geldi canm soğan suyundan kaynaklı geç yumurtladım sanırsam gçen ay 14. Gün oldu bu ay 16. Gün sağ kasıkta da ağrım var iki aydr ağrı hissetmiyodum bi mutluyum bi mutlu![]()
Olucak inşallah canm bu ay senide bekliyorum tabisi arkadan tedaviden de korkma sakın sağlığına kvuşucksın inşallahHadi insallah olur canim
Yok ya yumurtlama geldi gelmesin adet pis oAdet
mi oldun ya yumurtlama vaktimi geldi kafam döndü:))))
İnsallah canim benim dun butun gunum hastanede gecti kendime gelemedim halaOlucak inşallah canm bu ay senide bekliyorum tabisi arkadan tedaviden de korkma sakın sağlığına kvuşucksın inşallah
Tamam Can'ım.Korkma tiroit de olabilir sadece.O bizlerin kilo vermesini engelliyor.Eliyle muayene atti sali gunu gel mutlaka buyumus birsey olabilir kan tahlili ve ultrasonla kesinlestirip duruma gore hareket edecez dedi
Sagol canim benimTamam Can'ım.Korkma tiroit de olabilir sadece.O bizlerin kilo vermesini engelliyor.
Sen adet beklemiyor muydun yaYok ya yumurtlama geldi gelmesin adet pis o![]()
Dualarım seninle canımİnsallah canim benim dun butun gunum hastanede gecti kendime gelemedim hala
Yok canm ya bu topikteki ikinci ayım olcak adete daha 12 gün varSen adet beklemiyor muydun yabenim hatlar karıştı benim 6. Gün bugün hayıta başladım .Yaaa Bismillah
![]()
E yumurtlaman yeni olmadı mı daha çatlamamış ki Nasıl 12 gün kalıyorYok canm ya bu topikteki ikinci ayım olcak adete daha 12 gün var
Canm bn 28 gnde bi regli oluyorum yılda bi iki defa ancak şaşar geçen ay 14. Gün oldu yumurtlama bu ay 16. GünE yumurtlaman yeni olmadı mı daha çatlamamış ki Nasıl 12 gün kalıyor