Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm hiç belli olmuyo bnce bu işler pkolu olup hmn hamile klanda var bnm çok dzenli 28 gnde bi ama bu 3. Ayımız bklm bebiş için bnce sen internetten al 30 lu 40 lı 50 şi pketker var pahalı da değil hem
yumurta takibine gittim yumurtam gelismemis hala 10 milim malesef doktorda üniversiteye yonlendirdi benim yapcak biseyim yok dedi :/

yumurta takibine gittim yumurtam gelismemis hala 10 milim malesef doktorda üniversiteye yonlendirdi benim yapcak biseyim yok dedi :/
Cnm bnm kuzenmde de pko vardı kırk bes kilo olan kız doksan kiloya kdr ckmış bunun yuzunden en son grdgmde 70 küsürlerdeydi suan da 7 aylık hamile ilk iki ay bilmiyodu hmile oldgunu miğde bulantsından zehrlndi dye düşünerek gtmişti hstaneye basıl bi tedavi uyguladılar blmiyrum ama

Hayirlisi olsun artik canim bende cok zayiftim en fazla 60 oldugumu hatirliyorum ama bu defa cok fazla aldim ve cok zor kilo veriyorum o yuzden glifor diye bi ilac verdi seker ilaciymis mide bulantisi yapiyor ayrica hic yemek yedirmiyor sadece su bununla hizli zayiflayabilirmisim bakalim olur insallah

İnşallah cnm ya önmüzdeki ay çalışmlra devam umudu elden bırakmak yokk

Kiz ben 45 kiloydum 80e kadar ciktim suan yine almisim 73 filan olmusum doktor 65in altina dusmezse cok zor demis esime verdigi ilac inanilmaz tok tutuyor sadece su icmek istiyosun ve mide bulantisi yapiyor doktor kusmalarin filan olabilir korkma dedi

Canım nye aldın bu kadr kilo reglin düzensizmiydi

Canım nye aldın bu kadr kilo reglin düzensizmiydi
Dugunden once almaya basladim kiloyu canim isten cikmistim sıkntı stres agzim bos durmuyordu dugunden sonrada iyice aldim duzenliydi en fazla bir kac gun oynardi arada ilk zamanlar duzensiz dogum kontrol hapi kullanmistim 15 gun kanamam kesilmedi doktorada gitmedim o zaman vucut belki alismaya calisiyordur diye daha sonra gittigimdede kilo ver dedi 10 kilo verdim ama nasil zorlandigimi anlatamam sana

Bugun doktora gittim polikistik over var tedaviye baslicaz glifor filan verdi adetin 3. Gunu gidecem tekrar tedaviye baslanacak
Pko düzensizleştirir evet ama kilo verdim de diyorsun.Ben 24 temmuzda ki testlerin pozitif gibi geldi bana o Zaman ama öncesi de koyu çıkmıştı senin.Şekerli şeyler çok mu yiyorsun.Bana glifor vermedi doktor hiç çünkü

Yok ya uzulmedim valla hic hayirlisi degilmis suan icin hem zayifken hamile kalirsam hem bebek icin hem benim icin daha iyi olur diye dusunuyorum
Can'ım ben seni 55 kilo falan sandım ben de 75 deyken hmsile kalamadım 62 ye düştüğüm ay kaldım.insülin direnci oluyor çünkü.Yoksa hamileyken çok kilo alırsın.Yumurtaların etrafı yağlı oldugu için delinmiyor yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…