- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.921
- 508
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.741
yumurta takibine gittim yumurtam gelismemis hala 10 milim malesef doktorda üniversiteye yonlendirdi benim yapcak biseyim yok dedi :/Canm hiç belli olmuyo bnce bu işler pkolu olup hmn hamile klanda var bnm çok dzenli 28 gnde bi ama bu 3. Ayımız bklm bebiş için bnce sen internetten al 30 lu 40 lı 50 şi pketker var pahalı da değil hem
Ah cnm ya ne kadr ümitlenmiştik halbuki bi hasta ol bakalım da ondan snra doktor kontrolünde denersiniz tabi bi de kilo vermye çalış cnm bu bta önmli dye bliyorumOlmadim ilac verdi iste
Cnm bnm kuzenmde de pko vardı kırk bes kilo olan kız doksan kiloya kdr ckmış bunun yuzunden en son grdgmde 70 küsürlerdeydi suan da 7 aylık hamile ilk iki ay bilmiyodu hmile oldgunu miğde bulantsından zehrlndi dye düşünerek gtmişti hstaneye basıl bi tedavi uyguladılar blmiyrum amayumurta takibine gittim yumurtam gelismemis hala 10 milim malesef doktorda üniversiteye yonlendirdi benim yapcak biseyim yok dedi :/
Hayirlisi olsun artik canim bende cok zayiftim en fazla 60 oldugumu hatirliyorum ama bu defa cok fazla aldim ve cok zor kilo veriyorum o yuzden glifor diye bi ilac verdi seker ilaciymis mide bulantisi yapiyor ayrica hic yemek yedirmiyor sadece su bununla hizli zayiflayabilirmisim bakalim olur insallahCnm bnm kuzenmde de pko vardı kırk bes kilo olan kız doksan kiloya kdr ckmış bunun yuzunden en son grdgmde 70 küsürlerdeydi suan da 7 aylık hamile ilk iki ay bilmiyodu hmile oldgunu miğde bulantsından zehrlndi dye düşünerek gtmişti hstaneye basıl bi tedavi uyguladılar blmiyrum ama
İnşallah cnm ya önmüzdeki ay çalışmlra devam umudu elden bırakmak yokkHayirlisi olsun artik canim bende cok zayiftim en fazla 60 oldugumu hatirliyorum ama bu defa cok fazla aldim ve cok zor kilo veriyorum o yuzden glifor diye bi ilac verdi seker ilaciymis mide bulantisi yapiyor ayrica hic yemek yedirmiyor sadece su bununla hizli zayiflayabilirmisim bakalim olur insallah
Valla bi 10 kilo daha vermeden olmaz heralde doktor esime oyle soylemisİnşallah cnm ya önmüzdeki ay çalışmlra devam umudu elden bırakmak yokk
O zaman önce zayıflamya odaklan canm ama çalışmaları da elden bırakma ne kilolular var hamile kalıyolarValla bi 10 kilo daha vermeden olmaz heralde doktor esime oyle soylemis
Allah allah dertler gelince üst üste gelirmiş inşllah en kısa sürede iyileşirsin sen sıkma canınıayrica guatrda varmis haftayada onun icin gidecem gizli seker
Canım nye aldın bu kadr kilo reglin düzensizmiydiKiz ben 45 kiloydum 80e kadar ciktim suan yine almisim 73 filan olmusum doktor 65in altina dusmezse cok zor demis esime verdigi ilac inanilmaz tok tutuyor sadece su icmek istiyosun ve mide bulantisi yapiyor doktor kusmalarin filan olabilir korkma dedi
Yok ya uzulmedim valla hic hayirlisi degilmis suan icin hem zayifken hamile kalirsam hem bebek icin hem benim icin daha iyi olur diye dusunuyorumAllah allah dertler gelince üst üste gelirmiş inşllah en kısa sürede iyileşirsin sen sıkma canını
Dugunden once almaya basladim kiloyu canim isten cikmistim sıkntı stres agzim bos durmuyordu dugunden sonrada iyice aldim duzenliydi en fazla bir kac gun oynardi arada ilk zamanlar duzensiz dogum kontrol hapi kullanmistim 15 gun kanamam kesilmedi doktorada gitmedim o zaman vucut belki alismaya calisiyordur diye daha sonra gittigimdede kilo ver dedi 10 kilo verdim ama nasil zorlandigimi anlatamam sanaCanım nye aldın bu kadr kilo reglin düzensizmiydi
Pko düzensizleştirir evet ama kilo verdim de diyorsun.Ben 24 temmuzda ki testlerin pozitif gibi geldi bana o Zaman ama öncesi de koyu çıkmıştı senin.Şekerli şeyler çok mu yiyorsun.Bana glifor vermedi doktor hiç çünküBugun doktora gittim polikistik over var tedaviye baslicaz glifor filan verdi adetin 3. Gunu gidecem tekrar tedaviye baslanacak
Bende öyle alayım demiştim o ne diyor eczacı :) Neyse tamam dedim çıktımkizlar bugun eczaneye gittim ovulosyon testi alcam dedim gebelik testi verdibu degil deyincr ben oyle bi test gormedim duymadim dedi bayan :)
Sen bal tarçın çörek otu karıştır ye bak arkadaşa öyle dedim gruptan şimdi 2. Aya hmsile kaldı şimdi oğlu oluyoryumurta takibine gittim yumurtam gelismemis hala 10 milim malesef doktorda üniversiteye yonlendirdi benim yapcak biseyim yok dedi :/
Can'ım ben seni 55 kilo falan sandım ben de 75 deyken hmsile kalamadım 62 ye düştüğüm ay kaldım.insülin direnci oluyor çünkü.Yoksa hamileyken çok kilo alırsın.Yumurtaların etrafı yağlı oldugu için delinmiyor yumurtaYok ya uzulmedim valla hic hayirlisi degilmis suan icin hem zayifken hamile kalirsam hem bebek icin hem benim icin daha iyi olur diye dusunuyorum
Tiroit mi diyorsun Can'ım.Tiroit bende de çıktı.İlaç kullanıyorum ömürboyu kullanılacakmışayrica guatrda varmis haftayada onun icin gidecem gizli seker
cok tuhaf demi yaBende öyle alayım demiştim o ne diyor eczacı :) Neyse tamam dedim çıktım
biri daha tavsiye etti suan incir suyu iciym ins. onuda denicem :) tesekkutler ♡♡♡Sen bal tarçın çörek otu karıştır ye bak arkadaşa öyle dedim gruptan şimdi 2. Aya hmsile kaldı şimdi oğlu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?