- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.701
Bende bi bilsem ne olduğunu sadece progrsteron yazıyor o da 7.96 başka bişey yazmıyor doktor bişey demedi sadece 1 hafta sonra gel dedi kaşık ağrım var diyorum yerleşme olabilir belki diyor 4 gün geçti diye ultrasondan baktı rahim duvarı yeterince kalın dediCnm progesteron ne yan beta hcg mi
Canım bildiğim kadarıyla progasteron yumurtanın çatlayıp çatlamadıgı için yapılan test 10 üzeri olunca çatlamış oluyo diye biliyorum inşallah çatlamıştır da hamilesindirBende bi bilsem ne olduğunu sadece progrsteron yazıyor o da 7.96 başka bişey yazmıyor doktor bişey demedi sadece 1 hafta sonra gel dedi kaşık ağrım var diyorum yerleşme olabilir belki diyor 4 gün geçti diye ultrasondan baktı rahim duvarı yeterince kalın dedi
Adetine var demek dahaHayır hiç ağrım Yok ve hala adet olmadım
Kasıklarının agrıdıgı gün yumurtlama gününmüştü demek.Çünkü teste göre çatlama olmamış daha biraz geç gelecek adetin demekBende bi bilsem ne olduğunu sadece progrsteron yazıyor o da 7.96 başka bişey yazmıyor doktor bişey demedi sadece 1 hafta sonra gel dedi kaşık ağrım var diyorum yerleşme olabilir belki diyor 4 gün geçti diye ultrasondan baktı rahim duvarı yeterince kalın dedi
İnşallah önümzdeki ay gelir seninde bebişinKızlar bende adet oldum yumurtlamanın 15. Günü...Yani 15 gün önce oluyormuş adetten.
Ah inşallah Can'ım hepimizin gelir inşallah sürpriz olur :)))İnşallah önümzdeki ay gelir seninde bebişin
Dikkat et sen o testin pozitifti sonra negatif olması çok saçma ve hala adet olmamışsın.Kizlar en erken carsambaya randevu alabildim gelen giden yok hala ve test yapmayi biraktim
Valla kasiklarim bazen oyle agriyorki yerimden kalkamiyorum canim carsamba bi gelsede doktora gitsem neyin nesidirDikkat et sen o testin pozitifti sonra negatif olması çok saçma ve hala adet olmamışsın.
Tabi git bir an önce.Göğüs agrısı falan var mıValla kasiklarim bazen oyle agriyorki yerimden kalkamiyorum canim carsamba bi gelsede doktora gitsem neyin nesidir
Yaaa tuğçe nerelerdesin sen öyle valla özledim seni çok merak ettimKizlar en erken carsambaya randevu alabildim gelen giden yok hala ve test yapmayi biraktim
Evet elimi suremiyorumTabi git bir an önce.Göğüs agrısı falan var mı
Kuzum bende ozledim internetim yok carsamba yenileniyor esimin yanina geliyorum arada bir dukkana anca girebiliyorumYaaa tuğçe nerelerdesin sen öyle valla özledim seni çok merak ettim
Evet şişer bak bu belirtiler var işte.Evet elimi suremiyorum
Bnde dedim terk etti bzi bnm yumurtlama yaklaştı sen hala öğrenemdn bu bebişi ya ben hber vercem senden önce nerdeyseKuzum bende ozledim internetim yok carsamba yenileniyor esimin yanina geliyorum arada bir dukkana anca girebiliyorum
Evet şişer bak bu belirtiler var işte.
Hic sorma ya pazartesi kan verecem ama hic umudum yokBnde dedim terk etti bzi bnm yumurtlama yaklaştı sen hala öğrenemdn bu bebişi ya ben hber vercem senden önce nerdeyse
Yok artık ya çocuğun cinsiyetini öğrencez nerdeyse sen umut yok dyosunHic sorma ya pazartesi kan verecem ama hic umudum yok
Ultrasonda nasıl çıktı .herhangi bi zamanda gidip ultrasonda öprenebiliyormyzbende kullandm ama sabir gerektiriyo ya hergun yap bise icme yeme falan bende en kolayi ultrason dedim gittim catladgi gunu ogrendm yaptik oldu :) sonrada düstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?