- 23 Nisan 2017
- 215
- 118
- 23
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Sabah mi yapsam ne yapsam canim ya benimde cok sacma bugün ki test gec yaptim biraz bide 2 saat sıvı almadim bak atıyım resminiValla bi mutlu sabah koyu çıkıyor anlamadım akşam silikleşiyor biraz daha çözemedim
Canım benim de sabah çok koyu çıkıyor akşam da niyeyse biraz daha silik çıkıuorSabah mi yapsam ne yapsam canim ya benimde cok sacma bugün ki test gec yaptim biraz bide 2 saat sıvı almadim bak atıyım resmini
Sabahlari kacta yapiyosun?Canım benim de sabah çok koyu çıkıyor akşam da niyeyse biraz daha silik çıkıuor
11 deSabahlari kacta yapiyosun?
Sadece bi günde mi koyu çizgi oluyor ben hicbisey anlamadim canim bu işten yaKızlaaaarrrr dün koyu çıkan çizgim bugün böyle biraz daha azaldı ne olabilir ???
Ortadakiyle alttaki olmuş gibi sanıyorum şuan okuduklarim ve gördüklerim dolayısıyla degerlendirdiniz mi bu günleri?Merhaba bana yardımcı olun lütfen sırasıyla testler 13.14.15.gün adet döngüm 31 gün ovülasyon olmuşmu sizce
En koyu olan bu sabah yaptım ve yine sabah da ilişki oldu şuan sol kasığımda belime vuran şiddetli bir ağrı var acaba çatlama belirtisi olabilirmi diye düşünüyorumOrtadakiyle alttaki olmuş gibi sanıyorum şuan okuduklarim ve gördüklerim dolayısıyla degerlendirdiniz mi bu günleri?
Ben sen anlamadım valla bi gün koyu çıktı sonra akşamına ve sabahına ikinci çizgi çıktı ama çok koyu değişSadece bi günde mi koyu çizgi oluyor ben hicbisey anlamadim canim bu işten ya
Benim adet döngüm 27 gündür ve bak 14. gün pozitif çıktı senin de böyle olmasi lazim adet döngün 27 den fazlaysa bir iki güne koyulasirKızlaaaarrrr dün koyu çıkan çizgim bugün böyle biraz daha azaldı ne olabilir ???
İnşallah koyulaşır dün sabah aslında koyulaştı resimde atmıştım ama bugün niyeyse yine silikleştiBenim adet döngüm 27 gündür ve bak 14. gün pozitif çıktı senin de böyle olmasi lazim adet döngün 27 den fazlaysa bir iki güne koyulasir Eki Görüntüle 2018867
Döngün kac günİnşallah koyulaşır dün sabah aslında koyulaştı resimde atmıştım ama bugün niyeyse yine silikleşti
31 gün ama dün koyulaştı bugün yine silik çıktı hatta resmini atayım istersenDöngün kac gün
Eğer sıvı tüketimine dikkat etmediysen böyle çıkmış olabilir. Ya da bu ay yumurtlamamis olabilirsin ki her kadin senede birkac ay yumurtlamazmis. Ama benim düşüncem senin 16 veya 17. gün pozitifi göreceğin yönünde31 gün ama dün koyulaştı bugün yine silik çıktı hatta resmini atayım istersen
Sıvı tüketimine dikkat derken cnmEğer sıvı tüketimine dikkat etmediysen böyle çıkmış olabilir. Ya da bu ay yumurtlamamis olabilirsin ki her kadin senede birkac ay yumurtlamazmis. Ama benim düşüncem senin 16 veya 17. gün pozitifi göreceğin yönünde
Canım senin yumurta oluşmuş sanırım yarın büyük ihtimal silik çıkar bence bugünü ve yarını değerlendir inş bende görürüm o koyuluğuMerhaba bana yardımcı olun lütfen sırasıyla testler 13.14.15.gün adet döngüm 31 gün ovülasyon olmuşmu sizce
Tuğçecim tahminimce daha yumurtlama olmamış ama sen yine de önemse bu günü yarın daha koyu olur tahminimceKizlar ben bugun ilk ovulasyon testi kullanmaya basladim ve yaptim acikcasi internette okuduklarim disinda pek bilgi sahibi degilim yardimci olursaniz sevinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?