- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.361
Valla diyorum yaa artık moral falan kalmadı ne olacak ne diyeceğimi bilemiyorum artık sıkıştım kaldımOl
sun cnm bozma moralini illaki olcak bi gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla diyorum yaa artık moral falan kalmadı ne olacak ne diyeceğimi bilemiyorum artık sıkıştım kaldımOl
sun cnm bozma moralini illaki olcak bi gün
Bilmiyorum hesap kitapsız korunmadık da hamile mi kaldık sanki? Planlı da yapsam olmadı plansız da yapsam olmadıBende 5 gün kala yaptım negatif çıktı o kadar ovülasyon testi fln kullandım yine yok arkadaşım evlendi aynı ay farkında olmadan hamile kaldı maşallah diyeyim biz çok takıyorus hesap kitap yapıyoruz ondan mı acaba diypr
Canım Yok ya ben gebelik testi yaptım negatif çıktı ayrıca da sancım var adet olacağım ben inşallah Tuğçe'den güzel haberler duyarızMerhaba kızlar. Tugce ne yaptı var mı haber? Selin sen beklemedisin hala galiba. Insallah hayırlı haberlerinizi alırız
Olmuyor yaa aylardır deniyoruz neler yaptık doktor o kadar rahim kalınlaşması dedi yumurtan çatlamış dedi eşimde de bi problem Yok olmuyor demekkiUzülme lütfen senden de diğer ay alırız güzel haberi. Her şeyin vakti saati varmış gerçekleşmek için
Keşke öyle bişeyi başarabilsek Zaten eğer başarabilseydik olmuştu çoktan ama olmuyor artık ümidi kestim benBeklemediğin ilk anda olacak aslında. Ama çok istediğimizden aşırı derecede kafaya takıp stres yapıyoruz. Normal akışına bırakabilsek kafa biraz rahatlasa. Onu becerebilmek aslinda esas mesele
Bence Tuğçe bebiş haberleriyle gelicekBende merak edyorum tuğçe ne yaptı ki
Olsun cnm üzülme önümzdeki aya olck inşallhkırmızı kart yedim sabah![]()
Kuzumm bu ay hc ovulasyon karistirmayacagim ben 28 gunde 1 adet görüyorum hic sasmaz 2 aydir 29 30 oldu sknti stres degistirdi. Ve ovulasyon kurallarının hepsine uydum bu is nasip p yuzden kasmaya gerek yokOlsun cnm üzülme önümzdeki aya olck inşallh
Benim de geliyor kızlar yalnız değilsinizBende sanırım yemek üzereyim adet sancıları başladı![]()
Valla çok üzgünüm ya insan ister istemez hayaller kuruyor sonra heray hepsinin sonu hüsranBenim de geliyor kızlar yalnız değilsiniz