Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 5 gün kala yaptım negatif çıktı o kadar ovülasyon testi fln kullandım yine yok arkadaşım evlendi aynı ay farkında olmadan hamile kaldı maşallah diyeyim biz çok takıyorus hesap kitap yapıyoruz ondan mı acaba diypr

Bende 5 gün kala yaptım negatif çıktı o kadar ovülasyon testi fln kullandım yine yok arkadaşım evlendi aynı ay farkında olmadan hamile kaldı maşallah diyeyim biz çok takıyorus hesap kitap yapıyoruz ondan mı acaba diypr
Bilmiyorum hesap kitapsız korunmadık da hamile mi kaldık sanki? Planlı da yapsam olmadı plansız da yapsam olmadı

Beklemediğin ilk anda olacak aslında. Ama çok istediğimizden aşırı derecede kafaya takıp stres yapıyoruz. Normal akışına bırakabilsek kafa biraz rahatlasa. Onu becerebilmek aslinda esas mesele

Beklemediğin ilk anda olacak aslında. Ama çok istediğimizden aşırı derecede kafaya takıp stres yapıyoruz. Normal akışına bırakabilsek kafa biraz rahatlasa. Onu becerebilmek aslinda esas mesele
Keşke öyle bişeyi başarabilsek Zaten eğer başarabilseydik olmuştu çoktan ama olmuyor artık ümidi kestim ben

Kızlar benim regl tarihim 27 nisan 27 mayıs 26 haziran bu ay hangi tarihlerde gelmesi lazım varmı bilginiz geri mi ileri mi atıyor normlde

IMG_8357.JPG 1501002081082.jpeg IMG_8373.JPG
Kızlar sırasıyla dün sabah, dün akşam ve bu sabah ovu testleri yorumlarmısınız?

Back