Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım okuyorum her yerde rahim kalınlaşması var demişler gebelik demişler bi çok kişiye ama olmamış yani her zaman dedikleri tutmuyor demekki o kadar yumurtam çatlafı rahim kalınlaştı ama demekki döllenme olmadı
Bkalım canım seninkide bir iki gne belli olur

Kızlar hala gelen giden yok dua edin bana bu gece veya yarın kırmızıları görmeyeyim şimdi korkuyorum uyumya gece regli olduğumda daha da ağrılı olur bi de neyse olacağı değiştiremeyiz ben yatıyorum dualarım sizinle :KK17:

Kızlar hala gelen giden yok dua edin bana bu gece veya yarın kırmızıları görmeyeyim şimdi korkuyorum uyumya gece regli olduğumda daha da ağrılı olur bi de neyse olacağı değiştiremeyiz ben yatıyorum dualarım sizinle :KK17:
Canim insallah gelmez kirmizilar bebisinin haberini alirsin ben vazgectim cocuk isinden ne doktor istiyorum ne baska bisey olursada yapacak bisey yok ama hic keyfim yok sinir krizi gecirmek uzereyim

Sabah ilk isim gebelik testi yapmak olacak

Eklentiler

• IMG_0322.JPG
    IMG_0322.JPG
    15,5 KB · Görüntüleme: 44
kan testim 1.20 cıktı bat 4 varken. dün kırmızı kart görmem lazımdı tık yok ne agrı ne his sanırım artık kırmızı kartta yok onuda kaybettik:KK47:

Back