Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Blmiyorum cnm ya nedense bnm başıma böyle biley glmz dye düşünüyrum sadece agrım yok ona şaşırdım çnkü bzen ilk gün iki agrı ksici içtgim ble oluyo mesela sabh evden cıkıyrum acayip kasık ve bel agrım oluyodu regli gnü bi saat içinde de kanama bşlıyodu
Bekleyelim bakalim canim bende bir kutu majezik bitiririm iki gunde agrilarim var ama benim muhtemelen olacam

Bekleyelim bakalim canim bende bir kutu majezik bitiririm iki gunde agrilarim var ama benim muhtemelen olacam
Bilmiyom cnm ya dün vardı agrım bgn yok dört saat oldu nerdeyse hala glmedi kurmızılar az önce lavaboyagttim pçeteye de gelmedi bu sefer inş hiç glmez kırmızılaro_O

Valla çok fena sancım başladı sıkışıyor bildiğin karnım allahım inşallah biizim yüzümüze Güler ama kırmızıgeliyor hissediyorum
İnşallah tatlım gelmesin kırmızılar ama bnde pek umut yok ya yrın kesin regli olurum htta gce ara ara agrım oluyo

Kuzlar sanırım yedim kırmızı kartı akıntım hafif kırmızıya dönmüş :110:bnden bu kdr bu aylık anlaşılan inş szden güzel hberler alırım

Uff yine de görmeden ksme umudu o kdr rhim kalınlaşması flan oldu snde btadr da kask ağrısı var bnde hiç blirti yoktu nerdeyse
Canım okuyorum her yerde rahim kalınlaşması var demişler gebelik demişler bi çok kişiye ama olmamış yani her zaman dedikleri tutmuyor demekki o kadar yumurtam çatlafı rahim kalınlaştı ama demekki döllenme olmadı

Back