- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.341
Bkalım canım seninkide bir iki gne belli olurCanım okuyorum her yerde rahim kalınlaşması var demişler gebelik demişler bi çok kişiye ama olmamış yani her zaman dedikleri tutmuyor demekki o kadar yumurtam çatlafı rahim kalınlaştı ama demekki döllenme olmadı
27si regl günüm yada bi gün sarkarsa 28Bkalım canım seninkide bir iki gne belli olur
Canim insallah gelmez kirmizilar bebisinin haberini alirsin ben vazgectim cocuk isinden ne doktor istiyorum ne baska bisey olursada yapacak bisey yok ama hic keyfim yok sinir krizi gecirmek uzereyimKızlar hala gelen giden yok dua edin bana bu gece veya yarın kırmızıları görmeyeyim şimdi korkuyorum uyumya gece regli olduğumda daha da ağrılı olur bi de neyse olacağı değiştiremeyiz ben yatıyorum dualarım sizinle
Canım ben adet bitiminin 4.gününden beri ovu testi yapıyorum hep bu şekilde çıkıyo. Bence sen bi genelik testi yap ikisinin değer ölçeği farklı değil mi? İnşallah güzel haberlerini alırızSabah ilk isim gebelik testi yapmak olacak
Canım bu normal değil ya sen gebesin benceSabah ilk isim gebelik testi yapmak olacak
Kızlar ben gebelik testi de yaptım negatif bekliyorum artık kurbanlık koyun gibi adet olmayıCanım ben adet bitiminin 4.gününden beri ovu testi yapıyorum hep bu şekilde çıkıyo. Bence sen bi genelik testi yap ikisinin değer ölçeği farklı değil mi? İnşallah güzel haberlerini alırız
tatlım stres yapma lütfen.. bak bnm kanda negatif cıktı hala ne dıyorum dun adet olacaktım dur bi iyiye yorKızlar ben gebelik testi de yaptım negatif bekliyorum artık kurbanlık koyun gibi adet olmayı
Bilmiyorum yaaa ben gebelik testi de yaptım kötüyüm yaaatatlım stres yapma lütfen.. bak bnm kanda negatif cıktı hala ne dıyorum dun adet olacaktım dur bi iyiye yor
moralini bozma tatlım gercekten cok zor bi durum seni en iyi biz anlarız ama vakti vardır diyoruz allah büyük dua etBilmiyorum yaaa ben gebelik testi de yaptım kötüyüm yaaa
Bilmiyorum artık ümidim Yok çünkü her ay bunu yaşıyorummmmoralini bozma tatlım gercekten cok zor bi durum seni en iyi biz anlarız ama vakti vardır diyoruz allah büyük dua et
üzülme nolur benimde bata 10 gün var ama biliyorumki olmaycak tabi içimdeki o umududa atamıyorum.cok canım yanıyo ama sabır sabırBilmiyorum artık ümidim Yok çünkü her ay bunu yaşıyorummm
Valla benimde içim yanıyor iyi değilim yine hasta olucam yine ağrılar yine bebek Yok ben daha ne yapayım anlamadım kiüzülme nolur benimde bata 10 gün var ama biliyorumki olmaycak tabi içimdeki o umududa atamıyorum.cok canım yanıyo ama sabır sabır
Kısmet canım bizim de yüzümüze gülecek inşallah kader çok moralim bozuk benim de bende test yaptım negatif çıktı moralim bozuk anlamıyorummmCanlArım bana bgün kırmızılar merhaba dedi artık önümüzdeki aya kaldı umutlar umarım siz hamiş kalırsınız
Senin kaç günün kaldı cnm bazen testler yanıltabiliyormuşKısmet canım bizim de yüzümüze gülecek inşallah kader çok moralim bozuk benim de bende test yaptım negatif çıktı moralim bozuk anlamıyorummm
3 gün kaldı canımSenin kaç günün kaldı cnm bazen testler yanıltabiliyormuş
sun cnm bozma moralini illaki olcak bi günKısmet canım bizim de yüzümüze gülecek inşallah kader çok moralim bozuk benim de bende test yaptım negatif çıktı moralim bozuk anlamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?