- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.321
Bekleyelim bakalim canim bende bir kutu majezik bitiririm iki gunde agrilarim var ama benim muhtemelen olacamBlmiyorum cnm ya nedense bnm başıma böyle biley glmz dye düşünüyrum sadece agrım yok ona şaşırdım çnkü bzen ilk gün iki agrı ksici içtgim ble oluyo mesela sabh evden cıkıyrum acayip kasık ve bel agrım oluyodu regli gnü bi saat içinde de kanama bşlıyodu
Bilmiyom cnm ya dün vardı agrım bgn yok dört saat oldu nerdeyse hala glmedi kurmızılar az önce lavaboyagttim pçeteye de gelmedi bu sefer inş hiç glmez kırmızılarBekleyelim bakalim canim bende bir kutu majezik bitiririm iki gunde agrilarim var ama benim muhtemelen olacam
Bilmiyorumki canim belki bebis yerini yapiyordur annesiYa da psikolojik bn kendim geciktiriyorum
İnşallah canım bnm hala gelen giden yokBilmiyorumki canim belki bebis yerini yapiyordur annesi
Canım inşallah bebeğin geliyordurİnşallah canım bnm hala gelen giden yok
İnşallah cnm gcen ay da sanki byle oldu bi gün snra regli oldum ama onda agrım vardı ksık ve belde bunda yok bi de göğsüm agrımay başladı bnce regli gliyo inşallah szin yüzünüz gülerCanım inşallah bebeğin geliyordur
Dur bi bekleİnşallah cnm gcen ay da sanki byle oldu bi gün snra regli oldum ama onda agrım vardı ksık ve belde bunda yok bi de göğsüm agrımay başladı bnce regli gliyo inşallah szin yüzünüz güler
Uff ya brisi yazsa keşke şurda hamileyim dye valla çok sevincemDur bi bekle
KATILIYORUMUff ya brisi yazsa keşke şurda hamileyim dye valla çok sevincem
Kızlaaar çok fena sancım başladı yaaaa geliyor kırmızılarUff ya brisi yazsa keşke şurda hamileyim dye valla çok sevincem
Gelmezz sana yok kırmızıKızlaaar çok fena sancım başladı yaaaa geliyor kırmızılar
Valla çok fena sancım başladı sıkışıyor bildiğin karnım allahım inşallah biizim yüzümüze Güler ama kırmızıgeliyor hissediyorumGelmezz sana yok kırmızı
İnşallah tatlım gelmesin kırmızılar ama bnde pek umut yok ya yrın kesin regli olurum htta gce ara ara agrım oluyoValla çok fena sancım başladı sıkışıyor bildiğin karnım allahım inşallah biizim yüzümüze Güler ama kırmızıgeliyor hissediyorum
Bebeğim artık önümüzdeki aylara bakacağız evet bu ay olmayacak üzülüyorum bende ama yapıcak bişey Yok beklicezzzKuzlar sanırım yedim kırmızı kartı akıntım hafif kırmızıya dönmüşbnden bu kdr bu aylık anlaşılan inş szden güzel hberler alırım
Aynen cnm ani sen yne de kırmıxıyı grene kdr ksme umudu grürsen de eger önümzdeki ay illaki buluşuruz burda yneBebeğim artık önümüzdeki aylara bakacağız evet bu ay olmayacak üzülüyorum bende ama yapıcak bişey Yok beklicezzz
Yok canım geliyor ağrı gümbür gümbür kırmızılarAynen cnm ani sen yne de kırmıxıyı grene kdr ksme umudu grürsen de eger önümzdeki ay illaki buluşuruz burda yne
Uff yine de görmeden ksme umudu o kdr rhim kalınlaşması flan oldu snde btadr da kask ağrısı var bnde hiç blirti yoktu nerdeyseYok canım geliyor ağrı gümbür gümbür kırmızılar
Canım okuyorum her yerde rahim kalınlaşması var demişler gebelik demişler bi çok kişiye ama olmamış yani her zaman dedikleri tutmuyor demekki o kadar yumurtam çatlafı rahim kalınlaştı ama demekki döllenme olmadıUff yine de görmeden ksme umudu o kdr rhim kalınlaşması flan oldu snde btadr da kask ağrısı var bnde hiç blirti yoktu nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?