- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.301
bu ay tuttu diye diye kendimi yedim bitirdim gebelik testlerine doktugum paranin haddi hesabi yok hep bir umut bekledim ama dayanamiyorum artikBen de Allah'ın bildiği vardır diyorum ama üzülüyorum da aylardır uğraşıyorum herkes ilk ay da hamile kalıyor tamam kısmet değil diye düşünüyorum ama üzülmeden de olmuyor hayır niye olmuyor yaaa
Valla bzm arkadaşlar da hep çocuklu artık sıra sizde diyolar srekli yok falAn dyoruz ama olmuyo baksana benim akıntı devam ped taktım bkliyorum kırmızılrıAynen dun esimlede konustuk olmazsa hic beklemeden doktorla konusalim asilama tup bebek ne gerekiyorsa yapsinlar artik yeter diye isyan etti adam bu arada esimin ailesinde gelinler evlendikten hemen bir ay sonra hamile kaldi yegenlerini filan gorunce dahada hevesleniyor cocuk yok diye bizede tuhaf bakiyorlar adamin canina tak etti
Kız bn dün kavga ettim nerdeyse hastanye gtr kan testi yapcam dye adam bkle zamanı var daha dedihaklıymış baksana götürse boşuna para vermiş olcaktım11 ay bu ay olacak
bu ay tuttu diye diye kendimi yedim bitirdim gebelik testlerine doktugum paranin haddi hesabi yok hep bir umut bekledim ama dayanamiyorum artik
Ben de öyle bi sürü para gitti testlere doktorlara bebeğim gelecekse helal olsun ama kaç Aydır bekle bekle nereye kadar11 ay bu ay olacak
bu ay tuttu diye diye kendimi yedim bitirdim gebelik testlerine doktugum paranin haddi hesabi yok hep bir umut bekledim ama dayanamiyorum artik
Ben Zaten düşünmüyoruz diyorumValla bzm arkadaşlar da hep çocuklu artık sıra sizde diyolar srekli yok falAn dyoruz ama olmuyo baksana benim akıntı devam ped taktım bkliyorum kırmızılrı
Allah yardımcınız olsun ve tez vakitte nasip etsin inşallah. Ben daha bu ay başlamışken ilk girdiğim toplumda fenalık geldi içime. Sürekli sorular bir sürü boş muhabbet. Allahım dedim bunu kaç aydır kaç yıldır yaşayanlar var önce onların yüzünü güldürBen de öyle bi sürü para gitti testlere doktorlara bebeğim gelecekse helal olsun ama kaç Aydır bekle bekle nereye kadar
İnsanlar hiç acımadan yorum yapıyor Zaten hiç düşünmüyor ne kadar acıtacağınıAllah yardımcınız olsun ve tez vakitte nasip etsin inşallah. Ben daha bu ay başlamışken ilk girdiğim toplumda fenalık geldi içime. Sürekli sorular bir sürü boş muhabbet. Allahım dedim bunu kaç aydır kaç yıldır yaşayanlar var önce onların yüzünü güldür
Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah canim beklemek cok zormus evlenmeden once iki sene istemem dedim cocuk filan ama evlenince cevremdekileri gorunce sanki tadi tuzu oluyormus gibi geldi her ay daha cok istedimAllah yardımcınız olsun ve tez vakitte nasip etsin inşallah. Ben daha bu ay başlamışken ilk girdiğim toplumda fenalık geldi içime. Sürekli sorular bir sürü boş muhabbet. Allahım dedim bunu kaç aydır kaç yıldır yaşayanlar var önce onların yüzünü güldür
Kopegim var benim cocugu olmuyor kopek aldi dediler dusun artikİnsanlar hiç acımadan yorum yapıyor Zaten hiç düşünmüyor ne kadar acıtacağını
Cnm bn hep istiyodum ya nedense içimde çocuğum falan olmicak gbi bi his var taa en başından bn neyi çok istersem olmuyo çnküAllah hepimizin yuzunu guldursun insallah canim beklemek cok zormus evlenmeden once iki sene istemem dedim cocuk filan ama evlenince cevremdekileri gorunce sanki tadi tuzu oluyormus gibi geldi her ay daha cok istedim
İşte bazen şeytan giriyor aklımıza böyle şeyler düşünüyoruz ama elimizde değil yaa ben de köpek almak istedim ilk sonra sırf sana dediklerini derler diye vazgeçtim çünkü insanın ağzı torba değilki büzesinKızlar bn turizmciyim geçen bi arap aile gldi Allah affetsin kadınla her seviltiğinde hamile klmış galiba peşpeşe beş kız çocugu bir erkek bunları geünce dyorum bu sefer bn nerde hata yaptım diye
Canım bekle biraz acaba yerleşme kanaması olabilir miKuzular bnm regli hala dönmedi kırmızıya peçeteye kahverengi gliyo sadece üç saat oldu ilk kahverengi göreli hiç ağrım da yok bnm normalde coktan agrıması lazımdı ağrı ksici içmeden duramam hiç
Tam adet oldum en azından snuç blli dedim şimdi de byle oldu bnde onu düşündüm ama olmz herhalde ya gcen ay da byle gldi ama akıntı glmden blim ve kasıklarım agrıyodu artık akşama blli olurCanım bekle biraz acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Bekle canım bekle her an herşey olablirTam adet oldum en azından snuç blli dedim şimdi de byle oldu bnde onu düşündüm ama olmz herhalde ya gcen ay da byle gldi ama akıntı glmden blim ve kasıklarım agrıyodu artık akşama blli olur
Bende oyle canimCnm bn hep istiyodum ya nedense içimde çocuğum falan olmicak gbi bi his var taa en başından bn neyi çok istersem olmuyo çnkü
Banada yerlesme kanamasi gibi geldi canimKuzular bnm regli hala dönmedi kırmızıya peçeteye kahverengi gliyo sadece üç saat oldu ilk kahverengi göreli hiç ağrım da yok bnm normalde coktan agrıması lazımdı ağrı ksici içmeden duramam hiç
Aynen halbuki ben kafam dagilir onunla vakit geciririm diye aldim ama nerelere cektilerİşte bazen şeytan giriyor aklımıza böyle şeyler düşünüyoruz ama elimizde değil yaa ben de köpek almak istedim ilk sonra sırf sana dediklerini derler diye vazgeçtim çünkü insanın ağzı torba değilki büzesin
Blmiyorum cnm ya nedense bnm başıma böyle biley glmz dye düşünüyrum sadece agrım yok ona şaşırdım çnkü bzen ilk gün iki agrı ksici içtgim ble oluyo mesela sabh evden cıkıyrum acayip kasık ve bel agrım oluyodu regli gnü bi saat içinde de kanama bşlıyoduBanada yerlesme kanamasi gibi geldi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?