Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
11 ay bu ay olacak
bu ay tuttu diye diye kendimi yedim bitirdim gebelik testlerine doktugum paranin haddi hesabi yok hep bir umut bekledim ama dayanamiyorum artik

Valla bzm arkadaşlar da hep çocuklu artık sıra sizde diyolar srekli yok falAn dyoruz ama olmuyo baksana benim akıntı devam ped taktım bkliyorum kırmızılrı

11 ay bu ay olacak

bu ay tuttu diye diye kendimi yedim bitirdim gebelik testlerine doktugum paranin haddi hesabi yok hep bir umut bekledim ama dayanamiyorum artik
Kız bn dün kavga ettim nerdeyse hastanye gtr kan testi yapcam dye adam bkle zamanı var daha dedihaklıymış baksana götürse boşuna para vermiş olcaktım

Ben de öyle bi sürü para gitti testlere doktorlara bebeğim gelecekse helal olsun ama kaç Aydır bekle bekle nereye kadar
Allah yardımcınız olsun ve tez vakitte nasip etsin inşallah. Ben daha bu ay başlamışken ilk girdiğim toplumda fenalık geldi içime. Sürekli sorular bir sürü boş muhabbet. Allahım dedim bunu kaç aydır kaç yıldır yaşayanlar var önce onların yüzünü güldür

İnsanlar hiç acımadan yorum yapıyor Zaten hiç düşünmüyor ne kadar acıtacağını

Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah canim beklemek cok zormus evlenmeden once iki sene istemem dedim cocuk filan ama evlenince cevremdekileri gorunce sanki tadi tuzu oluyormus gibi geldi her ay daha cok istedim

Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah canim beklemek cok zormus evlenmeden once iki sene istemem dedim cocuk filan ama evlenince cevremdekileri gorunce sanki tadi tuzu oluyormus gibi geldi her ay daha cok istedim
Cnm bn hep istiyodum ya nedense içimde çocuğum falan olmicak gbi bi his var taa en başından bn neyi çok istersem olmuyo çnkü

Kızlar bn turizmciyim geçen bi arap aile gldi Allah affetsin kadınla her seviltiğinde hamile klmış galiba peşpeşe beş kız çocugu bir erkek bunları geünce dyorum bu sefer bn nerde hata yaptım diye

Kızlar bn turizmciyim geçen bi arap aile gldi Allah affetsin kadınla her seviltiğinde hamile klmış galiba peşpeşe beş kız çocugu bir erkek bunları geünce dyorum bu sefer bn nerde hata yaptım diye
İşte bazen şeytan giriyor aklımıza böyle şeyler düşünüyoruz ama elimizde değil yaa ben de köpek almak istedim ilk sonra sırf sana dediklerini derler diye vazgeçtim çünkü insanın ağzı torba değilki büzesin

Kuzular bnm regli hala dönmedi kırmızıya peçeteye kahverengi gliyo sadece üç saat oldu ilk kahverengi göreli hiç ağrım da yok bnm normalde coktan agrıması lazımdı ağrı ksici içmeden duramam hiç

Canım bekle biraz acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Tam adet oldum en azından snuç blli dedim şimdi de byle oldu bnde onu düşündüm ama olmz herhalde ya gcen ay da byle gldi ama akıntı glmden blim ve kasıklarım agrıyodu artık akşama blli olur

Aynen halbuki ben kafam dagilir onunla vakit geciririm diye aldim ama nerelere cektiler

Banada yerlesme kanamasi gibi geldi canim
Blmiyorum cnm ya nedense bnm başıma böyle biley glmz dye düşünüyrum sadece agrım yok ona şaşırdım çnkü bzen ilk gün iki agrı ksici içtgim ble oluyo mesela sabh evden cıkıyrum acayip kasık ve bel agrım oluyodu regli gnü bi saat içinde de kanama bşlıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…