Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir ama böyle yaptıkça eğer gerçekten bebeciklerimiz varsa da strese giriyoruz stres çok zarar verir
Aynen cnm ben bgün nedense bi rahtım htta 26 sına kdr idrar testi ble yapmim dyorum eger dayanırsam tabi he bi de hasta olmazsam

İlişki zamanina yanlış bakmışım bugün 14 gün olmuş regl 28i ama düzensiz gecikirse of meraktan çıldırıcam . Simdi ovulasyon yaparsam yada normal gebelik yapsam çıkar mı?

Canım eğer hamilelikten şüpheleniyorsan direk kan testi yap kan testinde herşey çıkar eğer 28 regl gününse
Öyle görünüyo canım takvimde. Ohtimal vermiyorum ama çok merakta ediyorum ovulasyon kullandim ama tam kirmizi olmadan olmadan degerlendirmistik sonra ayriydik ama preseed ve soğan kürü kullandim bir ihtimal de diyorum bilmiyorum napsam . Burda kan testi verebileceğim suanlik bi yer yok idrarda çıkmaz daha erken değil mi?

Öyle görünüyo canım takvimde. Ohtimal vermiyorum ama çok merakta ediyorum ovulasyon kullandim ama tam kirmizi olmadan olmadan degerlendirmistik sonra ayriydik ama preseed ve soğan kürü kullandim bir ihtimal de diyorum bilmiyorum napsam . Burda kan testi verebileceğim suanlik bi yer yok idrarda çıkmaz daha erken değil mi?
Bence idrar için adet günü bile erken çünkü gecikme olduğunda daha net çıkarıyor idrar testi kan testi en iyisi

Back