- 23 Nisan 2017
- 215
- 118
- 23
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.281
Regl i bekleyip kan testi mi yaptirayim?Bence idrar için adet günü bile erken çünkü gecikme olduğunda daha net çıkarıyor idrar testi kan testi en iyisi
Benim de midem yanmaya başladı felaket sancı bastırdıAdet olacakmisim gibi kasiklarim resmen patliyor ya
Eğer kırmızılar gelirse de ne yapıyoruz bundan sonraki ay rahatlıyoruz allah izin verirse denemeye devamKızlar sanırım regli oluyorum adet öncesi gelen kahverengi akıntım glmiş bulunmakta akşama kırmızı kartı görürüm
İkisi aynı koyulukta olursa yumurtlama günün demek canımKızlar anlayamadım yardım edin var mı acaba yumurtlama yoksa biraz daha mı belirginleşmesi lazım
Aynen cnm ya öyle iki gne bi ilişki fln da ypmicam grev gbi oluyo yumurtlmya yakın cnm ne zmn isterse bundan snra byleEğer kırmızılar gelirse de ne yapıyoruz bundan sonraki ay rahatlıyoruz allah izin verirse denemeye devam
Valla bende öyle yapmıcam işe giricem haftaya da evde de durmucam yeter artık olacaksa olur Zaten artık öyle komut vermiyxem kendime olacaksa kısmetimizde varsa olur Zaten inşallahAynen cnm ya öyle iki gne bi ilişki fln da ypmicam grev gbi oluyo yumurtlmya yakın cnm ne zmn isterse bundan snra byle
Aynen cnm da sen bi dur önce kırmızıyı gör hala umut var sende maalesef bnm btti umutlar ama çok üzülmedim ya en azından acabalRdan kurtuldumValla bende öyle yapmıcam işe giricem haftaya da evde de durmucam yeter artık olacaksa olur Zaten artık öyle komut vermiyxem kendime olacaksa kısmetimizde varsa olur Zaten inşallah
Aynen hayirlisi olsun bakalimValla bende öyle yapmıcam işe giricem haftaya da evde de durmucam yeter artık olacaksa olur Zaten artık öyle komut vermiyxem kendime olacaksa kısmetimizde varsa olur Zaten inşallah
Canım karnım patlıcak sanki ağrıdan muhtemelen olucam bi de sonuçta idrar testinde çıkmadı hiç ovulasyon testi desen silik çizgi bile Yok bende de ümit YokAynen cnm da sen bi dur önce kırmızıyı gör hala umut var sende maalesef bnm btti umutlar ama çok üzülmedim ya en azından acabalRdan kurtuldum
Bende sadece ovulasyon testinde var ve agrilar cok siddetli olmaya basladi bende bugun yarin yerim heralde kirmizi kartiCanım karnım patlıcak sanki ağrıdan muhtemelen olucam bi de sonuçta idrar testinde çıkmadı hiç ovulasyon testi desen silik çizgi bile Yok bende de ümit Yok
çıkmazdı cnm ya adet günü ya da adetten sonraki gün idarar testleri en geç gösteren testler.Ben yaptim negatif cikti yine olsa cikardi heralde
Kızlar artık yapacak bişey Yok kırmızıları görürsek de devam. Ben doktorla konuşcam iyice artık ne yapması gerekiyorsa yapsınBende sadece ovulasyon testinde var ve agrilar cok siddetli olmaya basladi bende bugun yarin yerim heralde kirmizi karti
Vallahi benim eltimde adetinden bir bucuk hafta sonra ogrendi idrar testinde o gune kadar silik cizgi bile yoktu ama benim cok siddetlendi kasik agrim goguslerime zaten dokunamiyorum bilmiyorumçıkmazdı cnm ya adet günü ya da adetten sonraki gün idarar testleri en geç gösteren testler.
Aynen dun esimlede konustuk olmazsa hic beklemeden doktorla konusalim asilama tup bebek ne gerekiyorsa yapsinlar artik yeter diye isyan etti adam bu arada esimin ailesinde gelinler evlendikten hemen bir ay sonra hamile kaldi yegenlerini filan gorunce dahada hevesleniyor cocuk yok diye bizede tuhaf bakiyorlar adamin canina tak ettiKızlar artık yapacak bişey Yok kırmızıları görürsek de devam. Ben doktorla konuşcam iyice artık ne yapması gerekiyorsa yapsın
Aynen öyle bende de aynı durum millet hemen hamile kalıyor bende tık yok şimdi benim korkum yani benim 15 gün önce rahim duvarım çok kalınlaştı şimdi muhtemelen adet olucam bu duvarın bu kadar önceden kalınlaşması normal bişey mi acaba ya bi de o çıkarsa başıma al işte yine uğraş durAynen dun esimlede konustuk olmazsa hic beklemeden doktorla konusalim asilama tup bebek ne gerekiyorsa yapsinlar artik yeter diye isyan etti adam bu arada esimin ailesinde gelinler evlendikten hemen bir ay sonra hamile kaldi yegenlerini filan gorunce dahada hevesleniyor cocuk yok diye bizede tuhaf bakiyorlar adamin canina tak etti
Aynen öyle bende de aynı durum millet hemen hamile kalıyor bende tık yok şimdi benim korkum yani benim 15 gün önce rahim duvarım çok kalınlaştı şimdi muhtemelen adet olucam bu duvarın bu kadar önceden kalınlaşması normal bişey mi acaba ya bi de o çıkarsa başıma al işte yine uğraş dur[/
Valla hic derdimiz bitmiyor ben anlamiyorum niye bizi buluyor hep isyan etmek istemiyorum ama kendimi alikoyamiyorum artik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?