Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sanırım regli oluyorum adet öncesi gelen kahverengi akıntım glmiş bulunmakta akşama kırmızı kartı görürüm

Aynen cnm ya öyle iki gne bi ilişki fln da ypmicam grev gbi oluyo yumurtlmya yakın cnm ne zmn isterse bundan snra byle
Valla bende öyle yapmıcam işe giricem haftaya da evde de durmucam yeter artık olacaksa olur Zaten artık öyle komut vermiyxem kendime olacaksa kısmetimizde varsa olur Zaten inşallah

Valla bende öyle yapmıcam işe giricem haftaya da evde de durmucam yeter artık olacaksa olur Zaten artık öyle komut vermiyxem kendime olacaksa kısmetimizde varsa olur Zaten inşallah
Aynen cnm da sen bi dur önce kırmızıyı gör hala umut var sende maalesef bnm btti umutlar ama çok üzülmedim ya en azından acabalRdan kurtuldum

Aynen cnm da sen bi dur önce kırmızıyı gör hala umut var sende maalesef bnm btti umutlar ama çok üzülmedim ya en azından acabalRdan kurtuldum
Canım karnım patlıcak sanki ağrıdan muhtemelen olucam bi de sonuçta idrar testinde çıkmadı hiç ovulasyon testi desen silik çizgi bile Yok bende de ümit Yok

çıkmazdı cnm ya adet günü ya da adetten sonraki gün idarar testleri en geç gösteren testler.
Vallahi benim eltimde adetinden bir bucuk hafta sonra ogrendi idrar testinde o gune kadar silik cizgi bile yoktu ama benim cok siddetlendi kasik agrim goguslerime zaten dokunamiyorum bilmiyorum

Kızlar artık yapacak bişey Yok kırmızıları görürsek de devam. Ben doktorla konuşcam iyice artık ne yapması gerekiyorsa yapsın
Aynen dun esimlede konustuk olmazsa hic beklemeden doktorla konusalim asilama tup bebek ne gerekiyorsa yapsinlar artik yeter diye isyan etti adam bu arada esimin ailesinde gelinler evlendikten hemen bir ay sonra hamile kaldi yegenlerini filan gorunce dahada hevesleniyor cocuk yok diye bizede tuhaf bakiyorlar adamin canina tak etti

Aynen öyle bende de aynı durum millet hemen hamile kalıyor bende tık yok şimdi benim korkum yani benim 15 gün önce rahim duvarım çok kalınlaştı şimdi muhtemelen adet olucam bu duvarın bu kadar önceden kalınlaşması normal bişey mi acaba ya bi de o çıkarsa başıma al işte yine uğraş dur

Ben de Allah'ın bildiği vardır diyorum ama üzülüyorum da aylardır uğraşıyorum herkes ilk ay da hamile kalıyor tamam kısmet değil diye düşünüyorum ama üzülmeden de olmuyor hayır niye olmuyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…