- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.241
Görüşürüz tatlışım ağzından bal damlıyor ama sanmıyorum benBi hastalanda ondan sonra konus boyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüşürüz tatlışım ağzından bal damlıyor ama sanmıyorum benBi hastalanda ondan sonra konus boyle
Benim internetim bitmek uzere kizlar esimden baglanirim bundan sonra simdilik var ama eger hamissem mutlaka yazarimdaGörüşürüz tatlışım ağzından bal damlıyor ama sanmıyorum ben
İnşallah cnm allah yüzünüzü hepinizin güldürsünBenim internetim bitmek uzere kizlar esimden baglanirim bundan sonra simdilik var ama eger hamissem mutlaka yazarimda
Amin canim hepimizin insallahİnşallah cnm allah yüzünüzü hepinizin güldürsün
Kaç günün vardı cnmHeralde adet olacam kizlar kasigima bir agri saplandi
4 gun kaldi canimKaç günün vardı cnm
Ayni gidiyoruz Tuğçe ama benimki düzensiz4 gun kaldi canim
Bu son zamanlarda benimkide duzensizlesti birazAyni gidiyoruz Tuğçe ama benimki düzensiz
Kızlar bugün gidip test yaptırıcam artık olmadığını görüp rahatlamak istiyorumKızlar bgn hiç kask ağrım yok ilginç
Biz kendimizi cok dinliyoruz ya surekli belirti ariyoruzKızlar bugün gidip test yaptırıcam artık olmadığını görüp rahatlamak istiyorum
Ah canım ya bnde yaptrmak istyorum ama tek gdemem o yüzden bklicm ztn yrn regli gnm tabi sabredebilirsemKızlar bugün gidip test yaptırıcam artık olmadığını görüp rahatlamak istiyorum
Kızlar yaptıramadım yaaa üzülmekten korktumAh canım ya bnde yaptrmak istyorum ama tek gdemem o yüzden bklicm ztn yrn regli gnm tabi sabredebilirsem
İdrar testi yaptınmıKızlar yaptıramadım yaaa üzülmekten korktum
Yok yapmadım yapmıcam da adet olucam onu bekliyorum 27sini bekliyorumİdrar testi yaptınmı
Yok yapmadım yapmıcam da adet olucam onu bekliyorum 27sini bekliyorum[/QUO
[*]Ben ypacam idrar test