- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.201
Ya ben de aynı şekildeyim en azından yoksa yok diyerekten rahatlıcamAy dimi ya ne gzel olurdu bu acabalar öldürdü bni negtif ble grdem en azından kafamı takmicam artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben de aynı şekildeyim en azından yoksa yok diyerekten rahatlıcamAy dimi ya ne gzel olurdu bu acabalar öldürdü bni negtif ble grdem en azından kafamı takmicam artık
Aynen cnm belirti aramktan basım agrıdı resmenYa ben de aynı şekildeyim en azından yoksa yok diyerekten rahatlıcam
Aynen hep birlikte giderdik vallaValla birbirimize yakın olsak kalkın gidelim derdim
Ben belirti görmediğim için aramıyorum bile sadece bari hemen gelsin kırmızılar da rahatlayayım diyorumAynen cnm belirti aramktan basım agrıdı resmen
Siz benden cesursunuz vallaBen belirti görmediğim için aramıyorum bile sadece bari hemen gelsin kırmızılar da rahatlayayım diyorum
Valla ben artık sıkıldım Çünkü olsun bitsin de doktora gideyim artık bunu bekliyorum yaniSiz benden cesursunuz valla
Bnde sıkıldım ya htta adet belirtilerim var ama acaba demkten almıyorum kndimi bnce sende gt teste valla bn snuçtan korkmuyom da bnm ki gtrmüyo işteSiz benden cesursunuz valla
Ben şimdi kalkıp gidicem ama halsizlik var çok fena bugün temizlik yemek derken hiç halim kalmadı yoksa cidden gidicem yaniBnde sıkıldım ya htta adet belirtilerim var ama acaba demkten almıyorum kndimi bnce sende gt teste valla bn snuçtan korkmuyom da bnm ki gtrmüyo işte
Bugün pazar ama ya test yaparlar mı ki bi de bu saatteBen şimdi kalkıp gidicem ama halsizlik var çok fena bugün temizlik yemek derken hiç halim kalmadı yoksa cidden gidicem yani
Yaa kizlar temmuz ayi hamilelik dusunen anneler diye bi topik vardi oraya yolladim testi birisi hamilesin tebrikler yazmis cok korkuyomBnde sıkıldım ya htta adet belirtilerim var ama acaba demkten almıyorum kndimi bnce sende gt teste valla bn snuçtan korkmuyom da bnm ki gtrmüyo işte
Uff ya hadi toplanıp kan testi yapalımYaa kizlar temmuz ayi hamilelik dusunen anneler diye bi topik vardi oraya yolladim testi birisi hamilesin tebrikler yazmis cok korkuyom
Ben daha yaptiramam bekleyecegimUff ya hadi toplanıp kan testi yapalım![]()
Hadi gelin buluşalım gidip yapalımUff ya hadi toplanıp kan testi yapalım![]()
Canm varsa da çıkar ztn şimdiye senin ki de bn bnm kocayı gaza gtrmye çalışıyom ama hiç umutlu dglim şu mreaktan kurtulmak istyom çnkü ağrılar bi gliyo bi gdiyo şuan hiç yok meselaBen daha yaptiramam bekleyecegim![]()
Bence normal gebelik testi idrar olandan yap Tuğçe çünkü eğer hamileysen Zaten orda çıkar ovulasyonda çıkıyorsa orda da çıkarCanm varsa da çıkar ztn şimdiye senin ki de bn bnm kocayı gaza gtrmye çalışıyom ama hiç umutlu dglim şu mreaktan kurtulmak istyom çnkü ağrılar bi gliyo bi gdiyo şuan hiç yok mesela
Ya gecen gun yaptim negatif cikti gebelik testi ve son bir tane testim kaldiBence normal gebelik testi idrar olandan yap Tuğçe çünkü eğer hamileysen Zaten orda çıkar ovulasyonda çıkıyorsa orda da çıkar
Valla canım bence yarın bi yap çünkü ovulasyon testi bu kadar koyu çıkıyorsa gebelik testinde de çıkarYa gecen gun yaptim negatif cikti gebelik testi ve son bir tane testim kaldi
Bende ovulasyon testini bi yapayim adete kadar eger koyu cikmaya devam ederse gebelik testini yapayim diyorumValla canım bence yarın bi yap çünkü ovulasyon testi bu kadar koyu çıkıyorsa gebelik testinde de çıkar