Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlr ya bi saattr resmn yalvardım eşime çok merak edyorum hastaneye götür diye götürmedi çok snirlerim bozuldu gıcık oldum hayır yani ben bi kere zehrlenmiştim o zaman bile beni zor götürmüştü hadtaneye ben gitmek istememiştim bu erkekler hiç anlamıyo valla bizi gitmek istiyosam bi sebebi vardır yani demekki çok merak etmişim çok sinirlendim

Kuzum Zaten iki gün var bekle bakalım geciktiği an gidersin

Kuzum Zaten iki gün var bekle bakalım geciktiği an gidersin
Biliyorum canım ztn adet olcm bnce ağrısı var ama en azından içim rahat eder dedim duramadım yerimde sanki en ufak ağrmda hastaneye gdiyorum çok gıcık oldum çok konuşmuyorum şimdi önümüzdeki ay dolanır oeşimde görürüm ben onu

Boşver öyle deme onları da anlamak lazım onlarda bizim gibi istiyor olmadığı için üzülüyor ama belli etmiyorlar

Valla canım ya bnm belim ve kadığım regli olcağım gün ağrırdı hep o gün bi kaç saat içinde regli olurdum bugünde olurum blki dedim ama dha bsey yok ama yarın regli olabilme ihtimlim yüzde seksen
Ben göğüs ağrısı adet belirtisi diye biliyorum cnm birde erken gebelik testi yaptım 5 gün varken bat a negatif çıktı artık gelmesini bekliyorum inşalllah sizinki tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…