- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.221
Canım en son gönderdiğim resimde ikisi de aynı loyulukta olmuş bence sen riske atma bugünü de değerlendirEki Görüntüle 2025141
Eki Görüntüle 2025141 Kızlar sizler daha Eki Görüntüle 2025141 tecrübelisiniz bu konuda. Benim ilk test yapışım bir bakar mısınız?Yeterince koyu mu?Yoksa bir gün sonrasını beklemeliyim
Teşekkür ederim cevap için canım. Sabah değerlendirmis olduk bugün icin ama bir dolu bir boş deniyorduk. Yarını mutlaka değerlendirmem gerek de mi boş gecmemeliyim.Canım en son gönderdiğim resimde ikisi de aynı loyulukta olmuş bence sen riske atma bugünü de değerlendir
Evet canım değerlendir kesinlikleTeşekkür ederim cevap için canım. Sabah değerlendirmis olduk bugün icin ama bir dolu bir boş deniyorduk. Yarını mutlaka değerlendirmem gerek de mi boş gecmemeliyim.
Kuzum Zaten iki gün var bekle bakalım geciktiği an gidersinKızlr ya bi saattr resmn yalvardım eşime çok merak edyorum hastaneye götür diye götürmedi çok snirlerim bozuldu gıcık oldum hayır yani ben bi kere zehrlenmiştim o zaman bile beni zor götürmüştü hadtaneye ben gitmek istememiştim bu erkekler hiç anlamıyo valla bizi gitmek istiyosam bi sebebi vardır yani demekki çok merak etmişim çok sinirlendim
Biliyorum canım ztn adet olcm bnce ağrısı var ama en azından içim rahat eder dedim duramadım yerimde sanki en ufak ağrmda hastaneye gdiyorum çok gıcık oldum çok konuşmuyorum şimdi önümüzdeki ay dolanır oeşimde görürüm ben onuKuzum Zaten iki gün var bekle bakalım geciktiği an gidersin
Boşver öyle deme onları da anlamak lazım onlarda bizim gibi istiyor olmadığı için üzülüyor ama belli etmiyorlarBiliyorum canım ztn adet olcm bnce ağrısı var ama en azından içim rahat eder dedim duramadım yerimde sanki en ufak ağrmda hastaneye gdiyorum çok gıcık oldum çok konuşmuyorum şimdi önümüzdeki ay dolanır oeşimde görürüm ben onu
Aynen vallaBoşver öyle deme onları da anlamak lazım onlarda bizim gibi istiyor olmadığı için üzülüyor ama belli etmiyorlar
Benimde oyle valla ama ben sadece adetliyken agrirdi simdide agriyorGöğüs hassasiyetide adet belirtisiydi demi Kızlar çamaşırı giyerken acımasını geçtim normal dururken bile acıyor
Of vakit geçmiyor bugün saymaZsam 2gün kaldıBenimde oyle valla ama ben sadece adetliyken agrirdi simdide agriyor
Ya ne güzel hem belirtiniz var hemfe aynı gün hep batlarınız ilk kırmızı kartı bn yicem unarım siz hamişsinizdirOf vakit geçmiyor bugün saymaZsam 2gün kaldı
Ben senin takibindeyim canımmmYa ne güzel hem belirtiniz var hemfe aynı gün hep batlarınız ilk kırmızı kartı bn yicem unarım siz hamişsinizdir
Valla canım ya bnm belim ve kadığım regli olcağım gün ağrırdı hep o gün bi kaç saat içinde regli olurdum bugünde olurum blki dedim ama dha bsey yok ama yarın regli olabilme ihtimlim yüzde seksenBen senin takibindeyim canımmm
Ben göğüs ağrısı adet belirtisi diye biliyorum cnm birde erken gebelik testi yaptım 5 gün varken bat a negatif çıktı artık gelmesini bekliyorumValla canım ya bnm belim ve kadığım regli olcağım gün ağrırdı hep o gün bi kaç saat içinde regli olurdum bugünde olurum blki dedim ama dha bsey yok ama yarın regli olabilme ihtimlim yüzde seksen
Hadi bakalim guzel haberler verirsin insallah canimOf vakit geçmiyor bugün saymaZsam 2gün kaldı
Of of inşallah en kısa sürede hepimiz kavuşuruz hayırlısıylaCanım bende bugün yaptım test ama negatif ayrıca da karnımda adet öncesi bir sancı olurdu ondan oldu şu an
Bu ay gitti önümüzdeki ay inşallahOf of inşallah en kısa sürede hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla
Bi hastalanda ondan sonra konus boyleBu ay gitti önümüzdeki ay inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?