- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.161
Bu ay yüzümüzün gülmesine sen sebep olacaksın inşallah ama bende tık Yok yani hiç zannetmiyorum artıkOlumsuz dusunmeyin hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay yüzümüzün gülmesine sen sebep olacaksın inşallah ama bende tık Yok yani hiç zannetmiyorum artıkOlumsuz dusunmeyin hemen
Allah hepimizin yuzunu guldursun insallahBu ay yüzümüzün gülmesine sen sebep olacaksın inşallah ama bende tık Yok yani hiç zannetmiyorum artık
Bu ay kısmet değilmiş bana ama inşallah size olurAllah hepimizin yuzunu guldursun insallah
Hepimize kismet olsun insallahBu ay kısmet değilmiş bana ama inşallah size olur
Valla canım bnce bebiş var yaa normalde hep silik çıkmadı normalmiş ama senin ki baya koyuKizlar baska bi sorun yoktur degilmi ya
Bilmiyorumki insallah vardir 27 temmuz evlenme yildonumumuz super bi hediye olurValla canım bnce bebiş var yaa normalde hep silik çıkmadı normalmiş ama senin ki baya koyu
Aaa inanmıyorum tatlım ya ay bi gün önceden git kan testi yaptır bnce eger hamişsen byük süpriz olurBilmiyorumki insallah vardir 27 temmuz evlenme yildonumumuz super bi hediye olur
Gebelik belirtileri ile adet belirtileri ayni olurmusValla bn kesin regli olcam çok fena belim agrıyo bi de karnm şişti kasıklarda fena agrıyo bi de az önce bi akıntı gldi böyle yumurtlama akıntısı gbi bu gdişle bn yarın hasta olurum hatta bu gece
Korkuyorum yaAaa inanmıyorum tatlım ya ay bi gün önceden git kan testi yaptır bnce eger hamişsen byük süpriz olur
Yok cnm ya önceden bi blirtim olsa ümit ederdim ama garanti hasta olcamGebelik belirtileri ile adet belirtileri ayni olurmus
Öyle de illaki öğrenceksin zaten canım kaçarı yok eğer bebiş varsa çok byük süpriz olurKorkuyorum ya
AYnen benimde öyle hiç bi belirtim Yok adet olacağımYok cnm ya önceden bi blirtim olsa ümit ederdim ama garanti hasta olcam
Sadece mide de yanma var arada vuran sancılar varÖyle de illaki öğrenceksin zaten canım kaçarı yok eğer bebiş varsa çok byük süpriz olur
Valla canım bnm baya baya belim agrıyo hasta olunca da ağrır zaten kısmet ya bu ay evde olcam zatrn bol bol dinlenirim kür bilmem ne araştırırım artıkSadece mide de yanma var arada vuran sancılar var
Canım bnm içimde nedense sende hamileymişsin gbi bi his var bi de bn ovu testinde szinki kadar koyu da grmedim ondan pek umut yokSadece mide de yanma var arada vuran sancılar var
Valla ben de doktora bi gidicem hastalığım bitince bakalım neler olacakValla canım bnm baya baya belim agrıyo hasta olunca da ağrır zaten kısmet ya bu ay evde olcam zatrn bol bol dinlenirim kür bilmem ne araştırırım artık![]()
Yok ya canım benim içime hiç doğmuyor sancılarım var az az bi de mide yanması başladı bel ağrısı falan bunlar adet olunca olur diyorum sanmıyorum bi de ben de ovulasyon testi yaptım bende çok çok silik çıktıCanım bnm içimde nedense sende hamileymişsin gbi bi his var bi de bn ovu testinde szinki kadar koyu da grmedim ondan pek umut yok