- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.061
Canım çift çizgi çıkmadan 2 gün üst üste denedik sonra çift çizgi çıktığı gün bi de doktora gittim iki gün sonra o gün denedik. Bat 5 gün kaldıSenin bat kac tatlim ve cift cizgi donemini nasil degerlendirmistiniz degerlendirmistiniz oncesi sonrasi pik olduğu gun vs
Benim daha kıyulaşmadı günde bitane yapıyodum artık 12 akşam 8 yapsam sorun olur mu ki? Saatini değiştirsemEvet canım ben sabah 11 ve akşam 22 de yapıyordum
Benim daha kıyulaşmadı günde bitane yapıyodum artık 12 akşam 8 yapsam sorun olur mu ki? Saatini değiştirsem[/QUOTE
Arada 8 saat olsa kafi canım benim
Inss tatlım güzel haberlerini aliriz..Canım çift çizgi çıkmadan 2 gün üst üste denedik sonra çift çizgi çıktığı gün bi de doktora gittim iki gün sonra o gün denedik. Bat 5 gün kaldı
Valla ben hiç sanmıyorum tatlım bakalım başkalarından haber alalım inşallahInss tatlım güzel haberlerini aliriz..
Bekle adet gununde yap canim bence gerci sana diyorum ben yapiyorum amaUff zaman gcmiyo sanki yarın sabah bn bi test daha patltayım dyorum ama sabah altı da evden çıkıyorum işe gtmek için kalkabilir miyim hiç blmiyorum
bileyim canım ya hem aklımda kalmıyo yapınca bi de işim braz ağır ne kadar erkn öğrenrsem kardır dyorum gerci regli tarihim 25i bn 26 da işten çıkıcamBekle adet gununde yap canim bence gerci sana diyorum ben yapiyorum ama
İnsallah insallah canim benimNe
bileyim canım ya hem aklımda kalmıyo yapınca bi de işim braz ağır ne kadar erkn öğrenrsem kardır dyorum gerci regli tarihim 25i bn 26 da işten çıkıcaminş gzel haberi de alırım boşken bol bol bebişimle takılırım
Kızlarrr bugün iç çamaşırımda bembeyaz kremsi bir akıntı vardı baya fazla internetten araştırdım adet öncesi gelen akıntıymış bilginiz var mıİnsallah insallah canim benim
Bendede var canim bembeyaz ama bende adet öncesi hic olmazdi ilk defa olduKızlarrr bugün iç çamaşırımda bembeyaz kremsi bir akıntı vardı baya fazla internetten araştırdım adet öncesi gelen akıntıymış bilginiz var mı
Valla canım bnde sarı akıntı oluyo adet öncesi gnelde bnde az önce test yaptım akşam yedi de uyumuştum yeni kalkmıştım tbiki tek çizgi ikinci çizgi hiç yok bi de kasıklarım braz agrıyo refkim gliyrum dyo resmenKızlarrr bugün iç çamaşırımda bembeyaz kremsi bir akıntı vardı baya fazla internetten araştırdım adet öncesi gelen akıntıymış bilginiz var mı
Beyaz kremsi pürtüklü bir akıntı canım okudum ben adet öncesi oluyormuş mevsime göre değişiyormuş eğer adetin geçerse ve olursa hamilelik oluyormuşBendede var canim bembeyaz ama bende adet öncesi hic olmazdi ilk defa oldu
Valla benden de gelmiş işte okudum heryerden adet habercisi diyor eğer adet geçer ve bu akıntı olursa o zaman hamilelik belirtti olabilirmişValla canım bnde sarı akıntı oluyo adet öncesi gnelde bnde az önce test yaptım akşam yedi de uyumuştum yeni kalkmıştım tbiki tek çizgi ikinci çizgi hiç yok bi de kasıklarım braz agrıyo refkim gliyrum dyo resmen
Oo adet gcerse zaten aklımıza drek hamilelik glcekValla benden de gelmiş işte okudum heryerden adet habercisi diyor eğer adet geçer ve bu akıntı olursa o zaman hamilelik belirtti olabilirmiş
Benim adetim yaklastiginda ben cok sinirli oluyorum yani esim cok cekti o hallerimden onun disinda akintim filan olmazdi üsütme durumlari disindaValla benden de gelmiş işte okudum heryerden adet habercisi diyor eğer adet geçer ve bu akıntı olursa o zaman hamilelik belirtti olabilirmiş
Daha once boyle akintin oluyormuydu canim adetten onceBen adet olucam kesin yaa
Oluyordu canımDaha once boyle akintin oluyormuydu canim adetten once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?