Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testi haricinde başka bi test yapmak istemiyorum çünkü onlar su an zor gerçekten gebelik olup olmadığının göstermesi
Valla bnde idrarda pozitif grmeden gitmem herhlde kan testine tatlım ama inanın trst yapınca rahatlıyo insan bn sırf ondan yapıyom bi de erkn gbelik testi de değil hee nırmal test bu ovularla gelen bu ay hamileysemde başka ne zamn kullncam deyip bol keseden yapıyorum

Benim ovulasyon testinin yaninda gebelik testi yoktu ben aldim sabah yapacam insallah cikarda kurtulurum bu stresten

İnşallah canım benim inşallah birirmizden birinin olsun da bari yol göstersin ya
Vall bazı insanlar çok şanslı ya bnm bi arkadsn var ilk dnemede gbe kaldı kimyasal oldu onun peşinden hmn bi daha hamile kaldı şimdi bi yaşında kızı var haksızlık gbi geliyo bazen

Vall bazı insanlar çok şanslı ya bnm bi arkadsn var ilk dnemede gbe kaldı kimyasal oldu onun peşinden hmn bi daha hamile kaldı şimdi bi yaşında kızı var haksızlık gbi geliyo bazen
Haksızlık diye de düşünmek istemiyorum ama demekki ya başka bi sorun var ya da denediğimiz yollarda yanlış yapıyoruz

Ya kizlar bugun kafam hic yerinde degil teyzemler bodrumda yasiyor kardesimde tatile gitmisti oraya dun geceki deprem yuzunden hic uyumadim cok sukur biseyleri yok ama kafamin ici kazan gibi oldu 1 2 hafta devam edecekmis depremler

Ya kizlar bugun kafam hic yerinde degil teyzemler bodrumda yasiyor kardesimde tatile gitmisti oraya dun geceki deprem yuzunden hic uyumadim cok sukur biseyleri yok ama kafamin ici kazan gibi oldu 1 2 hafta devam edecekmis depremler
Sıkıntı yapma canım ya bişey olmaz Allah'ın izniyle inş beniş haberi de alırsın da neşen yerine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…