- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.021
Kan testi haricinde başka bi test yapmak istemiyorum çünkü onlar su an zor gerçekten gebelik olup olmadığının göstermesiCanım ya yap gtsin rahatlıyosun yani bn öyle oluyorum en azından o gün ve snraki gün daha az kndimi dnliyrum hoş bnde dinlencek bi taraf da yok
Valla bnde idrarda pozitif grmeden gitmem herhlde kan testine tatlım ama inanın trst yapınca rahatlıyo insan bn sırf ondan yapıyom bi de erkn gbelik testi de değil hee nırmal test bu ovularla gelen bu ay hamileysemde başka ne zamn kullncam deyip bol keseden yapıyorumKan testi haricinde başka bi test yapmak istemiyorum çünkü onlar su an zor gerçekten gebelik olup olmadığının göstermesi
Benim ovulasyon testinin yaninda gebelik testi yoktu ben aldim sabah yapacam insallah cikarda kurtulurum bu strestenValla bnde idrarda pozitif grmeden gitmem herhlde kan testine tatlım ama inanın trst yapınca rahatlıyo insan bn sırf ondan yapıyom bi de erkn gbelik testi de değil hee nırmal test bu ovularla gelen bu ay hamileysemde başka ne zamn kullncam deyip bol keseden yapıyorum
Daha çok erken ama canım hemen yapma benceBenim ovulasyon testinin yaninda gebelik testi yoktu ben aldim sabah yapacam insallah cikarda kurtulurum bu stresten
Ben kan testi yaptırayım diyorum ama korkuyorum yarın erken mi acaba diyeDaha çok erken ama canım hemen yapma bence
Canım valla tam bet blmiyorum ama kan testinde çıkar sanki ya çnkü senin geç yumurtlama falan da değil o tarihi biliyosun snçtaBen kan testi yaptırayım diyorum ama korkuyorum yarın erken mi acaba diye
Aman ya da hiç yaptırmayım valla normal adet sancıları da başladı sankiCanım valla tam bet blmiyorum ama kan testinde çıkar sanki ya çnkü senin geç yumurtlama falan da değil o tarihi biliyosun snçta
İnşallah tatlım erkn gbelik testi mi aldın bn valla bu ay kırmızıları grürsem ovu testini gblik testini falan hep kaliteli alcamBenim ovulasyon testinin yaninda gebelik testi yoktu ben aldim sabah yapacam insallah cikarda kurtulurum bu stresten
Ama seliiinn dha bnm başlamadı adet sancılrım bnce sende bi iş var inşallah bebiştirAman ya da hiç yaptırmayım valla normal adet sancıları da başladı sanki
İnşallah canım benim inşallah birirmizden birinin olsun da bari yol göstersin yaAma seliiinn dha bnm başlamadı adet sancılrım bnce sende bi iş var inşallah bebiştir
Vall bazı insanlar çok şanslı ya bnm bi arkadsn var ilk dnemede gbe kaldı kimyasal oldu onun peşinden hmn bi daha hamile kaldı şimdi bi yaşında kızı var haksızlık gbi geliyo bazenİnşallah canım benim inşallah birirmizden birinin olsun da bari yol göstersin ya
Haksızlık diye de düşünmek istemiyorum ama demekki ya başka bi sorun var ya da denediğimiz yollarda yanlış yapıyoruzVall bazı insanlar çok şanslı ya bnm bi arkadsn var ilk dnemede gbe kaldı kimyasal oldu onun peşinden hmn bi daha hamile kaldı şimdi bi yaşında kızı var haksızlık gbi geliyo bazen
Canım ya kimide dört bes aydan snra gbe kalıyo yine de ümidi brakma elden eşini de kndini de yıpratmaHaksızlık diye de düşünmek istemiyorum ama demekki ya başka bi sorun var ya da denediğimiz yollarda yanlış yapıyoruz
Yok normal ucuz olanlardan aldim canimİnşallah tatlım erkn gbelik testi mi aldın bn valla bu ay kırmızıları grürsem ovu testini gblik testini falan hep kaliteli alcam
İnşallah bakalım canımCanım ya kimide dört bes aydan snra gbe kalıyo yine de ümidi brakma elden eşini de kndini de yıpratma
Sıkıntı yapma canım ya bişey olmaz Allah'ın izniyle inş beniş haberi de alırsın da neşen yerine gelirYa kizlar bugun kafam hic yerinde degil teyzemler bodrumda yasiyor kardesimde tatile gitmisti oraya dun geceki deprem yuzunden hic uyumadim cok sukur biseyleri yok ama kafamin ici kazan gibi oldu 1 2 hafta devam edecekmis depremler
Allah duysun sesini kuzumSıkıntı yapma canım ya bişey olmaz Allah'ın izniyle inş beniş haberi de alırsın da neşen yerine gelir
İnşallah koyulaşır bekleyelim bakalımCanım ben de 31 günde bir oluyorum 16.günde koyulaştı öyle düşünme bekle elbet koyulaşır
m ne yaptın testi varmıbşeyler gerci daha erkenAllah duysun sesini kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?