Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o her kiside degisir. Ben 28 gun boyunca ovulasyon testi yaptim ayni saat hergun. Korunmali ilişki yasadim sadece yumurtlama gunu tecrubesi icin 14. Gune kdr silik 14 15 koyu 16 24 arasi silik arada bos. 26 27 koyuydu forma gore hamileydim ama oyle olmadi zaten iliskilerimin hepsinde koruma vardı ve cift cizgileerde o hafta hc olmamisti yani her sey kisiden kisiye degisiyor
o zaman yumurtlama testi ile gebelik öğrenmek herkes için geçerli değil arkadaşım bende iki gün önce yaptım hiç çizgi bile çıkmadı bende bat bugün bekliyorum kuzu kuzu ne olacaksa göreceğim

Kasik batması sık idrar gebelik yerlestiyse ilk belirtisidir. Daha yeni kuzenim hamile kaldı ovulasyon testi tek iliskile. Adetine 2 gun varken kasık batması haftasina olmaya başlayınca idrar sıklıgida eklendi kanda çıktı vücutlarimiz tek cins üretim degil arkadaslar herkes de her belirti olmaz . bazıları 2. Ayina kadar hisettemz
Valla ben adetime 15 gün kala doktora gitti rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi ovulasyon testimde çift çizgiyi görmüştüm ve çalışmaları yapmıştı doktora gittiğimde kalınlaşmış dedi ve yumurtan catlamış dedi sonra dün ve ondan önceki iki gün batmalar hissettim dün doktora gittim ağrıdan batmalar direk hamile manasına gelmez dedi ben Zaten ümitsizim ama bakalım

Kasik batması sık idrar gebelik yerlestiyse ilk belirtisidir. Daha yeni kuzenim hamile kaldı ovulasyon testi tek iliskile. Adetine 2 gun varken kasık batması haftasina olmaya başlayınca idrar sıklıgida eklendi kanda çıktı vücutlarimiz tek cins üretim degil arkadaslar herkes de her belirti olmaz . bazıları 2. Ayina kadar hisettemz
Ne güzel bilgiler vermişsiniz teşekkürler ben bu ay hic basima gelmeyen seyleri yasiyorum goguslerime dokunamiyorum kasiklarim batiyor ara ara bugunde gobek deligimin hemen altinda bi agri varki yerimden kalkamiyorum gaz sorunu vs ovulasyon testi kullandim ilk defa ve yumurtlama gununu degerlendirdim iliskiden sonra yerimden kalkmadim falan herseyi daha dikkatli yaptim diyebilirim bilmiyorum

Ne güzel bilgiler vermişsiniz teşekkürler ben bu ay hic basima gelmeyen seyleri yasiyorum goguslerime dokunamiyorum kasiklarim batiyor ara ara bugunde gobek deligimin hemen altinda bi agri varki yerimden kalkamiyorum gaz sorunu vs ovulasyon testi kullandim ilk defa ve yumurtlama gununu degerlendirdim iliskiden sonra yerimden kalkmadim falan herseyi daha dikkatli yaptim diyebilirim bilmiyorum
yapılması gereken herşeyi yapmışsın canım rabbim hayırlısı ile güzel haberini almayı nasip etsin inşallah

o zaman yumurtlama testi ile gebelik öğrenmek herkes için geçerli değil arkadaşım bende iki gün önce yaptım hiç çizgi bile çıkmadı bende bat bugün bekliyorum kuzu kuzu ne olacaksa göreceğim
Ainrn tatlim kimseyi umutlandirmak iatemem bende adayim ve bat bekliyorum ama aswt goren bile acaba üstüne mi gordum demeden alamiyor kendini o yuzden husrana ugramak yok bakin 7 yıl cocuk bekleyipte kucagina ikiz alanlar var nasip neyse yasayacagiz hic umidnizi kesmeyin

Ainrn tatlim kimseyi umutlandirmak iatemem bende adayim ve bat bekliyorum ama aswt goren bile acaba üstüne mi gordum demeden alamiyor kendini o yuzden husrana ugramak yok bakin 7 yıl cocuk bekleyipte kucagina ikiz alanlar var nasip neyse yasayacagiz hic umidnizi kesmeyin
Biz de biraz ümitsizlik başladık kaç Aydır deneyip olmayınca yine olmayacak hissi delirtiyor insanı

yapılması gereken herşeyi yapmışsın canım rabbim hayırlısı ile güzel haberini almayı nasip etsin inşallah
Amin canim benim vallahi hergun hepimize dua ediyorum bat yaklastikca sinirlerim bozulmaya basladi ilk kez boyle sacma sapan duygu karmasasi yasiyorum fazla ümitliyim ama bir o kadarda ümitsizim :KK14::mad:

Kızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı

Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı

Kızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı

Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı
Merak etme bu ay tek değilsin bende 6 gün sonra olucam kısmet değil bu ay demekki elbet bir gün bizim de çocuğumuz olacak ama zaman bu zaman değilmiş üzme canını

Rabbim hayirli evlatlar verir insallah hepimize canim hic uzulme uzun bir yolun var daha insallah tez zamanda olur guzelim

IMG_8013.JPG Kızlar adetimin 15.döngüsü hala koyulaşmadı neden olabilir ki? 32 günde bir adet oluyorum bugün 15.gün

Kız valla durup dururken ağlıyorum üzülüyorum bizim sitede herkesin karnı burnunda görüyorum ne mutlu onlara diyorum imreniyorum ama diyorum ki demekki kısmet değilmiş bana ama gözlerim doluyor niye böyle oluyor ama sonra diyorum Allah'ın takdiri
Bende senden farksiz degilim sanki herkes bana inat hamile kaliyor gibi geliyor benim olmayacakmi diye dusunmeden edemiyorum

Kızlar 1 haftadir ben yoktum naptiniz bi gelişme var mı? Ben çok umutludegilim bu aydan ama cok istiyorum olur inşallah 13. Gudnen sonra yapamadim teste devam edemedim . Cok akinti oldu 1 hafta boyunca bide bu gece rüyamda cift cizgi bi test gördüm inşallah ben hamileyimdir artik başkalarının haberlerini almaktan sıkıldım :(

Kızlar 1 haftadir ben yoktum naptiniz bi gelişme var mı? Ben çok umutludegilim bu aydan ama cok istiyorum olur inşallah 13. Gudnen sonra yapamadim teste devam edemedim . Cok akinti oldu 1 hafta boyunca bide bu gece rüyamda cift cizgi bi test gördüm inşallah ben hamileyimdir artik başkalarının haberlerini almaktan sıkıldım :KK43:
Ya ben çok mutlu oluyorum yalan Yok başkalarının bebek haberin duyunca ama sonra kendime üzülüyorum neden benim olmuyor diye hayır deniyoruz ne gerekiyorsa yapıyoruz testler doktorlar ne bileyim yaa

Back