- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Allahım inşallah izin verir de hayırlısı ile biz de bebeklerimizi elimizr alırız stres yapmamak gerekiyor deniyor ama istem dışı oluyorHimm o zaman günde 2 kez mi yapıyorsun cnm inş hayirlsiyla hamile oluruz
Selincim ben açıkçası hemen oluyoz hamile saniyordum ne bileyim ama bu ay ilk kez deneyip hamile olmayınca ve de insanlar aylarca ugrasiyormus korktum açıkçası bi de şu ateş ölçme yöntemi varmış tam olarak o nasıl ki sen denedi miAllahım inşallah izin verir de hayırlısı ile biz de bebeklerimizi elimizr alırız stres yapmamak gerekiyor deniyor ama istem dışı oluyor
Valla ben de 3 ay önce başladım yine hüsran olunca dedim kendi kendime olmuyor herhalde diye ama ben sadece doktora gittim bi de bu test yöntemini ilk defa uygulamaya başladım ateş yöntemi akıntı yöntemi falan hiç bilmiyorumSelincim ben açıkçası hemen oluyoz hamile saniyordum ne bileyim ama bu ay ilk kez deneyip hamile olmayınca ve de insanlar aylarca ugrasiyormus korktum açıkçası bi de şu ateş ölçme yöntemi varmış tam olarak o nasıl ki sen denedi mi
Ya inanmicaksın dün benimde öyle oldu çok mıralim bozuldu acaba bu ay yumurtlama olmicak mı diye düşünmeye başladımAnlayamaaadım???
N11 den aldım ben eczaneyi bilmiyorum valla günde iki kere kullanmak daha iyimiş ama ben iş nedeniyle bi kere yapabiliyorum akşam beşteTskkr
TskkrlTskkrlr cnm .hangi siteyi kullandım. .eczaneden ne kadar ki 1 ay her gün mu yapıcaz ..ay çok zormuş bu işlere olmuyo cocuk
Çift kirmizi yi görünce ilişkiye giricez dimi kizlarN11 den aldım ben eczaneyi bilmiyorum valla günde iki kere kullanmak daha iyimiş ama ben iş nedeniyle bi kere yapabiliyorum akşam beşte
Araştırdığım kadarıyla çift çizgiyi gördüğün gün bi de bi sonraki gün diyolar. Ama benim ki koyulaşcagına iyice silikleşiyo bi de aynı renkte olması lazım ikisinindeÇift kirmizi yi görünce ilişkiye giricez dimi kizlar
Selin senin bugünkü testin basıldı benim gitgide silikleşiyo sankiBen de teldeki uygulamayı kullanarak 3 ay denedim olmadı sonunda bu testi almaya karar verdim bu ay iniaşşah olur bebeğe hasret kaldık
Benim bugün böyle çıktı bilmiyorum yaklaştı mı yoksa yumurtlamam olmayacak mıSelin senin bugünkü testin basıldı benim gitgide silikleşiyo sanki
Koyulaşmış sanki biraz inş yumurtlarsın benim daha adetimin onuncu günü ama silikleşiyo gibi geldi umutsuzluğa kapılıyorumBenim bugün böyle çıktı bilmiyorum yaklaştı mı yoksa yumurtlamam olmayacak mı
Canım şimdi yaptım benim de silikleşti bilmiyorum ben de umutsuzluğa kapılıyorumKoyulaşmış sanki biraz inş yumurtlarsın benim daha adetimin onuncu günü ama silikleşiyo gibi geldi umutsuzluğa kapılıyorum
Uff ya şu çift çizgiyi görsek ikimizdeCanım şimdi yaptım benim de silikleşti bilmiyorum ben de umutsuzluğa kapılıyorum
Benim sen işte koyulaşması gerekirken artık silikleşti bu akşam gece bidaha yapıcamEki Görüntüle 2018084 Benimde böyle en koyu ayın dördüyle beşi ama eşit olması lazım bi yandan daha erken diyorum ama gittikçe silikleşiyo bu seferde yumurtlama olmicak diye korkuyorum
Bende yeni başladım kullanmaya kaçıncı gün itibariyle başladınız kullanmaya testi ben 7 gün regl oluyorum . 8. Gün başladım şuan 11. Gün yaptım ama bekliyorum cok heyecanlıyım preseed de kullanacağım inşallah tutar.Kızlar bu testi sabah akşam mı yapıyosunuz mesela sabah koyu çıktı diyelim akşam yapmaya gerek var mı? İki koyu çizgiyi gördükten sonra ben anlamadım nie sabah akşam yapılıyor?
Daha almadım canım alıcam ama bi sürü var nette kaset olanı çubuk olanı sen hangisinden aldın kaç adet olanında birde sabah akşam mı yapıyosun testiBende yeni başladım kullanmaya kaçıncı gün itibariyle başladınız kullanmaya testi ben 7 gün regl oluyorum . 8. Gün başladım şuan 11. Gün yaptım ama bekliyorum cok heyecanlıyım preseed de kullanacağım inşallah tutar.
Laboquick aldım canim gittigidiyordan 30 tane 29.90 tl di. Kaset tipi aldım ben canim akşam yapıyorum sadece saat 18.00 de ilk ay o yüzden biraz korkuyorum çift çizgiyi kaçırır mıyım diye sen regl bitmeden al çünkü bazıları 10.gun yumurtlama oluyormuş riske atmaDaha almadım canım alıcam ama bi sürü var nette kaset olanı çubuk olanı sen hangisinden aldın kaç adet olanında birde sabah akşam mı yapıyosun testi
Tamam canım yarın vericem bende adet bitmeyle başlayayım dedim sabah akşam yapanlar varmış senin dediğin günde bikere yapılsa yeterli ozaman dimiLaboquick aldım canim gittigidiyordan 30 tane 29.90 tl di. Kaset tipi aldım ben canim akşam yapıyorum sadece saat 18.00 de ilk ay o yüzden biraz korkuyorum çift çizgiyi kaçırır mıyım diye sen regl bitmeden al çünkü bazıları 10.gun yumurtlama oluyormuş riske atma
Bence yeterli gibi geldi bana. çünkü yumurta çift çizgi gördüğünde 24 saat içinde çatlıyormuş çizgiyi gördüğün de 3 gün üst üste boş geçirme aynı şey diye düşünüyorum ben ama sen bilirsin tabiTamam canım yarın vericem bende adet bitmeyle başlayayım dedim sabah akşam yapanlar varmış senin dediğin günde bikere yapılsa yeterli ozaman dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?