Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım inşallah izin verir de hayırlısı ile biz de bebeklerimizi elimizr alırız stres yapmamak gerekiyor deniyor ama istem dışı oluyor
Selincim ben açıkçası hemen oluyoz hamile saniyordum ne bileyim ama bu ay ilk kez deneyip hamile olmayınca ve de insanlar aylarca ugrasiyormus korktum açıkçası bi de şu ateş ölçme yöntemi varmış tam olarak o nasıl ki sen denedi mi

Valla ben de 3 ay önce başladım yine hüsran olunca dedim kendi kendime olmuyor herhalde diye ama ben sadece doktora gittim bi de bu test yöntemini ilk defa uygulamaya başladım ateş yöntemi akıntı yöntemi falan hiç bilmiyorum

Tskkr

TskkrlTskkrlr cnm .hangi siteyi kullandım. .eczaneden ne kadar ki 1 ay her gün mu yapıcaz ..ay çok zormuş bu işlere olmuyo cocuk
N11 den aldım ben eczaneyi bilmiyorum valla günde iki kere kullanmak daha iyimiş ama ben iş nedeniyle bi kere yapabiliyorum akşam beşte

Çift kirmizi yi görünce ilişkiye giricez dimi kizlar
Araştırdığım kadarıyla çift çizgiyi gördüğün gün bi de bi sonraki gün diyolar. Ama benim ki koyulaşcagına iyice silikleşiyo bi de aynı renkte olması lazım ikisininde

Benimde böyle en koyu ayın dördüyle beşi ama eşit olması lazım bi yandan daha erken diyorum ama gittikçe silikleşiyo bu seferde yumurtlama olmicak diye korkuyorum

Kızlar bu testi sabah akşam mı yapıyosunuz mesela sabah koyu çıktı diyelim akşam yapmaya gerek var mı? İki koyu çizgiyi gördükten sonra ben anlamadım nie sabah akşam yapılıyor?

Kızlar bu testi sabah akşam mı yapıyosunuz mesela sabah koyu çıktı diyelim akşam yapmaya gerek var mı? İki koyu çizgiyi gördükten sonra ben anlamadım nie sabah akşam yapılıyor?
Bende yeni başladım kullanmaya kaçıncı gün itibariyle başladınız kullanmaya testi ben 7 gün regl oluyorum . 8. Gün başladım şuan 11. Gün yaptım ama bekliyorum cok heyecanlıyım preseed de kullanacağım inşallah tutar.

Daha almadım canım alıcam ama bi sürü var nette kaset olanı çubuk olanı sen hangisinden aldın kaç adet olanında birde sabah akşam mı yapıyosun testi

Daha almadım canım alıcam ama bi sürü var nette kaset olanı çubuk olanı sen hangisinden aldın kaç adet olanında birde sabah akşam mı yapıyosun testi
Laboquick aldım canim gittigidiyordan 30 tane 29.90 tl di. Kaset tipi aldım ben canim akşam yapıyorum sadece saat 18.00 de ilk ay o yüzden biraz korkuyorum çift çizgiyi kaçırır mıyım diye sen regl bitmeden al çünkü bazıları 10.gun yumurtlama oluyormuş riske atma

Tamam canım yarın vericem bende adet bitmeyle başlayayım dedim sabah akşam yapanlar varmış senin dediğin günde bikere yapılsa yeterli ozaman dimi

Tamam canım yarın vericem bende adet bitmeyle başlayayım dedim sabah akşam yapanlar varmış senin dediğin günde bikere yapılsa yeterli ozaman dimi
Bence yeterli gibi geldi bana. çünkü yumurta çift çizgi gördüğünde 24 saat içinde çatlıyormuş çizgiyi gördüğün de 3 gün üst üste boş geçirme aynı şey diye düşünüyorum ben ama sen bilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…