• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ikimizde güzel haberler alırız ben doktora gittim klamen için erken dedi ama çok umutsuzlandım bu ay bu ovulasyon testine çok önem gösteriyorum inşallah olur ya
hic oyle olmaz falan diye dusunme olacak insallah zamani var herseyin sabretcez :) ayrica bi sorun yokmus sende de folik asit ic ustune duseni de yap olur insallah canim :*

Kızlar bu ovulasyon testi nedir tam olarak? Yumurtlama tarihi mi biliniyor? Eczaneden mi alican. .ben ilk kez bu ay denedim ve malesef olmadı :(

Yumumurtlamanın gerçekleştiği günü belirlemek için kullanılıyor. Eczanelerden de alabilirsin testi L Lilyum15 internetten de alabilirsin. İnternette fiyatları daha uygun.

Kızlar şimdi ne durumdayım yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_8477.JPG
    IMG_8477.JPG
    75,7 KB · Görüntüleme: 122
Teldeki
Yumumurtlamanın gerçekleştiği günü belirlemek için kullanılıyor. Eczanelerden de alabilirsin testi L Lilyum15 internetten de alabilirsin. İnternette fiyatları daha uygun.
Telden uygulamayı takvimimi kullanmistim olmadı benim ..Bu testi alayım bugün adetimin 2.günü nasıl uygulamak gerekiyor bunu cnm...

Yok canım almadım sadece sordum kullanan var mı diye dijatal gülen yüz çıkınca ilişkiye girin diolar ama nasıl kullanıyo bilmiyorum kna göre vericektiö

Yok canım almadım sadece sordum kullanan var mı diye dijatal gülen yüz çıkınca ilişkiye girin diolar ama nasıl kullanıyo bilmiyorum kna göre vericektiö
Kızlar bende çocuk istiyorum litfenbirbirimze yardım edelim..benim anlamadığım ilk geceden nasıl hamile kaliniyor. ?

Kızlar bende çocuk istiyorum litfenbirbirimze yardım edelim..benim anlamadığım ilk geceden nasıl hamile kaliniyor. ?
Valla onu ben de anlamadım ben de doktora gittim eşim de gitti bi problem Yok zamanı var belli ki diyoruz ama sonuçta çabalıyoruz da üzülüyorum olmayınca 3 Aydır bu 4. Ay deniyoruz en son teste başvurdum artık bu da olmazsa bırakıcam kısmet ne zamansa o zaman rabbim versin bebeğimizi

Back