• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla onu ben de anlamadım ben de doktora gittim eşim de gitti bi problem Yok zamanı var belli ki diyoruz ama sonuçta çabalıyoruz da üzülüyorum olmayınca 3 Aydır bu 4. Ay deniyoruz en son teste başvurdum artık bu da olmazsa bırakıcam kısmet ne zamansa o zaman rabbim versin bebeğimizi
Cnm biz de ilk kez bu ay çocuk için denedik ama olmadı ve olur diye dusunmustuk. .ne bileyim bu ay biz de doktora gidicez dün adet oldum ya ben de

Cnm biz de ilk kez bu ay çocuk için denedik ama olmadı ve olur diye dusunmustuk. .ne bileyim bu ay biz de doktora gidicez dün adet oldum ya ben de
Sen yine iyisin ben 3 Aydır denedim olmadı 4. Ay da teste başladım insan her ay adet olduğunda üzülüyor ama yapıcak bişey de Yok veren bilir

Sen yine iyisin ben 3 Aydır denedim olmadı 4. Ay da teste başladım insan her ay adet olduğunda üzülüyor ama yapıcak bişey de Yok veren bilir
Aynen cnm dün baya üzülüp ağladım ama allah verecek sonuçta inş bilgilerimizi ne bileyim y yöntemleri paylasalim buradan :)

Ben de
Ben de o yüzden bu konuyu açtım en azından ne yapmalıyız diye şimdi testi aldık ama nasıl kullanıcaz ne yapacağız bilmiyoruz ki
Alayım ben de...en azından bugün haberim oldu testte n..teli bırakıp bi de bunu deneyelim. .Bununla hamile kalan var mi

Anlayamaaadım???

Eklentiler

• IMG_8501.JPG
    IMG_8501.JPG
    43,2 KB · Görüntüleme: 109
L Lilyum15 yapılışı testin içindeki kâğıtta detayli anlatilir. Idrar ile yapılıyor gene. Ben testi adetimden 5-6 gün sonra hergün ayni saatte yapıyorum. Ikinci cizgi koyulasinca yumurtlamanin başlaması anlamina gelir. Biz esimle gene de bir gun durup bir gün deniyoruz. Düşük yapmıştım bir tane. Düşükten sonra 3 ay ara verdik. Son üç aydir da uğraşıyoruz ama hayirlisi bakalim Rabbim tez zamanda nasip eder inş hepimize saglilli evlatlar.

L Lilyum15 yapılışı testin içindeki kâğıtta detayli anlatilir. Idrar ile yapılıyor gene. Ben testi adetimden 5-6 gün sonra hergün ayni saatte yapıyorum. Ikinci cizgi koyulasinca yumurtlamanin başlaması anlamina gelir. Biz esimle gene de bir gun durup bir gün deniyoruz. Düşük yapmıştım bir tane. Düşükten sonra 3 ay ara verdik. Son üç aydir da uğraşıyoruz ama hayirlisi bakalim Rabbim tez zamanda nasip eder inş hepimize saglilli evlatlar.
Amin inşallah çok istiyoruz biz de ben de 3 gündür test yapıyorum aynı saatlerde ikinci çizgi çıkıyor ama tamamen koyu değil bakalım ne zaman koyulaşacak

Sanirim o zaman su telden uygulama gibi senin düşük doğurganlık başlamış ama daha tam çatlama olmamış benim anladığım bu ..bence yine de siz deneyin boş geçmemek gerek sanirim
Yani biz dün yine boş geçirmedik hani çift çizgi çıkıyor sonuçta diye hemen değerlendirdik ama bakalım koyulaşma ne zaman olacak

Yani biz dün yine boş geçirmedik hani çift çizgi çıkıyor sonuçta diye hemen değerlendirdik ama bakalım koyulaşma ne zaman olacak
Cnm ben de başlıca m şu an adetimin 3.günü. .daha almadım ...sen sabah kaç gibi yapiyorsun yani kaç gibi yapmak lazım sanırım sabah ilk idrar olmaması gerekiyormuş

Back