- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
Maalesef cnm henüz hiç hamiş kalmadık kaç gün kaldı bat aErken gebelik testi hakkında bilginiz varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef cnm henüz hiç hamiş kalmadık kaç gün kaldı bat aErken gebelik testi hakkında bilginiz varmı ?
Bazılarının normal testlerde bile çıkıyo cnm valla bn iki gün önce normal test yaptım tabi ki negatif yarın bnm de 4 gün kalmış oluyo yarın sabahta yapmyı düşünüyorum içimde kalcağına deneyeyim diyorum öbür türlü daha çok stres oluyorzYarın 5 gün kalıyor testi aldım ama yapma konusunda kafam karıştı 6 gün öncesine kadar diyor yapmayada korkuyorum negatif çıkarsa die![]()
Uykum sık sık bölünüyor 2-3 gündür çok stres yaptım inanki bununla yaşıyorum aklımda tek bebek konusu nasıl kafamı düzelticem hiç bilmiyorum allah inşALLAH hepimize nasip eder testi yapsam bir dert yapmasam bir dert benim bu ay da tutmadı gibi geliyor çok akıntım var 2-3 gündür çok üşüttüm galiba cnm çok skldıBazılarının normal testlerde bile çıkıyo cnm valla bn iki gün önce normal test yaptım tabi ki negatif yarın bnm de 4 gün kalmış oluyo yarın sabahta yapmyı düşünüyorum içimde kalcağına deneyeyim diyorum öbür türlü daha çok stres oluyorz
Uykum sık sık bölünüyor 2-3 gündür çok stres yaptım inanki bununla yaşıyorum aklımda tek bebek konusu nasıl kafamı düzelticem hiç bilmiyorum allah inşALLAH hepimize nasip eder testi yapsam bir dert yapmasam bir dert benim bu ay da tutmadı gibi geliyor çok akıntım var 2-3 gündür çok üşüttüm galiba cnm çok skldı
Akıntı iyi diyolar gnelde ama bnde pek yok geçn ay üç gün önce olmuştum bu ay erkn olmz inş yrın da dnize gtcm ama hsta olckmış gbi hissedyrumUykum sık sık bölünüyor 2-3 gündür çok stres yaptım inanki bununla yaşıyorum aklımda tek bebek konusu nasıl kafamı düzelticem hiç bilmiyorum allah inşALLAH hepimize nasip eder testi yapsam bir dert yapmasam bir dert benim bu ay da tutmadı gibi geliyor çok akıntım var 2-3 gündür çok üşüttüm galiba cnm çok skldı
Bende bugün gittim ama bu akıntı bana enfeksiyon var gibi düşündürüyor çünkü idrar yaparken batma oluyor ve losyon gibi baya akıyor iyice artmasın diye girmedim denize flnAkıntı iyi diyolar gnelde ama bnde pek yok geçn ay üç gün önce olmuştum bu ay erkn olmz inş yrın da dnize gtcm ama hsta olckmış gbi hissedyrum
Sen ne kadardır istiyosun bnm daha ikinci denemem daha önce gebelik yaşadın mı hiçBende bugün gittim ama bu akıntı bana enfeksiyon var gibi düşündürüyor çünkü idrar yaparken batma oluyor ve losyon gibi baya akıyor iyice artmasın diye girmedim denize fln
Benimde öyleKızlar sabah test yaptım bi umut ama ngatif tabikiartık regliyi bklerim bn
Evet bugün olabilir bu akşam ve yarın akşamı değerlendirKızlar günaydın sabah saat 10da yaptığım test bu sizce calışma şimdimi olmalı akşammı Eki Görüntüle 2023898
Yani şimdi yapmaya gerek yok demi tatlım eşim suan ewdeEvet bugün olabilir bu akşam ve yarın akşamı değerlendir
Şimdi sen yapsan akşam da yapsan aynı sonuçta zaten yumurta 12-36 saatte çatlıyor sen bugün akşam da yapsan spermler içerde 72 saate kadar canlı kalacakYani şimdi yapmaya gerek yok demi tatlım eşim suan ewde![]()
Spermler yumurtaya kaç saatte ulaşıyo acaba engebeli ve zorlu yollardan geciyorlarmıs yaŞimdi sen yapsan akşam da yapsan aynı sonuçta zaten yumurta 12-36 saatte çatlıyor sen bugün akşam da yapsan spermler içerde 72 saate kadar canlı kalacak
Onu bilemiyorum canım ben de bu ay uyguladım ama tutmadı sanırım 6 gün kaldı adetime bekliyorumSpermler yumurtaya kaç saatte ulaşıyo acaba engebeli ve zorlu yollardan geciyorlarmıs ya
Adete kaç gün kala yaptın canımBende erken gebelik testi yaptım negatif![]()
kızlar dün gece batmalarımdan dolayı hastaneye gittim çok ağrı yaptı doktor bişey Yok ama gebeliğin ilk başlarında böyle batmalar olmaz dedi biz galiba yanlış anlıyoruz bazı şeyleri yani bu batmalar gebeliğin ilerleyen süreçlerinde oluyormuşBende erken gebelik testi yaptım negatif![]()
5 gün varAdete kaç gün kala yaptın canım