Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın 5 gün kalıyor testi aldım ama yapma konusunda kafam karıştı 6 gün öncesine kadar diyor yapmayada korkuyorum negatif çıkarsa die

Yarın 5 gün kalıyor testi aldım ama yapma konusunda kafam karıştı 6 gün öncesine kadar diyor yapmayada korkuyorum negatif çıkarsa die
Bazılarının normal testlerde bile çıkıyo cnm valla bn iki gün önce normal test yaptım tabi ki negatif yarın bnm de 4 gün kalmış oluyo yarın sabahta yapmyı düşünüyorum içimde kalcağına deneyeyim diyorum öbür türlü daha çok stres oluyorz

Uykum sık sık bölünüyor 2-3 gündür çok stres yaptım inanki bununla yaşıyorum aklımda tek bebek konusu nasıl kafamı düzelticem hiç bilmiyorum allah inşALLAH hepimize nasip eder testi yapsam bir dert yapmasam bir dert benim bu ay da tutmadı gibi geliyor çok akıntım var 2-3 gündür çok üşüttüm galiba cnm çok skldı

Akıntı iyi diyolar gnelde ama bnde pek yok geçn ay üç gün önce olmuştum bu ay erkn olmz inş yrın da dnize gtcm ama hsta olckmış gbi hissedyrum

Akıntı iyi diyolar gnelde ama bnde pek yok geçn ay üç gün önce olmuştum bu ay erkn olmz inş yrın da dnize gtcm ama hsta olckmış gbi hissedyrum
Bende bugün gittim ama bu akıntı bana enfeksiyon var gibi düşündürüyor çünkü idrar yaparken batma oluyor ve losyon gibi baya akıyor iyice artmasın diye girmedim denize fln

Bende bugün gittim ama bu akıntı bana enfeksiyon var gibi düşündürüyor çünkü idrar yaparken batma oluyor ve losyon gibi baya akıyor iyice artmasın diye girmedim denize fln
Sen ne kadardır istiyosun bnm daha ikinci denemem daha önce gebelik yaşadın mı hiç

Bende erken gebelik testi yaptım negatif
kızlar dün gece batmalarımdan dolayı hastaneye gittim çok ağrı yaptı doktor bişey Yok ama gebeliğin ilk başlarında böyle batmalar olmaz dedi biz galiba yanlış anlıyoruz bazı şeyleri yani bu batmalar gebeliğin ilerleyen süreçlerinde oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…