Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok hayır ama normalde baya bi batma var kasılma da var yani dokunduğundan ağrı var çok değişik bişey
Ben 2 gündür yaşıyorum aynı durumu resmen batıyor ve canım baya yanıyor bugün idrar yaparken oluyor sadece önceki gün durup dururken oluyordu akıntı varmı bende losyon gibi beyaz renk geliyor

Ben 2 gündür yaşıyorum aynı durumu resmen batıyor ve canım baya yanıyor bugün idrar yaparken oluyor sadece önceki gün durup dururken oluyordu akıntı varmı bende losyon gibi beyaz renk geliyor
Benim idrar yaparken bi yanma Yok ama midem de ciddi ağrı var yani kasılma sıkışma

kızlar belirtiler için daha erken 7. haftada falan başlıyomuş çünkü.bence biz psikolojik olarak herseyi hamileliğe yormak istiyoruz ve sonrasında yıkım yaşıyoruz.bende adet 1 hafta kala koku hassasiyeti yok mide bulantısı kasık batması akıntı vs vs birsürü seyden ümitleniyodum

kızlar belirtiler için daha erken 7. haftada falan başlıyomuş çünkü.bence biz psikolojik olarak herseyi hamileliğe yormak istiyoruz ve sonrasında yıkım yaşıyoruz.bende adet 1 hafta kala koku hassasiyeti yok mide bulantısı kasık batması akıntı vs vs birsürü seyden ümitleniyodum
YOk be canım ben ümitlenmiyorum ama ağrıdan dolayı korkuyorum mideyi mi üşüttüm ne oldu diye

Btma bnde de var canım da pek kndimi dinlemeye çalışmıyorum ya zaten az kaldı diyorum ama inşallah birimiz hamile klır ya

Yaa ben bilim doktor rahminin fazla kalınlaşmış dedi ki sende biliyorsun adetime daha 15 gün vardı çok kalınlaşmış dedi yumurtan çatlamış görünüyor dedi ayrıca ovulasyon da değerlendirdim ama hiç hissetmiyorum yaa
Ama agrılarda hep adet ağrısı gbi oluyomuş sende taa on gün önce başladı bnce bu işte bir bebiş var :KK49:

Back