- 9 Temmuz 2017
- 920
- 1.638
- 63
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
İdrar yaparken batma varmıKIzlar bu ağrı kötü bişey olabilir mi karnımı şişirdiğim de daha çok batıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar yaparken batma varmıKIzlar bu ağrı kötü bişey olabilir mi karnımı şişirdiğim de daha çok batıyor
Ama neden çift çizgi çıkıyor bekle bakalım daha vAr birden koyulaşır inşallahBenim 7 gün vae
Yok hayır ama normalde baya bi batma var kasılma da var yani dokunduğundan ağrı var çok değişik bişeyİdrar yaparken batma varmı
Ben 2 gündür yaşıyorum aynı durumu resmen batıyor ve canım baya yanıyor bugün idrar yaparken oluyor sadece önceki gün durup dururken oluyordu akıntı varmı bende losyon gibi beyaz renk geliyorYok hayır ama normalde baya bi batma var kasılma da var yani dokunduğundan ağrı var çok değişik bişey
1 haftaCanım senin gününe kaç gün var
Benim idrar yaparken bi yanma Yok ama midem de ciddi ağrı var yani kasılma sıkışmaBen 2 gündür yaşıyorum aynı durumu resmen batıyor ve canım baya yanıyor bugün idrar yaparken oluyor sadece önceki gün durup dururken oluyordu akıntı varmı bende losyon gibi beyaz renk geliyor
YOk be canım ben ümitlenmiyorum ama ağrıdan dolayı korkuyorum mideyi mi üşüttüm ne oldu diyekızlar belirtiler için daha erken 7. haftada falan başlıyomuş çünkü.bence biz psikolojik olarak herseyi hamileliğe yormak istiyoruz ve sonrasında yıkım yaşıyoruz.bende adet 1 hafta kala koku hassasiyeti yok mide bulantısı kasık batması akıntı vs vs birsürü seyden ümitleniyodum
üşütmüş olabilirsin canım ayaklarını sıcak tut karnına sıcak su torbaları oluyo ya ondan falan koy tabi çok sıcak koyma yakma kız bebiş varsa falanYOk be canım ben ümitlenmiyorum ama ağrıdan dolayı korkuyorum mideyi mi üşüttüm ne oldu diye
Kız erdem bende bebiş ben artık bu aydan ümidi kestim bi an önce adet olayım da doktora gideyim bi problem mi var öğreneyimüşütmüş olabilirsin canım ayaklarını sıcak tut karnına sıcak su torbaları oluyo ya ondan falan koy tabi çok sıcak koyma yakma kız bebiş varsa falan![]()
Bende bak mesela su an oturuyorum sağ tarafımda sancı var zonkluyor gibi sankiYa o değilde bi bnde pek blirti yok ara ara yürürken kasık batması var o kdr bi de bn hamile kalıyomuşum ne gülerim kndime![]()
ayy szin bya blirtiniz var ya nasıl duruyosunuz bnm pek yok bu ay olmicak dye hazrladım kndimi bat a son 5 ama yarın sabah tedt yapcam yine de blki de vardr belli mi olurBende bak mesela su an oturuyorum sağ tarafımda sancı var zonkluyor gibi sanki
Valla ben batma falan var ama hiç şüphelenmiyorum ama kim bilir belki seninde vardırayy szin bya blirtiniz var ya nasıl duruyosunuz bnm pek yok bu ay olmicak dye hazrladım kndimi bat a son 5 ama yarın sabah tedt yapcam yine de blki de vardr belli mi olur
Hayırlısı diyelim elbet birimizden biri hamile kaldı ama o ben değilim kesinBtma bnde de var canım da pek kndimi dinlemeye çalışmıyorum ya zaten az kaldı diyorum ama inşallah birimiz hamile klır ya
Ama senin bu kdr ümitsiz olmaman lzm ya doktorun dediğinden snraHayırlısı diyelim elbet birimizden biri hamile kaldı ama o ben değilim kesin![]()
Yaa ben bilim doktor rahminin fazla kalınlaşmış dedi ki sende biliyorsun adetime daha 15 gün vardı çok kalınlaşmış dedi yumurtan çatlamış görünüyor dedi ayrıca ovulasyon da değerlendirdim ama hiç hissetmiyorum yaaAma senin bu kdr ümitsiz olmaman lzm ya doktorun dediğinden snra
Ama agrılarda hep adet ağrısı gbi oluyomuş sende taa on gün önce başladı bnce bu işte bir bebiş varYaa ben bilim doktor rahminin fazla kalınlaşmış dedi ki sende biliyorsun adetime daha 15 gün vardı çok kalınlaşmış dedi yumurtan çatlamış görünüyor dedi ayrıca ovulasyon da değerlendirdim ama hiç hissetmiyorum yaa
Aynen bencede ikinizden ümitliyim kizlar ben hic sanmiyorum bebis oldugunu kendimdeAma agrılarda hep adet ağrısı gbi oluyomuş sende taa on gün önce başladı bnce bu işte bir bebiş var![]()