Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar son adetimin üstünden 45 gün geçti salı gebelik testi yaptım negatif gelecek ay için ovu testi almıştım meraktan yaptım üç günlüksonuç bu git gide koyulaşıyor ya ben daha yeni yumurtlucam yada geç döllenme olduhamileyim bilen yorum yapabilirmi

Eklentiler

• IMG_1776.JPG
    IMG_1776.JPG
    17,9 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar son adetimin üstünden 45 gün geçti salı gebelik testi yaptım negatif gelecek ay için ovu testi almıştım meraktan yaptım üç günlüksonuç bu git gide koyulaşıyor ya ben daha yeni yumurtlucam yada geç döllenme olduhamileyim bilen yorum yapabilirmi
45 gunde belli olmasi lazim sen bi doktora gitsene canim

Merhaba kızlar hepinizden güzel haberler bekliyorum inşallah dün mesajları tek tek okudum umutluyum sizlerden ovulasyonu degerlendirmişsiniz ne güzel:KK76::halay:bugün 11. Günün ovulasyonuma bakarmısınz dün çalışma oldu bugünde olmalımı yoksa yarın sabahmı olmalı fikir veririmisinz:anne:
20170720_130504.jpg

Merhaba kızlar hepinizden güzel haberler bekliyorum inşallah dün mesajları tek tek okudum umutluyum sizlerden ovulasyonu degerlendirmişsiniz ne güzel:KK76::halay:bugün 11. Günün ovulasyonuma bakarmısınz dün çalışma oldu bugünde olmalımı yoksa yarın sabahmı olmalı fikir veririmisinz:anne:Eki Görüntüle 2023488
Canım iki çizgi de koyu olmalı

Canım bence idrar testinden daha çok kan testine güven git bi kan testi yaptır çünkü 45 gün geçti diyorsun geç döllenmiş olabilirsin idrar testinde çıkmayabilir ama bence git bi kan testi yaptır daha net bilgi verir sana

Evet canım bence öyle yap ben sabah 11 ve akşam 22 de yapıyordum öyle yap
kaç saat sıvıyı kesiyodun canım. bide iki cizgide koyu olduktan sonraki 24 ila 36 saat içinde catlıyomus sanırım o zaman ilişki kaoyu olduktan sonraki gün mü olmalı.ayyy ne zor işmiş çocuk yapmak kolay zannederdim boşuna korunmuşuz valla

kaç saat sıvıyı kesiyodun canım. bide iki cizgide koyu olduktan sonraki 24 ila 36 saat içinde catlıyomus sanırım o zaman ilişki kaoyu olduktan sonraki gün mü olmalı.ayyy ne zor işmiş çocuk yapmak kolay zannederdim boşuna korunmuşuz valla
Valla ben öyle yapıyordum sıvı tüketimini 3-4 saat öncesinde bırakıyordum,zor iş gerçekten ben doktora gittim adetime 15 gün kala rahim duvarın baya kalınlaşmış dedi yumurtan da öatlamış görünüyor dedi ama şimdi adetime bi hafta var yine de ümitsizim sanki adet olacam gibi batmalar var sancım var sanırım adet olacam

Valla ben öyle yapıyordum sıvı tüketimini 3-4 saat öncesinde bırakıyordum,zor iş gerçekten ben doktora gittim adetime 15 gün kala rahim duvarın baya kalınlaşmış dedi yumurtan da öatlamış görünüyor dedi ama şimdi adetime bi hafta var yine de ümitsizim sanki adet olacam gibi batmalar var sancım var sanırım adet olacam
Karamsar olma tatlım çünkü bahsettiklerin aynı zamanda hamilelik belirtisi.adet belirtisiyle cok benzerliği var ama sen pozitif düşün.inşallah bebişin ailenze katılma kararı almıştır:emir_bebek::KK200: haber verin bizlerede moral olsun sevinelim umudumuz olur

Back