Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bu geceden sonra 9 gün kalıyorr valla bi adet sancısı gibi arada kalıyorummmm
Olumsuz dusunmek yok kizlar toparlayin kendinizi bu arada negatif cikarsa gercekten üzülmemeye karar verdim internette arastiriyorum arastiriyorum hep hamilelik sonucu cikiyor testlerin koyulasmasindan

Olumsuz dusunmek yok kizlar toparlayin kendinizi bu arada negatif cikarsa gercekten üzülmemeye karar verdim internette arastiriyorum arastiriyorum hep hamilelik sonucu cikiyor testlerin koyulasmasindan
Bn resmen umutsuz vakayımkarnım şişti bnm de gecen ayda böyle olmuştu bugünü sayma yedi gün kaldı bnm de

İnşallh hepimize çıkar tatlım ama ne bileyim ya geçen ay da krnm şişmişti bi hfta önceden snra battan üç gün önce regli olmuştum hatta dedim milletin stresten gecikir bnm ki erkn geldi dye

Valla tavuk gibi yumurtlama bekle horozu bekle bilmem ne yap ruhum sıkıldı artik gunler gecsede ne oldugumuzu bi anlasak ruh hastasi olacam sonunda
Ya sizde vaarr bnce bn çok ümitliyim sizden hem sen bayadır bkliyosun rabbim bnden önce sana nasip eder inşallah

Ya sizde vaarr bnce bn çok ümitliyim sizden hem sen bayadır bkliyosun rabbim bnden önce sana nasip eder inşallah
Kiz Allah seni Allah hepimize birden versin insallah bu ay sıpalarimiza anlatacak biseylerimiz olur iste bana senden once versin filan yok hepimizin yuzu gulsun insallah

Kiz Allah seni Allah hepimize birden versin insallah bu ay sıpalarimiza anlatacak biseylerimiz olur iste bana senden once versin filan yok hepimizin yuzu gulsun insallah
Olsun cnm ya ne bileyim bu arada ovu testiyle öğrenenlere bktım da seninkinden silik çıkıpta hamile olduğunu öğrenenler var batın ykın olsa yap bi gbelik testi dcem ama daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…