- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Valla canım ben de bişey aramamaya çalışıyorum bakalımKizlar kendinizde belirti melirti aramayin. Zira bende hala bisey yok :)
Bilmiyorum yaa ama adet olucam gibi bi sancı var bende bilmiyorummmBnde kasık ağrısı ve bel agrısı var selin ve tuğçe bnce ikinizde hamişsiniz
Kuzum allah duysun sesinide hepimiz hamis olalim insallah balBnde kasık ağrısı ve bel agrısı var selin ve tuğçe bnce ikinizde hamişsiniz
Olur oyle seyler canim bebek yerlestigi zaman olabilirmisBilmiyorum yaa ama adet olucam gibi bi sancı var bende bilmiyorummm
Bi sen yürürken bacağım çekiyor sağ bacağımmOlur oyle seyler canim bebek yerlestigi zaman olabilirmis
Ayy vallahi dahada heyecanlaniyorum yaBi sen yürürken bacağım çekiyor sağ bacağımm
Valla ben heyecanlanmaya bile korkuyorummm yine olmayacak diyeAyy vallahi dahada heyecanlaniyorum ya
Sende cok olumsuzsunValla ben heyecanlanmaya bile korkuyorummm yine olmayacak diye
Ne yapayım kaç Aydır hüsran olduğu için olumsuzlaştım CNm yaaSende cok olumsuzsun
Kiz ben nerdeyse 1 senedir ugrasiyorum hep olumsuzNe yapayım kaç Aydır hüsran olduğu için olumsuzlaştım CNm yaa
Canim benim kullandigimda ilk idrarla yapmayin yaniltabilir yaziyordu 11 15 17 ve 22 saatlerinde sivi alimina dikkat ederek yapin yaziyorduKizlar ben de ovulasyon testi kullaniyorum. Sabah ilk idrarla yapiyorum bu sıkıntı yaratir mi? Prospektusunde gunun her saatinde yapilabilir yaziyor. Belki tam net cikar diye sabah ilk idrarla yapiyorum
canım ben de ilk idrardan sonra bekleyip 11 de yapıyorum sen de ilk idrarla yapma brnceKizlar ben de ovulasyon testi kullaniyorum. Sabah ilk idrarla yapiyorum bu sıkıntı yaratir mi? Prospektusunde gunun her saatinde yapilabilir yaziyor. Belki tam net cikar diye sabah ilk idrarla yapiyorum
Yaa oyle mi..Canim benim kullandigimda ilk idrarla yapmayin yaniltabilir yaziyordu 11 15 17 ve 22 saatlerinde sivi alimina dikkat ederek yapin yaziyordu
daha var yumurtlamana ikisi de aynı çizgi olacak bak benimkini atayım böyle olmalıTugce2133 bu da yaltigim ovulasyon testleri
Yarin doktor kotrolum var bakalim yumoslar ne kadar buyumus yazarim buraya. Yarin tekrar yapim bakalim test hayirlisiDaha va
daha var yumurtlamana ikisi de aynı çizgi olacak bak benimkini atayım böyle olmalı
Doktor kontrolunde olman cok iyi canimYarin doktor kotrolum var bakalim yumoslar ne kadar buyumus yazarim buraya. Yarin tekrar yapim bakalim test hayirlisi
Amin canişkom bnde birazdan yapcam ovu testi bi daha gerci yapmak da istemiyom blki silikleşir dye en azından byle umudum varKuzum allah duysun sesinide hepimiz hamis olalim insallah bal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?