• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar Bende çok ümitsizim hiçbirşey de hissetmiyorum regl me 9 gün var ne zaman belli olur acaba
Ben de öyleyim midemi üşüttüm herhalde bi sancı batma hissi geliyor ama üşüttüm diye böyle oldu herhalde inanılmaz bir durum inşallah tabii ki hamile kalalım ama her ay da bişey çıkınca ümit kalmıyor böyle de uyku tutmuyor

Ben de öyleyim midemi üşüttüm herhalde bi sancı batma hissi geliyor ama üşüttüm diye böyle oldu herhalde inanılmaz bir durum inşallah tabii ki hamile kalalım ama her ay da bişey çıkınca ümit kalmıyor böyle de uyku tutmuyor
Gece gündüz aklımda herkes düşünme düşünürsen olmas diyor demesi kolay da işte olmuyor gitmiyor kafamdan bir türlü 1 gün unutuyorum tekrar bşlıyor resmen gün sayıyorum biran evvel oldumu olmadımı öğreneyim die püffff

Gece gündüz aklımda herkes düşünme düşünürsen olmas diyor demesi kolay da işte olmuyor gitmiyor kafamdan bir türlü 1 gün unutuyorum tekrar bşlıyor resmen gün sayıyorum biran evvel oldumu olmadımı öğreneyim die püffff
Benim de 11 gün var adet olmama nerdeyse bu açtığım topikte herkes bir anda olacak haberleri yani inşallah hepimiz rahat ederiz haberlerimizi alıp da benim hafiften akıntım da var beyaz kremsi

Günaydın kızlar mesajlarınızi okudum herkes kasık ağrısı çekiyor galiba. Benim de 2 gün kasık ağrım oldu dün öğleden sonra geçti. İnşallah bebistendir ama fazla umutlanmak da istemiyorum.

Günaydin canlarim Buda bu sabahki 11i bekleyemedim :KK17::KK54:

Eklentiler

• IMG_0255.JPG
    IMG_0255.JPG
    57,7 KB · Görüntüleme: 31
Back