- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Bende anlamadim vallahiGünaydın canlar valla ben anlamadım bu işiii nasıl olacakkk
Dur bakalım bekleyelim nolacakBende anlamadim vallahi
Ben bugun test alacam tekrar ovulasyon testim bitti cunkuDur bakalım bekleyelim nolacak
Sen zaten çift çizgiyi görmemiş miydin canımmmBen bugun test alacam tekrar ovulasyon testim bitti cunku
Gordumde bidaha goreyimSen zaten çift çizgiyi görmemiş miydin canımmm
GEbelikte görelim inşallahGordumde bidaha goreyim
Amiiiin insallahGEbelikte görelim inşallah
Hepimiz için inşALLAHAmiiiin insallah
10 gün kaldı benim adet olmama bakalım ak koyun kara koyun belli olacakHepimiz için inşALLAH
Aynen hayirlisi olsun insallah10 gün kaldı benim adet olmama bakalım ak koyun kara koyun belli olacak
Hiç bi belirti ya da bişeyler hissediyor musunuz kızlaaar grubumuzda hamile kalan olsa keşke bize yardımcı olsaAynen hayirlisi olsun insallah
Goguslerime dokunamiyorum kasigim batiyor tabi hamileliktenmidir nedir bilmem amaHiç bi belirti ya da bişeyler hissediyor musunuz kızlaaar grubumuzda hamile kalan olsa keşke bize yardımcı olsa
Ben de de var o belirtiler ama ben üşüttüm de ondan oldu diye düşünüyorum her yerde okuyorum adete 10 gün kala 1 hafta kala doktora gidenler rahim kalınlığı göründüyse gebelik olmuş çünkü rahim kalınlaşması adet gecikmesinde ya da adetten önce görülüyorsa gebeliğe hazırlık için oluyormuş benim de gittiğimde yumurtam çatlamıştı artık bilemiyorum yaaGoguslerime dokunamiyorum kasigim batiyor tabi hamileliktenmidir nedir bilmem ama
Sen hamilesin bence bak sana soyluyorumBen de de var o belirtiler ama ben üşüttüm de ondan oldu diye düşünüyorum her yerde okuyorum adete 10 gün kala 1 hafta kala doktora gidenler rahim kalınlığı göründüyse gebelik olmuş çünkü rahim kalınlaşması adet gecikmesinde ya da adetten önce görülüyorsa gebeliğe hazırlık için oluyormuş benim de gittiğimde yumurtam çatlamıştı artık bilemiyorum yaa
VALla herkes öyle diyor ama nedense hiç ümidim yokSen hamilesin bence bak sana soyluyorum
BEN senin yerinde olsam hamileyi diye ortaligi yikmistimVALla herkes öyle diyor ama nedense hiç ümidim yok
Yok be canım hiç sanmıyorum keşke olsam da sessizce bile sevinmeyi göze alırım ama hiç ümidim YokBEN senin yerinde olsam hamileyi diye ortaligi yikmistim
Yok oyle dusunme canim hayirli haberler alacaksin insallahYok be canım hiç sanmıyorum keşke olsam da sessizce bile sevinmeyi göze alırım ama hiç ümidim Yok
Vallahi ilk defa goguslerime dokunamiyorumKizlar kendinizde belirti melirti aramayin. Zira bende hala bisey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?