- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
Aynen vallaKeşke yaaaa valla kilo alayım 25-30 hiç farketmez yeter ki bebiilerimiz olsunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen vallaKeşke yaaaa valla kilo alayım 25-30 hiç farketmez yeter ki bebiilerimiz olsunnn
Bakalım 11 gün sonra neler olacak yani adet tarihlerimiz gelince ne olacakkkAynen valla
Sabirsizlikla bekliyorumBakalım 11 gün sonra neler olacak yani adet tarihlerimiz gelince ne olacakkk
Bendeeee canımmmmSabirsizlikla bekliyorum
Canım tamamen ikisinde koyu olması gerekiyorKızlar bi bakarmısınız bugün 3.gün tam net değil dimi yorumlarınızı alabilirmiyim?
Kendiminkini atayım sanKızlar bi bakarmısınız bugün 3.gün tam net değil dimi yorumlarınızı alabilirmiyim?
Ooo ozaman bana baya var tam bu şekilde net değilKendiminkini atayım san
İnşallah canım keşke bu test pozitif çıktı diye hepimiz kalsak ama buna bağlı değil tabi sadece valla ben sabah 11 bi de akşam 22 de yapıyordumOoo ozaman bana baya var tam bu şekilde net değilcanım saat 17.00 de yapıyorum ben testi uygunmudur saati sence? Buarada maşallah inşallah tutar hamiş kalırsın
![]()
Aradan 8 saat geçmesi gerekiyomuş sanırm klavuzda öyle yazıyordu. Günde bi kere yapıyorum bende bakalım.. inşallah canım bu pozitifleri gebelik testinde görürüz inşallah.İnşallah canım keşke bu test pozitif çıktı diye hepimiz kalsak ama buna bağlı değil tabi sadece valla ben sabah 11 bi de akşam 22 de yapıyordum
İnşallah canımmmm Allah yardımcımızzz olsunAradan 8 saat geçmesi gerekiyomuş sanırm klavuzda öyle yazıyordu. Günde bi kere yapıyorum bende bakalım.. inşallah canım bu pozitifleri gebelik testinde görürüz inşallah.![]()
İyide daha var adetineKızlaaaar çok felaket sancım var yaaa anlamadım ben adet mi olacam acabaaa
Valla hiç birimiz uyumamışızİyide daha var adetine
Aynen vallaValla hiç birimiz uyumamışızbnde dolnıyorum sabahtan beri ovu testiyle öğrenen topiklerde bnm de kasık ağrım varrr
![]()
Kızlar valla uyku tutmuyor çok değişik hislerdeyim yine hüsrana uğrucam diye salak gibi dolanıyorum bütün rahim kalınlaşması ile ilgili yerleri okuyorumAynen valla
Eer ne yazıyo pekiKızlar valla uyku tutmuyor çok değişik hislerdeyim yine hüsrana uğrucam diye salak gibi dolanıyorum bütün rahim kalınlaşması ile ilgili yerleri okuyorum
Çok kişi hamile olduğunu öğrenmiş öyle sendende baya umutluyum ya senin adete cok var ama baya koyuAynen valla
Canım bbenim bugün yaptığım test silinti.. ben niye ümitli olamıyorum yaaÇok kişi hamile olduğunu öğrenmiş öyle sendende baya umutluyum ya senin adete cok var ama baya koyu![]()
Amaann bn ümitli olcam ya sende ol öbür türlü daha cok takıyruz bu arada genelde en ümitsiz olanlar hamiş olmuş topiklerdeCanım bbenim bugün yaptığım test silinti.. ben niye ümitli olamıyorum yaa