Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada bnde bi yerde okumuştum rahim duvarın kalınlaşmamış düşük ihtimali var gbi bişey demş dktor bi kıza kimyasaldr blki dye demekki kalınlaşmadı iyi bişey

Ya valla burası cok iyi oldu hem birbirimize yardım edyrz hem dertleşyrz dsardaki arkadaşlarıma Anlatmak istesemde anlamıyolar hepimiz aynı şeyleri yaşadığımz için anlıyruz birbirimizi

Uff bnde gitmem herhalde bi kere zehrlenmiştim ona bile iki saat snra gttim nerdeyse bayılcaktım
Ben sabah gitmicem diyorum gece esimin basinin etini yiyorum acile gotur diye eger goturmezse ay cok hastayim midem bulaniyor bilmem ne diye kendimi acile goturtuyorum ordada gebelik icin tahlil istiyorum

Ya valla burası cok iyi oldu hem birbirimize yardım edyrz hem dertleşyrz dsardaki arkadaşlarıma Anlatmak istesemde anlamıyolar hepimiz aynı şeyleri yaşadığımz için anlıyruz birbirimizi
Aynen valla birde bekara kari bosamasi kolay derler ya hepsinin agzinda amaan olur merak etme deyip gecistiriyorlar

Aynen valla birde bekara kari bosamasi kolay derler ya hepsinin agzinda amaan olur merak etme deyip gecistiriyorlar
Aynen bazen eşim soruyo kiminle yazışıyosun diye diyorum yeni arkadaşlarım hiç görüşmedik ama baya yakın arkadaşız diye gülüyo o da

Kesinlikle öyle herkes kendine göre iyiliğimizi düşünüyor hani takmayın falan diyorlar ama insan ister istemez takıyor ben de öyle karnım ağrıyor diyip acile gidiyorum ama o testi yapıp sonucu negatif görünce tüm psikoloji gidiyor

Ay bn yapamam ya zatn esime bni hadtaneye gtr desem sen kimsin içine kim kaçtı senin der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…