- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Benim 10. Ayim canim 6. Ayda denemede olmayinca doktora gittim sen hamile kalirsin kafaya takma dedi bana gonderdi henuz olmadi insallah olur artikBnm daha ikinci olduğu için o kdr takmadım ama bu ay testler falan ugrastık o kdr olmazsa baya üzülürüm herhalde
Ben kan tahlili yaptirmaktan nefret ediyorum hemen gitmem heralde evde test yaparimUff ya peki adet öncesinde gidip kan testi yaptırmayı düşünen var mı aranızda
3 kere 1 gün arayla devam et ilişkiye girmeye dedi ve ay sonunu bekle dediDoktor daha ne desin canim sana kotu bisey olsa zaten bi takim testler osterdi senden
Ben pek gitmek istemiyorum hep öyle gittim hep negatif çıktı moralim bozulduUff ya peki adet öncesinde gidip kan testi yaptırmayı düşünen var mı aranızda
Uff bnde gitmem herhalde bi kere zehrlenmiştim ona bile iki saat snra gttim nerdeyse bayılcaktımBen kan tahlili yaptirmaktan nefret ediyorum hemen gitmem heralde evde test yaparim
Aynen bi umut at gibi gidip it gibi döndüm diyebilirimBen pek gitmek istemiyorum hep öyle gittim hep negatif çıktı moralim bozuldu
Ben sabah gitmicem diyorum gece esimin basinin etini yiyorum acile gotur diye eger goturmezse ay cok hastayim midem bulaniyor bilmem ne diye kendimi acile goturtuyorum ordada gebelik icin tahlil istiyorumUff bnde gitmem herhalde bi kere zehrlenmiştim ona bile iki saat snra gttim nerdeyse bayılcaktım
Aynen valla birde bekara kari bosamasi kolay derler ya hepsinin agzinda amaan olur merak etme deyip gecistiriyorlarYa valla burası cok iyi oldu hem birbirimize yardım edyrz hem dertleşyrz dsardaki arkadaşlarıma Anlatmak istesemde anlamıyolar hepimiz aynı şeyleri yaşadığımz için anlıyruz birbirimizi
Aynen bazen eşim soruyo kiminle yazışıyosun diye diyorum yeni arkadaşlarım hiç görüşmedik ama baya yakın arkadaşız diye gülüyo o daAynen valla birde bekara kari bosamasi kolay derler ya hepsinin agzinda amaan olur merak etme deyip gecistiriyorlar
Aynen esim diyorki birbiriniz gormuyorsunuz etmiyorsunuz ya erkekse bunlar ilk zamanlar ona anlatana kadar anam agladi ama simdi alistiAynen bazen eşim soruyo kiminle yazışıyosun diye diyorum yeni arkadaşlarım hiç görüşmedik ama baya yakın arkadaşız diye gülüyo o da
Kesinlikle öyle herkes kendine göre iyiliğimizi düşünüyor hani takmayın falan diyorlar ama insan ister istemez takıyor ben de öyle karnım ağrıyor diyip acile gidiyorum ama o testi yapıp sonucu negatif görünce tüm psikoloji gidiyorAynen valla birde bekara kari bosamasi kolay derler ya hepsinin agzinda amaan olur merak etme deyip gecistiriyorlar
Ben de öyle valla o da diyor erkek olmasınlar diye de artık anladıAynen esim diyorki birbiriniz gormuyorsunuz etmiyorsunuz ya erkekse bunlar ilk zamanlar ona anlatana kadar anam agladi ama simdi alisti
Haha harbiden bn bile kayıt olurken bi şüpheye düştümAynen esim diyorki birbiriniz gormuyorsunuz etmiyorsunuz ya erkekse bunlar ilk zamanlar ona anlatana kadar anam agladi ama simdi alisti
Aynen ama iyi oldu birbirimize destek oluyoruz ogrendiklerimi paylasiyoruz bilmediklerimi soruyoruzHaha harbiden bn bile kayıt olurken bi şüpheye düştüm
Artık alıştı ama eşlerimiz de dertleşmek en azından rahatlatıyor kızlaaar valla bi de güzel haberlerimizi alsak da gebeliğimiz hakkında konuşsakHaha harbiden bn bile kayıt olurken bi şüpheye düştüm
Ay bn yapamam ya zatn esime bni hadtaneye gtr desem sen kimsin içine kim kaçtı senin derKesinlikle öyle herkes kendine göre iyiliğimizi düşünüyor hani takmayın falan diyorlar ama insan ister istemez takıyor ben de öyle karnım ağrıyor diyip acile gidiyorum ama o testi yapıp sonucu negatif görünce tüm psikoloji gidiyor
İnşallah canım ya brlikte büyütsek göbüşleriArtık alıştı ama eşlerimiz de dertleşmek en azından rahatlatıyor kızlaaar valla bi de güzel haberlerimizi alsak da gebeliğimiz hakkında konuşsak
Keşke yaaaa valla kilo alayım 25-30 hiç farketmez yeter ki bebiilerimiz olsunnnİnşallah canım ya brlikte büyütsek göbüşleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?