- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Ben hiç ümitlenmek istemiyorum keşke hepimiz istediğimiz gibi bebişlerimizin haberini alsak ama ne bilim yaa korkuyorum çok kafamıza taktık bence doktor öyle deyince bi insanın isine kıpırtı geliyor ama su an böyle hani sanki tuvaletim varmış gibi geliyor sancı geliyor üşüttüm mü acaba diye de düşünüyorum ama sıkıştırıyor karnımı anlayamadımBence hamilesin sen canim ya icime oyle doguyor ama bilemiyorum tabi bu ay boyle icim kipir kipir hic boyle olmamistim
Yaa valla bnde selinden çok umutluyum bnce de o hamişBence hamilesin sen canim ya icime oyle doguyor ama bilemiyorum tabi bu ay boyle icim kipir kipir hic boyle olmamistim
Bendeki takinti kimsede yoktur heralde birde esimin ailesi filanda hadi artik olsun artik diyor esimde artik olsun dediginde icimden bisey kopuyor hic olamayacak gibi hissediyorum sabahlara kadar uyuyamiyorumBen hiç ümitlenmek istemiyorum keşke hepimiz istediğimiz gibi bebişlerimizin haberini alsak ama ne bilim yaa korkuyorum çok kafamıza taktık bence doktor öyle deyince bi insanın isine kıpırtı geliyor ama su an böyle hani sanki tuvaletim varmış gibi geliyor sancı geliyor üşüttüm mü acaba diye de düşünüyorum ama sıkıştırıyor karnımı anlayamadım
Canm aynısı bnde de var ama bn zaten normalde de tuvalete cıkarım sürekli ama dediğin gbi sanki ayaklarımdan üşütmüşüm gbi hafif hafif agrı varBen hiç ümitlenmek istemiyorum keşke hepimiz istediğimiz gibi bebişlerimizin haberini alsak ama ne bilim yaa korkuyorum çok kafamıza taktık bence doktor öyle deyince bi insanın isine kıpırtı geliyor ama su an böyle hani sanki tuvaletim varmış gibi geliyor sancı geliyor üşüttüm mü acaba diye de düşünüyorum ama sıkıştırıyor karnımı anlayamadım
ALlahımmm inşallah dediklerimiz olur inşallah hepimizin olur valla burda paylaşsak keşke.. ama ay sonuna denk geliyor değil mi nerdeyse adet tarihimiz benim 27 kaldı 11 günYaa valla bnde selinden çok umutluyum bnce de o hamişuff ya beklmk çok snir bozucu bu ay sonu işi bırakıcam bnde Eger hamişsem daha da güzel olcak
Çok ciddiyim ben de öyle takıntı oldu artık korkuyorum sabahlara kadar yine 10 gün sonra olmayacak diye düşünüyorum içim acıyorBendeki takinti kimsede yoktur heralde birde esimin ailesi filanda hadi artik olsun artik diyor esimde artik olsun dediginde icimden bisey kopuyor hic olamayacak gibi hissediyorum sabahlara kadar uyuyamiyorum
Yapma canim bak eger hamileysen uzme bebisideÇok ciddiyim ben de öyle takıntı oldu artık korkuyorum sabahlara kadar yine 10 gün sonra olmayacak diye düşünüyorum içim acıyor
Bende nefret ediyorum vallahiUff en erken benim galiba batkan tahlili vermeye gtcek biri olaydı bari ilk bn hastanelerden nefret ederim hiç de anlamam bu işlerden
Keşke keşke ağzından bal damlıyor ama bilmiyorum üşüttüm mü o doktor niye öyle dedi anlamadım heryerden okuyorum rahim duvarı kalınlaşmadınız adete az kaldığında kalınlaşır diyor ama ben doktora gittiğimde 14 gün vardı adetimeYapma canim bak eger hamileysen uzme bebiside
Ben bazen takıyorum bazen unutuyorum bazen umutlu oluyorum bazen umutsuz resmen ne yapcağımı şaşırdımYapma canim bak eger hamileysen uzme bebiside
Valla ben de hiç sevmiyorum şu hastane ortamını annem hemşire kız kardeşim doktor ama hep nefret ettimBende nefret ediyorum vallahi
Her ay adet olduğumda daha kötü oluyorum yine mi diye ne garip bişey bu yaaBen bazen takıyorum bazen unutuyorum bazen umutlu oluyorum bazen umutsuz resmen ne yapcağımı şaşırdım
Ooo çok iyi yaValla ben de hiç sevmiyorum şu hastane ortamını annem hemşire kız kardeşim doktor ama hep nefret ettim
Bnm daha ikinci olduğu için o kdr takmadım ama bu ay testler falan ugrastık o kdr olmazsa baya üzülürüm herhaldeHer ay adet olduğumda daha kötü oluyorum yine mi diye ne garip bişey bu yaa
Keşke öyle olsa keşke dediğin gibi olsam doktor adete yakın değilsin dedi ama bende şimdi korktum rahim duvarı kalınlaşması iyi mi kötü mü diye ama çok kalınlaşmış dedi yumurtan da muhtemelen öatlamış şekilsiz duruyor dediCanim benim annem 5 dogum yapti ve bingol 90li yillarda bimgolde teror zamanlari ne hastane ne doktor hersey cok zor bulunuyormus annemede doktor ayni sekilde rahim duvarinda kalinlasma var dediginde annem hamileymis ancak bilmiyormus tabi bu zamanlar kadar hersey kolay olmadigi icin ikinci kez doktora 2 ay sonra gitmis ve kardesime 2 aylik hamile oldugunu ogrenmis
Yaa canım 1 ay bile uğraşıp uğraşıp olmayınca insan üzülüyor vallaBnm daha ikinci olduğu için o kdr takmadım ama bu ay testler falan ugrastık o kdr olmazsa baya üzülürüm herhalde
Doktor daha ne desin canim sana kotu bisey olsa zaten bi takim testler osterdi sendenKeşke öyle olsa keşke dediğin gibi olsam doktor adete yakın değilsin dedi ama bende şimdi korktum rahim duvarı kalınlaşması iyi mi kötü mü diye ama çok kalınlaşmış dedi yumurtan da muhtemelen öatlamış şekilsiz duruyor dedi
Uff ya peki adet öncesinde gidip kan testi yaptırmayı düşünen var mı aranızdaYaa canım 1 ay bile uğraşıp uğraşıp olmayınca insan üzülüyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?