- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Valla ben adetliyken goguslerime el suremezdim suan oyle kasiklarim batiyor ara ara birden kramp gibi yada ince bi sızı. İsin kötü yani ben sigara kullaniyorum azaltmaya calisiyorum ama birakamiyorumBenim kadıklarım da da ince bi ağrı var ama böyle sürekli hiç kesilmiyo sende bi belirti var mı
Evet cnm koyulşmış resmen sanki yumurta takibine yeni başlıyomuşsun gbi olmuşAyy insallah insallah baksana koyulasmamismi hergun
Ya benim göğüsler hiç öyle çok agrımaz valla bnde elektronik kullanıyorum sigarayı bes aydır falan bunu bırak ak daha kolay olur dye gectimValla ben adetliyken goguslerime el suremezdim suan oyle kasiklarim batiyor ara ara birden kramp gibi yada ince bi sızı. İsin kötü yani ben sigara kullaniyorum azaltmaya calisiyorum ama birakamiyorum
11. Gun baslamistim ben takibe 12. Gun pozitif oldu zaten sonrasinda ovulasyonla hamilelik ogreniliyormus bunu ogrenince icime kurt dustu yapmaya devam ettim insallah bebisler geliyordur canimEvet cnm koyulşmış resmen sanki yumurta takibine yeni başlıyomuşsun gbi olmuş
Ben senelerdir iciyorum bi ara birakir gibi oldum esim icmiyordu oda basladi birlikte devam ediyoruz eskiden gunde iki paket iciyordum belki daha fazla simdi yine iki gunde 1 paket filan ama hamile kalirsam nasil birakirim bilmiyorumYa benim göğüsler hiç öyle çok agrımaz valla bnde elektronik kullanıyorum sigarayı bes aydır falan bunu bırak ak daha kolay olur dye gectim
İnşallah cnm ben 7. Gün bşlamıştım on dördüncü gün grdüm sende erkn yumurtlama mı oldu yoksa reglin mi kısa11. Gun baslamistim ben takibe 12. Gun pozitif oldu zaten sonrasinda ovulasyonla hamilelik ogreniliyormus bunu ogrenince icime kurt dustu yapmaya devam ettim insallah bebisler geliyordur canim
Erken yumurtlama oldu galiba canim birde ben 20İnşallah cnm ben 7. Gün bşlamıştım on dördüncü gün grdüm sende erkn yumurtlama mı oldu yoksa reglin mi kısa
İnş bırakırsın canım ya bn e beniş bıraktırır bnm bi arkadaşımda içiyodu hamileyken tiksindi zaten bat ne zamandı seninErken yumurtlama oldu galiba canim birde ben 20
Gun aslan pencesi civanpercemi cobancantasi cayi ictim heralde onunda etkisi oldu bilmiyorum
12 gün kaldi canim seninİnş bırakırsın canım ya bn e beniş bıraktırır bnm bi arkadaşımda içiyodu hamileyken tiksindi zaten bat ne zamandı senin
Kızlar valla ben de sigarayı bırakmak istiyorum belki de hep o illet yüzünden olmuyor. Ben de doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış falan deyince bi ümit geliyor ama korkuyorum bugün bende yemeye içmeye dikkat etmeden yaptım test silik çizgi cıktı12 gün kaldi canim senin
Bende telefondan takip ediyorum bi kac gun erken yada gec oluyor ama bilmiyorum duzensizlesti biraz9ya da 10 gün bakalım tabi gcen ay üç gün erken olmuştum o etkiler mi bilmem
Canım hoşgeldin ya bnde sana dicektim sende bi yap diye doktorun dediklerinden sonra dedim sende de koyulasır ama resim biraz parlamış bundan daha silik görmüşmüydünEki Görüntüle 2021602 Benim de böyle çıktı
Ben genelde sabah 11de yapiyorum canim testi cunku sabah erken esim ise gidiyor diye kalkiyorum ilk idrarla yapilmamasi gerekirmis sabah lavaboya gittikten sonra evi filan toparlayip 11de yapiyorum o saate kadarda sivi alimi zaten cok olmuyor bende en fazla 1 2 bardak suEki Görüntüle 2021602 Benim de böyle çıktı
Ben 26 sını baz alıyorum ama yirmi beşinde bekliyorum ay inş olmayız tarihlerimizdende önce öğreniriz bebişlerBende telefondan takip ediyorum bi kac gun erken yada gec oluyor ama bilmiyorum duzensizlesti biraz
İnsallah canimBen 26 sını baz alıyorum ama yirmi beşinde bekliyorum ay inş olmayız tarihlerimizdende önce öğreniriz bebişler
Görmüştüm canım bi de biraz hafif sancım var adet gibi değil de batma gibi anlamadımmCanım hoşgeldin ya bnde sana dicektim sende bi yap diye doktorun dediklerinden sonra dedim sende de koyulasır ama resim biraz parlamış bundan daha silik görmüşmüydün
Ayyy inşallah canım yaaaBen 26 sını baz alıyorum ama yirmi beşinde bekliyorum ay inş olmayız tarihlerimizdende önce öğreniriz bebişler
Bence hamilesin sen canim ya icime oyle doguyor ama bilemiyorum tabi bu ay boyle icim kipir kipir hic boyle olmamistimGörmüştüm canım bi de biraz hafif sancım var adet gibi değil de batma gibi anlamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?