- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Hadi bkalım hakkımızda hayrlıdı olsun inşallahEvet canım onun için gittim doktor baktı alttan muayene edelim dedi baktı hiçbi sıkıntın Yok rahim duvarında kalınlık var adete yakınsan ondan olmuştur dedi ne kadar var adet olmana dedi 15 gün var dedim o zaman bu kadar kalın olması gebelik olabilir yumurtanın çatladığını burdan göremeyiz ama muhtemelen öatlamış çünkü şekilsiz duruyor dedi 3 kere bir gün arayla ve bugün de birliktelik yaşa dedi ay sonu bakalım dedi
İnşallah canım bakalım ümitlenmem mi gerekiyor ümitlebmemem mi gerekiyor bilemiyorumHadi bkalım hakkımızda hayrlıdı olsun inşallah
Kafanı başka şeylerle meşgul etmye çalış canm ya gez toz uyu bn öyle yapmaya çalışıyorum gcen ay baya ümit etmiştim bu ay nedense ümitsizim hatta hasta olduğuma bile inanmamıştım baya da blirti yasamıştım hattaİnşallah canım bakalım ümitlenmem mi gerekiyor ümitlebmemem mi gerekiyor bilemiyorum
Öyle yapıyorum ama olmayacak diye inancım varYalnız kalmamaya çalış kalınca daha çok kafaya takıyodun arkadaşlarınla falan buluş :)
Kiz acaba hamilemiyiz ya
Ay inşallah ya bnde öylesine yapayım dedim daha on gün var nerdeyse ama ben hiç tek çizgi görmedim yaptığımdan beri sen hiç gördün müBenimde git gide koyulasiyor bugun yaptim bunuda
Yok gormedim ama nerdeyse tek cizgiye yakin siliklikte gördüm yumurtlamadan sonra. Tekrar koyulasmaya basladi sonrasindadaAy inşallah ya bnde öylesine yapayım dedim daha on gün var nerdeyse ama ben hiç tek çizgi görmedim yaptığımdan beri sen hiç gördün mü
Hmm ben çok silik görmeden bıraktım yapmayı ama bu son yaptığım dger yaptığımdan daha koyu dur atayım resminiYok gormedim ama nerdeyse tek cizgiye yakin siliklikte gördüm yumurtlamadan sonra. Tekrar koyulasmaya basladi sonrasindada
Kiz son yaptigin bayagi silikmis zaten icimde acayip bi kipirti var insallah hamileyizdir bende sana atayim fotograflarida bak
Ay evet ya senin de baya silik çıkmış hem benimkinden daha koyu senin yumurtlamada bnde önce olmuştu galibaBak bu testten sonra tekrar koyulasmaya basladi
Bende şimdi baktım daha önce de görmüştüm eger bizimkilerde hergün koyulaşırsa kesin bizdede vardır12.günde koyu cikmisti evet internetten arastiyorum ama ovulasyon testiyle hamile oldugunu ogrenen cok var
Benim kadıklarım da da ince bi ağrı var ama böyle sürekli hiç kesilmiyo sende bi belirti var mı12.günde koyu cikmisti evet internetten arastiyorum ama ovulasyon testiyle hamile oldugunu ogrenen cok var
Ayy insallah insallah baksana koyulasmamismi hergunBende şimdi baktım daha önce de görmüştüm eger bizimkilerde hergün koyulaşırsa kesin bizdede vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?