- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
- Konu Sahibi Gonuldagiiii
-
Ay pardon sadece yumurtlama döneminde ilişki olucak düşüncesine takılmayın şuan yavaş yavaş başlamışsınız yumurtlamaya yumurtlamadan önce 2 günde birliktelik yaşamalısınızSadece iliski olmamalı ne demek anlamadım canım. O sayfayı duydum ama fiyatlar çok fazla yarı fiyatına aldım ben gittigidiyordan
Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi ha
Aradan belirli bir süreç zaman geçmiş iğnenin bir etkisi olucağını düşünmüyorum büyük ihtimalle erken döllenme olabilir testiniz silik çıkmışMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala
Hadi inşallahHadi hayırlısı güzel haberler alırsın inşallah
Umarım ya tek isteğim iğne olamsınAradan belirli bir süreç zaman geçmiş iğnenin bir etkisi olucağını düşünmüyorum büyük ihtimalle erken döllenme olabilir testiniz silik çıkmış
Pazartesi gününü bekleyin derim yine test yaparsanız eğer çizgi çıkarsa mutlaka kan vermeniz lazımUmarım ya tek isteğim iğne olamsın
Aynen öyle test yapacağım sabah tekrarPazartesi gününü bekleyin derim yine test yaparsanız eğer çizgi çıkarsa mutlaka kan vermeniz lazım
İnşallahHadi hayırlısı güzel haberler alırsın inşallah
Mutlaka haberlerinizi bekliyorumAynen öyle test yapacağım sabah tekrar
TamamMutlaka haberlerinizi bekliyorum
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninPazartesi gününü bekleyin derim yine test yaparsanız eğer çizgi çıkarsa mutlaka kan vermeniz lazım
Hadi inşallah
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyorMutlaka haberlerinizi bekliyorum
Evet bugünde değerlendirmeniz gerekmekteMerhaba hanımlar4 aydır deniyoruz polikistikover var bende ve 2 defa operasyon geçirdim bir an önce hamile kalmak istiyorumbenim de bat 28 kasım ovulasyon testleriyle takip ediyoruz 2 aydır. Dünü değerlendirdik ama sanırım asıl pik bugün. Siz ne düşünüyorsunuz umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kısa sürede
Kesinlikle değerlendireceğimEvet bugünde değerlendirmeniz gerekmekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?