- 7 Kasım 2020
- 95
- 73
- 8
- 30
- Konu Sahibi Gonuldagiiii
-
Merhabalar bence bugün denemelisiniz çünkü yavaştan başlamış böyle durumlarda yumurtlamanın pik gününden öncede ilişki yaşamalısınızBen yapıyorum canım. Buda testim aslında adetten butarafa 8 gün oldu testim koyu çıktı. Erken mi yumurtlama olacak bilmiyorum
Dün ilişki oldu zannetmiyorum ki ilişki olsun eşim yanaşmaz şimdiMerhabalar bence bugün denemelisiniz çünkü yavaştan başlamış böyle durumlarda yumurtlamanın pik gününden öncede ilişki yaşamalısınız
Erken oldu belki de. Ben de tam anlamıyorum bir arkadaşa soruyorumBen yapıyorum canım. Buda testim aslında adetten butarafa 8 gün oldu testim koyu çıktı. Erken mi yumurtlama olacak bilmiyorum
İnşallah hamilesindir canımben dijital test yaptım gülen yüz çıktı; yumurtlama oldu. 24 kasım Regl olmam gerek ama inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)
Benimde bugün 3 gün olduMerhabalar bende kullanmaya başladım kullanalı 3 gün oluyor bende bekliyorum ve Aralık da rabbim nasip ederse hepimiz hamiş olalım
Benimde bugün 3 gün olduMerhabalar bende kullanmaya başladım kullanalı 3 gün oluyor bende bekliyorum ve Aralık da rabbim nasip ederse hepimiz hamiş olalım
Bilmiyorum ki yarın yapayım bakalım nasıl çıkacakErken oldu belki de. Ben de tam anlamıyorum bir arkadaşa soruyorum
Dijital test ne marka acaba nerden aldınızben dijital test yaptım gülen yüz çıktı; yumurtlama oldu. 24 kasım Regl olmam gerek ama inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)
TR de var mı bilmiyorum ovulation test clearblue, Müller den almıştım.Dijital test ne marka acaba nerden aldınız
Merhaba hanımlar. 2.5 yaşında oğlum var ikinci bebeği istiyoruz Allah nasip ederseİlk defa ovulasyon testi uyguluyorum bugünlerde. Bu ay ovulasyon Testi yapan var mi başka ?
10. Günde yumurtlamaya hazırsınız ve ilişkiniz olmalı sadece yumurtlama da sadece ilişki olmamalı 1-2 gün sonra iki çizgide pik olacaktırEki Görüntüle 2720291 Kızlar sizce yumurtlama çatlama falan var mi ? Yumurtlama ile çatlama nasıl oluyor nasıl anlıyorsunuz
Sadece iliski olmamalı ne demek anlamadım canım. O sayfayı duydum ama fiyatlar çok fazla yarı fiyatına aldım ben gittigidiyordan10. Günde yumurtlamaya hazırsınız ve ilişkiniz olmalı sadece yumurtlama da sadece ilişki olmamalı 1-2 gün sonra iki çizgide pik olacaktır
İnstgram adresiniz varsa bir gebenin günlüğü var Ebru Ceylan oradan takip edin mutlaka ve ben bu ay ovülasyon testlerini ondan aldım ve herkes çok memnun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?