Bu gebelik testimi ovü testine benzettim ama.Bide gebelik testinin erken gebelik testi olandan al normal gebelik testi günün geçince iyi oluyo ama senin günün geçmemiş erken gebelik testi kullan belki daha net çıkarDün sabah ve bu sabah gebelik testi yaptım hiç çizgi yoktu silik bile yoktu (markası pyroclinic). Bu akşam tekrar test yaptım 7 saatlik idrarla (markası mavi çizgi) ilk 10 dakikada hiç çizgi yoktu silik falan da yoktu sonra kaldırmıştım 3 saat sonra aklıma geldi baktığımda dikkatli bakınca çizgi görünüyor ama pembe değil gri gibi ve çoook silik. Eşime gösterdim o da gördü. Ne derece güvenilir bilmiyorum ama inş umut vardır. Sabah tekrar test yapıcam bakalım ne çıkacak. Bu arada bugün ara ara adet olacak gibi ağrım oldu şu an halen var aşırı değil ama hafif de değil inş erkenden adet olmam inş bebişim yerleşiyordur da onun ağrısıdır. Bu arada bugün ki ovu testimin fotosunu da ekledim yine benim çizgi kontrolden daha koyu, inş bebiştendir :)
Canım fotodaki ovu testim. Erken gebelik testi oturduğum yerde yok şu an için alamıyorum onu (küçük bir ilçedeyim) mecbur normal testlerle devam. Sence gebelik testinde gördüğüm umut vadediyor mu yoksa boşa mı umutlanıyorum?Bu gebelik testimi ovü testine benzettim ama.Bide gebelik testinin erken gebelik testi olandan al normal gebelik testi günün geçince iyi oluyo ama senin günün geçmemiş erken gebelik testi kullan belki daha net çıkar
İlk 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi kaile almayın yanıltıcıdır derler ama bilmiyorum ki ovü testinin pozitife devam etmeside boş degil gibi bizim bir topigimiz var 1 yıldır hergün giriyorum.ordaki arkadaşlardan bazıları bunu yaşadı ve hamile çıktı o yüzden umutluyum topigimizin adı beraber anne olma yolunda. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/42387862/ istersen oraya katıl daha çok yorum alırsın sorularına.Canım fotodaki ovu testim. Erken gebelik testi oturduğum yerde yok şu an için alamıyorum onu (küçük bir ilçedeyim) mecbur normal testlerle devam. Sence gebelik testinde gördüğüm umut vadediyor mu yoksa boşa mı umutlanıyorum?
Canım saol şimdi oraya da yazdım durumumu. Bakalım nasıl yorumlar gelecek :)İlk 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi kaile almayın yanıltıcıdır derler ama bilmiyorum ki ovü testinin pozitife devam etmeside boş degil gibi bizim bir topigimiz var 1 yıldır hergün giriyorum.ordaki arkadaşlardan bazıları bunu yaşadı ve hamile çıktı o yüzden umutluyum topigimizin adı beraber anne olma yolunda. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/42387862/ istersen oraya katıl daha çok yorum alırsın sorularına.
canım ben o dedıgnı gebelık testınnde yaptım baktım negatıftı sonra saatler gectı pozıtıf hemen kan verdım sonuc negatıf...10dkdan sonra hıcbır sonuca aldanmayınDün sabah ve bu sabah gebelik testi yaptım hiç çizgi yoktu silik bile yoktu (markası pyroclinic). Bu akşam tekrar test yaptım 7 saatlik idrarla (markası mavi çizgi) ilk 10 dakikada hiç çizgi yoktu silik falan da yoktu sonra kaldırmıştım 3 saat sonra aklıma geldi baktığımda dikkatli bakınca çizgi görünüyor ama pembe değil gri gibi ve çoook silik. Eşime gösterdim o da gördü. Ne derece güvenilir bilmiyorum ama inş umut vardır. Sabah tekrar test yapıcam bakalım ne çıkacak. Bu arada bugün ara ara adet olacak gibi ağrım oldu şu an halen var aşırı değil ama hafif de değil inş erkenden adet olmam inş bebişim yerleşiyordur da onun ağrısıdır. Bu arada bugün ki ovu testimin fotosunu da ekledim yine benim çizgi kontrolden daha koyu, inş bebiştendir :)
Merhaba çok olmuş bu mesajı yazalı ama ben de aynısı oldu merak ettim hamilelik var mıydı sizde:)Kizlar merhaba. Yumurtlama döneminden ve ilişkiden sonraki 12. Gün bugün. Sabah gebelik testi yaptım negatifti. Ama klima ovulasyon testi geldi bi de onu yapayım dedim. 4 gün arayla yapılan testimi ekliyorum bi bakar misiniz ? Koyulasma var gibi geldi bana sizce nasil ? Eki Görüntüle 1729915
Merhaba çok olmuş bu mesajı yazalı ama ben de aynısı oldu merak ettim hamilelik var mıydı sizde:)