ovulasyon testi yapanlar yardımmmm!!!!!

bi kaç gündür pozitif çıkıyordu bugün öglen ofiste yaptım hemen ve bayagı koyu cıktı silikleşincemi ilişki olmalı yavrukuşlar

Eklentiler

• index.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 601
Bu test nzmn yaptıysan dene yarını bekleme yarın da testi tekrarla daha koyu olabilir belki test
Pardon şimdi bidaha baktım baya koyu daha koyu olmaz ztn sabah denesen bile daha iyi spermler kaliteli derler bide bi saat yataktan çıkma ki ayaklarını kaldır bekle hatta wc ye gitme hemen akıyor.. Denenmiştr tabi sonrası allah Kerim

Bu test nzmn yaptıysan dene yarını bekleme yarın da testi tekrarla daha koyu olabilir belki test
tatlım testi gece tekrarladım yine koyuydu :) :) artık kaç yumurtam varsa incir kürü içtim bi hafta kadar :) hayırlısı bakalım az sonra tekrarlıyacağım testi meraktayım açıkcası

tatlım testi gece tekrarladım yine koyuydu :) :) artık kaç yumurtam varsa incir kürü içtim bi hafta kadar :) hayırlısı bakalım az sonra tekrarlıyacağım testi meraktayım açıkcası
Testi sürekli tekrarlamanın bi anlamı yok biliyorum heyecanlısın ama aradan bi gün geçsin en azından demekki yumurtlama zamanın bu ilk aşama sonrası da önemli yumurta çatlaycak mı spermler sağlıklı mı fln inş hayırla iste körü körüne isteme herşey imtihan strese girme

halısın cnm tekrar yapma sebebim koyuluk gitmiş mi çatlıyor mu diye birde elimde fazla fazla var yapıyorum ben elimden gelini yaprım taktir Allahtan ol der ve olur ama 1,5 yıldır olmadı bu yuzden elimden gelen ne varsa yapmaya çalısıyorum burdaki bi çok kşide benm gbi oldugu için beni anlıyordur diye paylaşım yapıyorum :) inşallah sağlıklıdır bugün tekrar yaptım silikleşiyor umarım bu ay gelir nazlı bebişim

Gelir merak etme bi buçuk yıl çok degil yıllarca bekleyen var sabret şükret yoksa imtihanın olur

Kızlar bana da bir yorum yaparmisiniz bu benim ovulaovulasyon testi ile ikinci ayim geçen ay pozitiften 12 gün sonra adet gördüm. Bu ay ara ara yaptım polikistik overli olduğum için yanlış gösterdi dedim bugün koyu beyaz akintim oldu test yaptım resmi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…