- Konu Sahibi besincimevsimim
-
Şimdi netten baktım n11 de 65 tlEczaneden aldim
bu testlerden bende kullandım yanılma payım olmadı hiç yumurlama dönemindesin 3 gündür
Canim merhaba. Ovulasyon testini nazil kullandin acaba sadece çift çizgi gördüğünde mi ilişki oldu.bu testlerden bende kullandım yanılma payım olmadı hiç yumurlama dönemindesin 3 gündür
Canim merhaba. Ovulasyon testini nazil kullandin acaba sadece çift çizgi gördüğünde mi ilişki oldu.
Sabah yapma canim saat 10 ile 19 arasi yap. Birde yapmadan once 4saat falan idrara cikma.Bende adetin 8. Günü yumurtluyomusum doktor yumurta var dedi bu ay nzmn başlamalıyım birinde sabah idrarında yapmayın dio birinde yapılablr kararsz kaldım
Tşkederim:))Sabah yapma canim saat 10 ile 19 arasi yap. Birde yapmadan once 4saat falan idrara cikma.
2 günde bir dene canım hangi arad tutacağını bilemezsin çünküCanim merhaba. Ovulasyon testini nazil kullandin acaba sadece çift çizgi gördüğünde mi ilişki oldu.
dün en koyusuydu dün çalışma oldu bugün dünki kadar koyu değil o zaman yarın mı yapayım ?2 günde bir dene canım hangi arad tutacağını bilemezsin çünkü
Ben yapmadim ama yapanlar varGün içinde 2 kez test yapılır mı
Ben de eczaneden aldım ama 5 tanesi 25 tl ye aldık.Eczaneden aldim
Okdr para vermene gerek yok ben netten aldım 50 adet 38lira ecz de pahalı bende aldım yumurtlamayı bulamadan bittiBen de eczaneden aldım ama 5 tanesi 25 tl ye aldık.
Rabbim inşallah önümüzdeki ay nasip eder size gebeliği. Ayrıca hangi site. Bu sefer ordan alayım ben. Ben bakıyorum internette daha pahali. Siz iyi almışsin iz yine.Okdr para vermene gerek yok ben netten aldım 50 adet 38lira ecz de pahalı bende aldım yumurtlamayı bulamadan bitti
Hamileyim:) bugün öğrendim gittigidiyor dan laboquikti sanırım yazılısı 50 tane var içindeRabbim inşallah önümüzdeki ay nasip eder size gebeliği. Ayrıca hangi site. Bu sefer ordan alayım ben. Ben bakıyorum internette daha pahali. Siz iyi almışsin iz yine.
Ne testi bu yumurtlama mı hamilelik mi umuttum ben yaMrb arkadaslar reglıme 5 gün varken ölesine yaptım normalmı yoksa bu ay tutumu ne dersınız ? Test yapmaya elım gıtmıo uzuluyorım dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?